چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۴:۵۱ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۵۱۷۷۹
حوزه بهداشت و رفاه

مرگ ۶۲۰ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته در ایران | دپوی ۱۸ تنی مواد اولیه داروی کرونا

تلفات روزانه کرونا,مواد اولیه داروی کرونا
تلفات روزانه کرونا بار دیگر شکسته شد طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۲۰ نفر دیگر جان خود را از دست دادند و شمار قربانیان این ویروس در کشور به ۹۷ هزار و ۸۲۸ نفر رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: از دیروز تا امروز ۲۴ مردادماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۶ هزار و ۷۳۶ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که ۴ هزار و ۲۷۲ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۴ میلیون و ۴۲۵ هزار و ۸۲۱ نفر رسید.

در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۲۰ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۹۷ هزار و ۸۲۸ نفر رسید.

تا کنون سه میلیون ۷۲۸ هزار و ۹۴۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۷ هزار و ۳۲۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۲۷ میلیون و ۱۷۷ هزار و ۵۶۵ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۳۵۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۵۹ شهر در وضعیت نارنجی، ۳۰ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

دپوی ۱۸ تنی مواد اولیه داروی کرونا/ بلاتکلیفی ۲۰۰ هزار بسته "رمدسیویر"

اعلام معاون فنی گمرک ایران از وضعیت دپوی داروهای موجود در گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) از این حکایت دارد که در کنار سایر داروها، در حال حاضر حدود ۱۸ تن مواد اولیه داروهای مرتبط با کرونا در این گمرک دپو شده و بخشی از داروها نیز تکلیفی ندارند.

تلفات روزانه کرونا,مواد اولیه داروی کرونا

به گزارش ایسنا، طی روزهای گذشته اعلام دپو و رسوب مواد اولیه دارویی، دارو و مواد اولیه ساخت داروهای مرتبط با کرونا در برخی گمرکات، آن هم در شرایط موجود کمبود دارو در مراکز درمانی، بیمارستانها و داروخانه ها بحث های بسیاری به همراه داشت.

به دنبال آن با بازدید میدانی مسئولان  مربوطه و به ویژه ورود دادستانی و بررسی های که در این رابطه صورت گرفت اخیرا جلسه ای در فرودگاه امام خمینی (ره) حضور معاونان دادستان تهران و سایر دستگاه ها از جمله گمرک، وزارت بهداشت و بانک مدکزی برگزار و طی آن مصوباتی در مورد ترخیص و تعیین تکلیف فوری این کالاها صادر شد.

اما تازه ترین مکاتبه معاون فنی گمرک ایران با دادستان عمومی و انقلاب تهران در رابطه با مصوبات جلسه اخیر، ابعاد تازه ای از وضعیت دپوی دارو در گمرک فرودگاه امام خمینی انبارهای آن را نشان می‌دهد.

مواد اولیه کدام داروهای کرونا دپو است؟

بر اساس این گزارش، آمار کلی اعلام شده از سوی شرکت انبارهای عمومی فرودگاه امام خمینی (ره) حاکی از آن است که در کنار داروهای موجود در این گمرک، بیش از چهار تن مواد اولیه داروی فاویپیراویر، ۸۰۰ کیلوگرم مواد اولیۀ بتادکس، بیش از ۱۳ تن داروی رمدسیویر در سردخانه های مربوطه دپو شده است.

طبق اعلام ارونقی، مقرر شده که گمرک فرودگاه امام خمینی (ره)، فورا نسبت به ترخیص کلیه مواد اولیه دارویی مرتبط با کرونا با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ‌و با تنظیم صورتجلسه اقدام و پیگیری های بعد از ترخیص را جهت ادامه تشریفات گمرکی انجام دهد.

وزارت بهداشت تکلیف هزاران بسته داروی کرونا را مشخص کند 

بخش دیگر این گزارش نشان از بلاتکلیفی داروهای آماده مرتبط با کرونا دارد؛ به طوری که اعلام شده   محموله ۲۰۰ هزار بسته ای داروی (Remdesivir Injection (۱۰۰ mg ، در گمرک مانده و بلاتکلیف است که لازم است وزارت بهداشت نسبت به تعیین تکلیف آن فورا  اقدام کند، آن‌هم در شرایطی که اظهارات مدیرعامل شرکت مربوطه نشان می دهد ترخیص و توزیع چند محموله قبلی از این دارو در کشور با مجوز ترخیص وزارت بهداشت و نیز مواد اولیه داروی فاموتیدین انجام شده است.

