آرش نجیمی در گفتگو با مهر با اشاره به آخرین وضعیت بیمارستان های استان اصفهان در زمینه بستری بیماران مبتلا به کرونا گفت: بیمارستان های استان اشباع شده و استفاده از ظرفیت بیمارستان های صحرایی در دستور کار قرار داده ایم.
او در ادامه با بیان اینکه پیش بینی ما افزایش بستری های مبتلا به کرونا تا چهار هزار نفر در مراکز درمانی اصفهان است، ابراز داشت: همچنین برآوردها بیانگر کاهش تعداد بیماران مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اصفهان در دو هفته آینده است.
کاهش میزان واکسیناسیون روزانه تا ۲۰ هزار نفر
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص واکسیناسیون کرونا در استان اصفهان نیز افزود: در این راستا باید توجه داشت که تا چند روز اخیر ۲۸ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در استان اصفهان فعالیت داشت و روزانه تا حدود ۵۰ هزار نفر نیز واکسینه می شدند.
او ادامه داد: طی دو روز گذشته به دلیل کاهش تزریق واکسن به استان های کشور به تبع آن در استان اصفهان نیز با کمبود واکسن روبرو شده ایم، افزود: در حال حاضر تعداد واکسیناسیون روزانه در استان اصفهان به ۲۰ هزار نفر کاهش یافته است.
نجیمی با بیان این که در حال حاضر تزریق دُز دوم واکسن در دستور کار است، تصریح کرد: البته باید توجه داشت که برای همه کسانی که باید در مرحله دوم واکسینه شوند، واکسن (vaccine) نداریم و تنها به کسانی که برای آنها پیامک ارسال می شود واکسن تزریق خواهد شد.
او با بیان این که هنوز برای برطرف کردن این مشکل راهکار قطعی نداریم، افزود: حل این مشکل به روند تأمین واکسن در کشور و توزیع آن در استان ها بستگی دارد.
***
خوزستان؛ یک روز واکسن هست یک روز نیست
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان این که مردم از کمبود واکسن کرونا نگران هستند، گفت: باید به طور منظم و روزانه سهمیه واکسن به خوزستان اختصاص یابد نه این که یک روز سهمیه داشته باشیم و یک روز نداشته باشیم.
ایسنا نوشت: دکتر سید محمد علوی با اشاره به شلوغی برخی مراکز واکسیناسیون کرونا در خوزستان اظهارکرد: شلوغی برخی مراکز به دلیل این است که گاهی اوقات واکسن به اندازه کافی بدست مان نمی رسد.
او ادامه داد: زمانی که دوباره مراکز واکسیناسیون شروع به فعالیت می کنند، جاماندگان به مراکز مراجعه می کنند و این افراد تقریباً کسانی هستند که زمان تزریق نوبت دوم شان فرا رسیده یا باید در روزهای قبل مراجعه می کردند.
علوی با بیان این که مردم از کمبود واکسن کرونا نگران هستند، گفت: مقداری از این شلوغی ها مربوط به نرسیدن واکسن است؛ باید بطور منظم و روزانه سهمیه واکسن به خوزستان اختصاص یابد نه اینکه یک روز سهمیه داشته باشیم و یک روز نداشته باشیم. از طرف دیگر افراد باید بر اساس پیامک مراکز بهداشت برای دریافت واکسن مراجعه کنند.
او که در یک برنامه تلویزیونی صحبت میکرد، افزود: اخیرا حدود ۶۰ هزار دوز واکسن به خوزستان اختصاص داده شد در حالیکه بطور متوسط روزانه ۳۵ تا ۴۰ هزار دوز واکسن تزریق می کنیم و این سهمیه، معادل مصرف یک روز و نصف واکسن در استان خوزستان است.
***
کمبود واکسن کرونا و امکانات پزشکی در ایلام فاجعه است
نماینده مردم ایلام در مجلس با اشاره به اینکه کمبود واکسن کرونا و امکانات پزشکی در ایلام فاجعه است، گفت: وزارت بهداشت باید استان ایلام را به شکل جدی مورد توجه قرار دهد.
سارا فلاحی در گفتگو با مهر ضمن تسلیت به مناسبت فوت ۱۱ نفر بر اثر بیماری مرگبار کرونا طی ۲۴ ساعت، افزود: وضعیت نگران کننده سلامت مردم در استان ایلام باعث شده به همراه سایر نمایندگان استان تمام تلاش خود را برای کمک به مردم استان و شرایط سخت کرونایی به کار بگیریم.
وی اضافه کرد: متأسفانه کمبود واکسن و امکانات و تجهیزات بیمارستانی در استان ایلام و همچنین عدم رعایت پروتکلها در حال ایجاد یک فاجعه در استان است.
