جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۶:۴۹ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۵۱۴۰۳
حوزه بهداشت و رفاه

نامه نمکی به رئیسی: درخواست افزایش اختیار استانداران برای تعطیلی کرونایی

زالی: فوت ۱۶۲ نفر بر اثر کرونا در تهران | پیش از وخامت بیماری به مراکز درمانی مراجعه کنید

ورود سویه دلتا به تهران,درمان بیماران سرپایی کرونا
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: در ۲۴ ساعت گذشته فقط در تهران ۱۶۲ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند و با گذشت ۲ ماه از ورود سویه دلتا به تهران همچنان آمار بستری‌ها رو به افزایش است.

به گزارش صدا و سیما، دکتر علیرضا زالی در گفتگوی زنده با شبکه خبر افزود: بسیاری از شیوه نامه‌های ما نیاز به بازنگری دارند و باید هر طور که می‌شود تردد‌های درون شهری را به حداقل برسانیم.

وی گفت: شاید تعطیلی سراسری بتواند کمی کمک و حداقل استراحتی برای کارکنان درمان ایجاد کند، اما نیاز به یک مداخله جدی داریم.

دکتر زالی افزود: سویه دلتا بار ویروسی بالاتری نسبت به سویه‌های قبلی دارد و پاک شدن آن از فضا‌های آلوده بدن نسبت به سویه‌های قبلی با تاخیر بیشتری صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به سرعت واکسیناسیون در تهران گفت: تاکنون دو میلیون و ۶۵۹ هزار نفر در تهران واکسینه شده که از این تعداد ۶۱۶ هزار نفرشان هر دو دُز واکسن را دریافت کرده اند.

درمان بیماران سرپایی کرونا فقط علامتی است/پیش از وخامت بیماری به مراکز درمانی مراجعه کنید

دکتر عابدینی جزئیات جلسه کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ که امروز با حضور دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیمارستان قلب شهید رجایی برگزار شد را تشریح کرد. 

ورود سویه دلتا به تهران,درمان بیماران سرپایی کرونا

به گزارش ایسنا، دکتر عاطفه عابدینی - دبیر کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ در خصوص جلسه امروز کمیته که با حضور دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیمارستان قلب شهید رجایی برگزار شد، عنوان کرد: در جلسه امروز از اساتیدی که از ابتدای راه و اسفند ۹۸ در تدوین دستورالعمل ها و دستورات درمانی، تشخیصی و آزمایشگاهی همراه کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ بودند و زحمات فراوانی را متحمل شدند، تشکر کردیم. همچنین گزارشی از روند مجموع اقدامات کمیته که در سال ۱۴۰۰ متفاوت با سال گذشته بود، ارائه  و برآیند کار بررسی شد.

وی ادامه داد: برآیند اقدامات و دستورالعمل های انجام شده، بازدید از استان هایی که در پیک بودند، مجموع اقدامات آموزشی که برای کادر درمان انجام شده بود، بررسی و ابعاد مختلف کووید از لحاظ سلامت جامعه، کمیته اپیدمیولوژی کمیته زنان، کودکان، افراد مسن و تداخلات دارویی معرفی شدند.

عابدینی افزود: با توجه به اینکه در جلسه امروز پزشکانی از رشته های مختلف آی سی یو، ریه و داروسازی حضور داشتند، درخصوص دستورالعمل ها، روش های درمانی، روش بستری موقت که در پیک چهارم انجام و اکنون هم ادامه دارد، نظرخواهی شد.

دبیر کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ بیان کرد: همچنین فواید و چالش هایی که این طرح هم به همراه داشت بررسی شد، از همکاران استان فارس در جلسه حضور داشتند و درباره تعداد بیماران بستری سرپایی که از روش بستری موقت استفاده کرده و در مدیریت تخت بیمارستان ها کمک آنها بود، صحبت کردند.

وی افزود: روش هایی که کمیته علمی و معاونت درمان برای تشکیل تیم های تنفسی، کمیته های ترخیص جهت افزایش چرخش و ترخیص تخت ها برای بستری بیماران جدید استفاده کرده اند هم بررسی و گزارشی ارائه شد. کمیته علمی در راستای تشکیل کمیته های تنفسی در مراکزی که وجود ندارند، آموزش هایی ارائه و در راستای ایجاد آنها اقداماتی انجام خواهد داد. اقدامی که در پیک بیماری در سیستان و بلوچستان نمود پیدا کرد و خوشبختانه در حال حاضر تنها جایی از کشور است که به نظر میرسد شیوع بیماری سیر بهتری دارد و تعداد بیماران جدید بسیار کمتر شده و مدیریت می شود.

بنابر اعلام وبدا، عابدینی در پایان تاکید کرد: مهم است که گفته شود دارویی برای بیماران سرپایی کرونا نداریم و درمان فقط علامتی است. مهمتر از درمان دارویی در بیماران سرپایی، آموزش است و البته اینکه بیمار بداند پیش از آنکه اوضاع وخیمی پیدا کند به مراکز درمانی مراجعه کند که در این خصوص تصمیماتی اتخاذ شد و سعی خواهیم کرد خیلی سریع این مصوبات را رسانه ای کنیم.

