به گزارش عصرایران به نقل از یورونیوز، جنت دایاز، مسئول مدیریت بالینی سازمان جهانی بهداشت گفت که بنا به بررسی های اولیه خطر بستری شدن افراد بعداز ابتلا به سویه اومیکرون کم تر است. سویه اومیکرون کمتر از دو ماه پیش برای اولین بار در آفریقای جنوبی شناسایی شد.
مسئول مدیریت بالینی سازمان جهانی افزود که بنظر میرسد خطر شدت گرفتن بیماری« کووید ۱۹» در میان جوانان و سالمندان بعد از ابتلا سویه اومیکرون کمتر باشد.
سخنان این مقام سازمان جهانی بهداشت هم راستا با نتایج تحقیقاتی است که پیش از این در آفریقای جنوبی و بریتانیا درباره سویه اومیکرون انجام شده بود.
تاثیر سویه اومیکرون بر بیماری «کووید ۱۹» در میان سالمندان یکی از پرسش هایی بود که تا به حال برای آن پاسخی وجود نداشت.
تدروس ادهانوم، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت در عین حال هشدار داد: «اومیکرون مانند سویه های قبلی مردم را به بیمارستان می کشاند و می کُشد.»
مدیرکل سازمان جهانی بهداشت همچنین نسبت به «سونامی» سویه های اومیکرون و دلتا به دنبال رکوردشکنی موارد ابتلا به «کووید ۱۹» در سطح جهان هشدار داد. او بار دیگر خواستار دسترسی منصفانه به واکسن کرونا (corona) در سطح جهان شد.
تدروس ادهانوم تأکید کرد که تزریق دُزهای یادآوری واکسن کرونا یکی پس از دیگری در شمار محدودی از کشورهای جهان به پایان همه گیری کرونا کمک نخواهد کرد. او افزود که «میلیاردها نفر» در سطح جهان همچنان بطور کامل در برابر بیماری ویروس کرونا «آسیب پذیر » هستند.
همه گیری ویروس کرونا تا به حال جان بیش از پنج میلیون و ۸۰۰ هزار نفر را در سطح جهان گرفته است.
- 15
- 4