نماینده ایلام اضافه کرد: وزارت بهداشت باید استان ایلام را به شکل جدی مورد توجه قرار دهد و وزیر جدید باید تمام تلاش خود را برای مدیریت این وضعیت مرگبار به کار گیرد.
وی اضافه کرد: ضمن تقدیر از زحمات شبانه روزی پرسنل بیمارستانها، دانشگاه علوم پزشکی ایلام در اسرع وقت نیازمندیهای خود را اعلام و اینکه باید تحرک و تلاش بیشتری داشته باشند و از همه دستگاهها درخواست مساعدت کنند.
فلاحی با اشاره به اینکه در شرایط کنونی باید هلال احمر کشور با تمام توان وارد عمل شود، افزود: نمایندگان استان برای ایجاد شرایط بهینه پیگیر امور هستند.
وی تصریح کرد: در این رابطه با جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رایزنی صورت گرفته و قرار شد واکسن و تجهیزات پزشکی مورد نیاز برای استان ایلام ارسال شود.
فلاحی در پایان گفت: از مردم خواهش میکنیم وقتی امکانات لازم در اختیار نداریم، حداقل خودشان پروتکلها را رعایت کنند.
***
وزیر بهداشت: به زودی واکسیناسیون و قرنطینه هوشمند اجرایی میشود
دکتر بهرام عین اللهی در حاشیه بازدید شب گذشته اش از بیمارستان مسیح دانشوری و بهارلو گفت: واکسیناسیون علیه کرونا را در آینده نزدیک به صورت واکسیناسیون هوشمند، پیش میبریم. به این معنی که بسیاری از خدمات با ارائه کارت واکسن انجام میشوند.
وی افزود: طبق آمار در گروههایی که لازم بود واکسن را تزریق کنند، ۲۵ درصد واکسن نزدند. در حالی که عدم تزریق واکسن هم برای خودشان و هم برای دیگران خطر دارد بنابراین ما برنامه واکسیناسیون را به صورتی میکنیم که همانطور که سرعت میگیرد، بسیاری از خدمات هم با کارت واکسن ارائه شوند. مانند خرید بلیط، اقدامات بانکی و ....
بنابر اعلام صفحه اینستاگرامی وزارت بهداشت، عین اللهی تاکید کرد: این برنامه به نوعی قرنطینه هوشمند اطلاق میشود. در عین حال برنامههای مختلفی داریم که ان شاءالله بتوانیم با کمک مردم و همراهی همه به سرعت انجام دهیم.
هفدهمین محموله واکسن کرونای هلال احمر رسید
هفدهمین محموله واکسن کرونا تهیه شده از سوی جمعیت هلال احمر حاوی یک میلیون و ۱۱۰ هزار دُز واکسن، امروز پنجشنبه؛ چهارم شهریورماه در فرودگاه امام خمینی (ره) به وزارت بهداشت تحویل داده شد.
کریم همتی از ورود هفدهمین محموله واکسن کرونا تهیه شده توسط هلال احمر حاوی یک میلیون و ۱۱۰ هزار دز واکسن به کشور خبرداد و گفت: در مجموع این جمعیت از اردیبهشت تاکنون ۱۹ میلیون و ۲۸۰ هزار دُز واکسن به کشور وارد کرده است.
او با تأکید بر اینکه جمعیت هلال احمر روند واردات هفته ای دو بار واکسن کرونا را همچنان ادامه می دهد، افزود: هلال احمر واکسن های کرونا را از کشور چین به ایران وارد می کند و محموله دریافتی در فرودگاه امام خمینی( ره) تحویل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می شود.
رییس جمعیت هلال احمر گفت: در مجموع تاکنون ۱۷ محموله شامل ۱۹ میلیون و ۲۸۰ هزار دُز واکسن کرونا توسط ۱۹ پرواز به کشور منتقل شده است.
او با تأکید بر این که تنها راه مقابله با بیماری منحوس کرونا، رعایت پروتکل های بهداشتی و واکسیناسیون جامعه است، افزود: تسریع در واردات واکسن، تشکیل قرارگاه مرکزی کرونا و مشارکت در امر واکسیناسیون، برپایی بیمارستان های صحرایی در استان های مختلف کشور، اجرای طرح های بهداشتی به منظور پيشگيري از شیوع بیشتر بیماری، کنترل بهداشتی مسافران ورودی در ۱۶ مرز زمینی، دریایی و هوایی کشور، تجهیز و توسعه بانک های امانات تجهیزات پزشکی هلال احمر برای کمک به بیماران نیازمند کرونایی، افزایش ساعات کاری و خدمات داروخانه های هلال احمر در تهران و همچنین توسعه تولید سرنگ با توجه به نیاز کنونی کشور را از جمله اقدامات هلال احمر برای کمک به کنترل بیماری کرونا و نجات جان هموطنان در بحران ناشی از این بیماری عنوان کرد.
- 16
- 5