در ادامه مکاتبه معاون فنی گمرک ایران با دادستان عمومی و انقلاب تهران جزئیات دیگری از اقدامات در دستور کار در راستای مصوبات مربوطه جهت تعیین تکلیف داروهای دپو در گمرک اعلام شده است.

لیست دارویی فورا آماده و تحویل شود

بر اساس این گزارش مقرر شده که شرکت انبارهای عمومی مستقر در فرودگاه امام خمینی (ره) ظرف ۲۴ ساعت، نسبت به استخراج فهرست کلیه اقلام دپوشده و رسوبی در سردخانه های مورد بازدید اعم از دارو، مواد اولیۀ دارویی انسانی و نیز واکسن و اقلام مرتبط با وزارت جهاد کشاورزی و ... (از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا کنون) که در شرایط خاص دمایی نگهداری می شود، با ذکر تمامی مشخصات از جمله  نام صاحب کالا، نام کالا، وزن، تاریخ تخلیه در سردخانه اقدام و فهرست به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نیز وزارت جهاد کشاورزی تحویل شود.

مراجع مربوطه مکلفند ظرف مهلت پنج روز، نظر خود را درخصوص تعیین تکلیف ترخیص یا عدم ترخیص این اقلام مستند و به صورت مکتوب به دادستانی عمومی و انقلاب تهران و گمرک ایران اعلام کنند تا در جلسه ۳۰ مردادماه مورد بررسی و تصمیم گیری نهایی قرار گیرد.

اعلام لیست تمامی کالاهای موجود در انبار فرودگاه امام از ۵ سال قبل به دادستانی 

همچنین مقرر شده که فهرست کلیه کالاهای تجاری و متروکه موجود در انبارهای مورد بازدید از پنج سال قبل تاکنون، ظرف ۱۰ روز، توسط شرکت انبارهای عمومی فرودگاه امام خمینی (ره) استخراج و با هماهنگی دستگاه های مختلف و مرتبط و برگزاری جلسات مشترک، ظرف یک ماه آتی تعیین تکلیف و مراتب به دادستانی عمومی و انقلاب تهران اعلام شود.

کلیه مکاتبات صورت گرفته در این خصوص با مراجع متولی از جمله سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، که از سوی انبارهای عمومی یا گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) صورت پذیرفته است طی نامه مکتوب به دادستانی  عمومی و انقلاب تهران منعکس شود.

اقداماتی در رابطه با لینک ارتباطی و اعلام اقلام سلامت محور به وزارت بهداشت 

طی این مکاتبه اعلام شده که مباحث مربوط به لینک ارتباطی سامانه ها، ارسال اطلاعات کالاهای وارده به انبارهای فرودگاه امام خمینی (ره)، ورود کالاهای تجاری به انبارها پس از درج شماره ثبت سفارش در قبوض انبار صادره و ... طی برگزاری جلسات مشترک بین دستگاهی مورد رسیدگی قرار گرفته و ظرف یک ماه تعیین تکلیف شود و تا ایجاد زیرساخت و برقراری ارتباط مطلوب فی‌مابین سامانه ها، اطلاعات اقلام سلامت محور وارده به انبارهای مربوطه، بصورت مکتوب و با توجه به ارتباط موضوعی، در اختیار وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی قرار گیرد و تصویری از اطلاعات ارائه شده در اختیار دادستانی عمومی و انقلاب تهران و گمرک ایران قرار گیرد.  

ممنوعیت تخلیه داروهای مرتبط با کرونا در انبارها

از تاریخ ابلاغ این مصوبات، کلیه مواد اولیه داروهای کرونا، حق تخلیه در انبارها و سردخانه های فرودگاه امام خمینی (ره) را نداشته و طبق تصمیمات اخذ شده، اقدامات لازم در راستای حمل یکسره این اقلام  بصورت شبانه روزی و از پای پرواز با هماهنگی لازم با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ضمن استقرار نماینده مرجع مزبور در گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) بصورت تمام وقت انجام شود.

در پایان این مکاتبه، معاون فنی گمرک ایران از دادستانی عمومی و انقلاب تهران خواسته که در این شرایط بحرانی کشور از نظر پاندمی کرونا، در صورت صلاحدید دستور دهد تا مشابه این اقدامات در استان ها و شهرستان های مختلف نیز مورد قرار گیرد.   

  • 19
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش