چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳
۲۰:۳۷ - ۱۹ آبان ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۸۱۶۷۲
حوزه بهداشت و رفاه

رئیس سازمان غذا و دارو: برخی ارز دولتی گرفته‌ و قیمت دارو را با ارز آزاد محاسبه کرده‌اند

رئیس سازمان غذا و دارو,بهرام دارایی
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: متاسفانه شاهدیم ارز دولتی به دست افرادی افتاده که کالا و دارو را با ارز آزاد محاسبه کردند و پولش را از مردم گرفتند، حتما پیگیر این موضوع هستیم و باید آنها را به مردم و مراجع ذی صلاح معرفی کنیم.

به گزارش تسنیم، بهرام دارایی در خصوص مطلب عنوان شده مبنی بر این که سازمان غذا و دارو هیچ علاقه‌ای ندارد که رانت دارو رو از بین ببرد، گفت: در مورد موضوع مطرح شده درخصوص یکی از مدیران دارویی سازمان باید بگویم که این مدیر در حدود ۲۰ سال پیش در سازمان غذا و دارو مشغول به کار بوده است و البته طوری در موردشان صحبت کردند که گویا الان هم در این سازمان در سمت مدیریت عالی مشغول به کارند، در حالی که تاکید می‌کنم که این واقعیت ندارد و مدیر مورد اشاره در حال حاضر در این سازمان فعالیتی ندارد.

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو در ادامه با اشاره به این‌که تغییرات در دولت و وزارت بهداشت طی مدت اخیر صورت گرفته است و وزیر بهداشت با وسواس خاص در حال انتصاب مدیران خود است، افزود: شعار دولت انقلابی هم شفافیت و برخورد با فساد است و ما در این راستا قدم برداشته‌ایم.

وی در ادامه با بیان این که برای این اظهارات و ادعا باید شاهد و استدلال خود را بیان کنند، گفت: جای سوال است با توجه به این که سیستم ما در حال اجرای برنامه‌های خود است، چه نتیجه ای گرفته‌اند که عدم علاقه سازمان غذا و دارو به از بین بردن رانت دارو را مطرح کرده‌اند؟ ضمن اینکه مطلبی را که گفته اند مربوط به سالیان پیش است و یک نوع نقض غرض و مغالطه است.

دارایی درخصوص بحث مبارزه با فساد و شفافیت‌سازی نیز گفت: سازمان غذا و دارو عزم خود را در راستای اجرای این امر جزم کرده است و این موضوع در شکل بازسازی و شفاف سازی فرایندهایی که این سازمان در قسمت های مختلف از جمله غذا، دارو و تجهیزات پزشکی با آن سرو کار دارد، بروز می‌کند.

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو همچنین عنوان کرد: فرایندسازی‌های سازمان غذا و دارو بر اصل جلوگیری از رانت، انحصارگرایی، بی‌عدالتی و در جهت تامین حقوق مردم به عنوان مصرف‌کننده و همچنین ذینفعان اصلی و تولیدکنندگان ما به عنوان کسانی که در سنگر خودکفایی و حفاظت نیازمندی‌های ملی ما گام بر می‌دارند، مربوط می‌شود.

وی تاکید کرد: لازم است این شفاف‌سازی‌ها در فرایندها و در بستر امن مکانیزه و در بستر آی‌تی انجام گیرد که بارزترین آن در سیستم "تی‌تک" و رصد و پایش تمام فرایندها است که در صورت تکمیل فرایندها، چرخه تامین و عرضه دارو به ثمر می‌رسد و نتایج آن را به خوبی خواهیم دید.

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو بیان کرد: این سامانه‌ها به سامانه‌های فراسازمانی از جمله گمرک و مالیات، سیستم‌های نظارتی و صنعت معدن و تجارت متصل است و باید یک همکاری بین بخشی صورت گیرد و تمرکز خود را در این زمینه بگذاریم.

دارایی یادآور شد: یکی مواردی که باید در این راستا صورت گیرد استفاده از کارشناسان و مدیرانی است که می‌شود به آنان اعتماد کرد و امور مهم را به دست آنان سپرد و این یکی از دغدغه‌های ماست، که در حال انجام همین تغییرات در سیستم سازمان غذا و دارو هستیم اما چیزی که بسیار مهم است و باید به آن توجه کنیم حفظ حقوق مردم است که اگر جایی تضییع شده باشد باید پیگیر آن تا حصول نتیجه باشیم.

وی با اشاره به تاکید وزیر بهداشت در این خصوص گفت: ما موظفیم که حتما ارز ۴۲۰۰ تومانی که حق ملت است و ما با این تحریم‌های ظالمانه در حال تامین آن هستیم را به دست مردم برسانیم، در حالی که متاسفانه شاهدیم که به دست افرادی افتاده که کالا و دارو را با ارز آزاد محاسبه کردند و پولش را از مردم گرفتند، حتما پیگیر این موضوع هستیم و باید آنها را به مردم و مراجع ذی‌صلاح معرفی کنیم.

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو در ادامه افزود: مسلماً افرادی که این کارها را کرده‌اند نگران و ناراحت شدند و تلاش‌هایی می‌کنند که حاشیه‌سازی کنند و افکار عمومی را از اصل موضوع منحرف کنند درحالی که قول می‌دهیم ما تا آخر کار پیگیر هستیم و این کار را به سرانجام خواهیم رساند.

وی همچنین افزود: به هرحال بحث‌های حاشیه‌ای باعث می‌شود بخشی از انرژی سیستم هدر برود و مجبور می‌شویم که روی این مسائل تمرکز کنیم.

دارایی با بیان این که در واقع رانت و فساد یعنی اینکه شما ارز ۴۲۰۰ تومانی را بگیرید و کالا را با چند برابر قیمت ارز آزاد در اختیار تولید کننده و مصرف‌کننده قرار بدهید و از جوابگویی نیز فرار کنید و از آن طرف هم به سیستم های نظارتی، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو حمله و تهمت بزنید تا جهت افکار عمومی را منحرف کنید، تاکید کرد: این جواب نمی‌دهد و تمام تلاش خود را می‌کنیم تا حقوق مردم را بازگردانیم و این گرانی را از دوش مردم برداریم.

  • 15
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش