به گزارش مهر، سید حیدر محمدی، در ارتباط تلفنی با برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، به موضوع رسوب کالاهای سلامت محور در گمرک اشاره کرد و افزود: صحبتهایم را با طرح چند سوال شروع میکنم؛ اول اینکه این کالاها در گمرک رسوب کرده یا انبارهای عمومی؛ که اگر در انبارهای عمومی باشد رئیس انبارهای عمومی باید پاسخگو باشد نه گمرک.
وی ادامه داد: سوال دوم این است که چرا بعد از اینکه سامانههای همه وزارتخانهها به هم وصل شد و سامانه جامع تجارت تشکیل شد، گمرک هیچ وقت حاضر نشده اطلاعات موجودی کالاهایی که در اختیار انبارهای عمومی است را به نهادهای تخصصی مثل وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت ارتباطات و وزارت صمت قرار دهد.
محمدی افزود: در شرح ۹۵ درصد کالاهایی که در گمرک وجود دارد، محصول دارویی نوشته شده است و اعلام کردند نمیدانیم چه کالایی است و ما هم نمیدانیم و ما با صاحبان کالا که ۲۲۰ شرکت در حوزه دارو بودند، مکاتبه کردیم.
مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره سرم هم گفت: در یکی از کارخانههای تولید سرم با مشکل کمبود در بازار مواجه شدیم و مجبور شدیم سریعاً واردات را انجام دهیم و در این زمان پیامی در فضای مجازی منتشر شد که محصولات شرکت ترکی لاک ترکیه مشکل دارد که بر حسب تکلیف؛ موضوع را با وزارت بهداشت ترکیه بررسی کردیم و متوجه شدیم که این محصولات مشکل دارد و به گمرک اعلام کردیم اگر از این مورد وجود دارد، اجازه ترخیص ندهند.
جهانپور از وزرات بهداشت رفت
ایسنا نوشت: با حکم وزیر بهداشت، سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی منصوب شد و محمد هاشمی جایگزین جهانپور شد.
در حکم بهرام عین اللهی خطاب به محمد هاشمی آمده است:«خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطا فرموده است. لذا با توجه به سوابق و تجارب ارزشمند جنابعالی بدین وسیله به عنوان سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی منصوب می شوید تا با رعایت جوانب شرعی و قانونی نسبت به انجام وظایف مشروحه زیر اهتمام لازم را به عمل آورید.
۱- اتخاذ سیاست واحد در اطلاع رسانی موضوعات مربوط به بیماری کرونا و واکسیناسیون به عنوان دغدغه نخست دولت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۲- اقتدار رسانهای و پاسخگویی صادقانه و شفاف پیشتازی اطلاع رسانی و افزایش منابع پاسخگو در وزارت بهداشت با هدف تقویت توسعه و پیشرفت حوزه سلامت
۳- شبکه سازی هوشمند روابط عمومی با دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور، سازمانها، نهادها و حوزههای تابعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بهره مندی از پتانسیل آنها
۴- بهرهمندی از شیوهها و تکنیکهای نوین در حوزههای اطلاع رسانی و فرهنگسازی همسو با سیاستهای کلان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تعامل سازنده با اصحاب رسانه
۵_ همافزایی با سایر دستگاهها و جلب مشارکت و حمایتهای بینبخشی و بهرهمندی از ظرفیتهای مختلف حاکمیت در جهت پیشبرد اهداف و سیاست های سلامت.
۶_ نیازسنجی اطلاعات مورد نیاز مخاطبان حوزه سلامت و تولید محتوا به منظور اطلاعرسانی و فرهنگسازی.
۷_ ایجاد ارتباط دو سویه و گفتمانی بین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ذینفعان و بهرهمندی از نظرات، پیشنهادات و ایدههای آنان به طوریکه حوزه سلامت، محور همدلی همه هموطنان عزیز باشد.
۸_ برگزاری و نظارت بر حسن انجام نشستهای خبری، سفرها، گردهماییها، همایشها و نمایشگاهها ضمن توجه دقیق به استفاده صحیح از بیتالمال و استفاده بهینه از منابع، پرهیز از هرگونه اسراف و تجمل گرایی.
۹_ توجه دادن جامعه به مجاهدتهای شبانهروزی و مستمر مدافعان حوزه سلامت و تمامی افراد موثر در تامین سلامت مردم.
امید است با استعانت از خداوند سبحان و استفاده از ظرفیت کلیه همکاران، صاحبنظران و اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه در جهت تقویت پاسخگویی به مردم شریف کشورمان در انجام این رسالت خطیر موفق باشید.
توفیق جنابعالی را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.»
- 9
- 2