***

نامه نمکی به رئیسی: درخواست افزایش اختیار استانداران برای تعطیلی کرونایی

سعید نمکی وزیر بهداشت در نامه‌ای به رئیس جمهور نوشت:

جناب آقای دکتر رئیسی

رئیس جمهور محترم و رئیس ستاد ملی مدیریت کرونا

«ضمن تبریک مجدد و آرزوی توفیق آن عزیز ارجمند در مدیریت شرایط حساس کشور بخصوص عرصه نفس گیر کرونا به استحضار می رسد پس از آخرین جلسه ستاد ملی به ریاست جناب آقای دکتر روحانی و قبل از مراسم تنفیذ و تحلیف و شروع رسمی مسئولیت حضرتعالی، از آنجا که اینجانب و همکارانم در فشار سنگین امواج بیماری نیازمند همکاری و حمایت سایر دستگاه ها جهت افزایش رعایت پروتکل ها بعنوان عاملی مهم در کاهش ارتفاع موج بیماری بودیم مکتوبی تقدیم مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نمودم که منتهی به دستور ایشان جهت طرح در ستاد ملی شد. نظر حضرتعالی و دوستان تشکیل سریع کار گروهی جهت بررسی پیشنهادات و تصمیم گیری پیرامون اعمال شرایط خاص بود، آنچه می گذرد بدلیل عادی بودن شرایط در نقاط قرمز و عدم اعمال هرگونه پروتکل، سطح اجرای شیوه نامه ها سیر نزولی خود را طی می کند. و با تأثیر گذاری تصاعدی این عادی پنداری بر افزایش موارد هرلحظه کار بر ما سخت تر می شود و نگرانم تا جلسه آتی و جمع بندی نظرات و اعلام تصمیم جدید وضعیت هر لحظه نامطلوبتر شود. لذا پیشنهاد میشود به استانداران و روسای دانشگاههای علوم پزشکی در کمیته های استانی اختیار داده شود برحسب ضرورت و شدت بیماری و تعداد موارد بستری محدودیت های مورد نیاز را اعمال نمایند. پروتکل و سطح بندی تعطیلی و یا فعالیت مراکز اداری، اقتصادی، فرهنگی، مذهبی و غیره ماهها پیش برحسب شرایط به نحو هوشمند ابلاغ شده است که متأسفانه به دلیل عدم اعمال محدودیت های مرحله‌ای هوشمند گرفتار این پدیده شده ایم.

نکته مهم دیگر فرار رسیدن ایام سوگواری ماه محرم و مراسم عزاداری حضرت اباعبدا… الحسین (ع) و شهدای بزرگوار کربلاست. سال گذشته در اکثر هیئات مذهبی، عاشقان اهل بیت، وعاظ ارجمند، مداحان گرامی و هیئت امناء هیئت های عزاداری همکاری صمیمانه ای داشتند. مع الوصف در بعضی نقاط با عدم توجه به شیوه نامه ها پس از محرم خبرهایی از بیماری داشتیم و تعدادی از عزیزان مبتلا و گرفتار شدند. امسال با شیوع ویروس دلتا که به پیر و جوان رحم نمی کند گرچه واکسیناسیون گروههای آسیب پذیر در حال اتمام است با وجود این نگرانیم که با این موج جدید بیماری و تقارن آن با مراسم عزاداری هرگونه پروتکل شکنی بتواند در ارتفاع این موج سنگین فشار و بر تاب آوری مراکز درمانی موثر باشد

تاکید مکرر مقام معظم رهبری و حضرتعالی در آخرین جلسه هیئت محترم دولت و دیگر عزیزان یقیناً موثر خواهد بود، مع الوصف اینجانب و همکارانم بسیار نگرانیم که هر گونه بار اضافه تر بیماری به دلیل به وخامت اوضاع بیافزاید.

تقاضا می شود بعنوان رئیس محترم ستاد ملی مدیریت کرونا دستور فرمایید به نحو مقتضی اهمیت تأثیر گذاری تجمعات غیرمنطبق با پروتکل ها به مقامات ناظر و اجرائی در سطح استان ها ابلاغ شود.

امیدست با لطف الهی، حمایت های مشفقانه حضرتعالی، مشارکت موثر بقیه بخشها و همراهی مستمر مردم شریف در رعایت شیوه نامه بتوانیم هرچه زودتر شاهد کنترل موج جدید باشیم

عزت، توفیق و سربلندی حضرتعالی را در این مسیر پرزحمت از خداوند بزرگ مسئلت دارم.»

ورود سویه دلتا به تهران,درمان بیماران سرپایی کرونا

  • 11
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۶
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
نمکی مگه نباید در این دولت عوض بشه؟ پس چرا هنوز هست؟؟؟
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش