پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۹:۰۹ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۰۷۴۷
حوزه بهداشت و رفاه

وزیر بهداشت: محدودیت‌های جدید کرونایی اعمال می‌شود/ بازگشایی مدارس عامل افزایش همه‌گیری کرونای اومیکرون

بهرام عین اللهی,وزیر بهداشت
وزیر بهداشت گفت: وقتی وارد موج ششم کرونا شدیم، مجبوریم برای پیشگیری از سرایت بیشتر بیماری، محدودیت‌هایی را اعمال کنیم که در اولین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا در مورد آن تصمیم‌گیری و نتیجه آن اعلام خواهد شد.

به گزارش تسنیم، بهرام عین‌اللهی ‌در حاشیه جلسه شورای اداری شهرستان سیاهکل اظهار داشت: هدف وزارت بهداشت ایجاد دفاع در مردم و افزایش مقاومت بدنی در مقابله با سویه های های جدید کرونا و از جمله اُمیکرون است. موثرترین راهکار مقابله با کرونا علاوه بر تشدید رعایت پروتکل ها، واکسیناسیون است که تا کنون بیش از ۱۳۰ میلیون دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

وی افزود: حدود ۸۹ درصد از جمعیت هدف واکسیناسیون، یک دُز و حدود ۷۹ درصد نیز دُز دوم و در استان گیلان نیز حدود ۹۵ درصد، دُز اول و ۸۵ درصد، دُز دوم را تزریق کرده اند. هدف ما افزایش ایمنی بدن مردم بوده است. راه دیگر مقابله با کرونا، رعایت فاصله اجتماعی است.

وزیر بهداشت تاکید کرد: استفاده از ماسک در پیشگیری از بیماری خیلی مهم است و ماسک به خوبی می تواند جلوی ورود اُمیکرون به بدن را بگیرد. یک ماه و نیم است که تاکید داریم دُز سوم واکسن کرونا باید تزریق شود اما علیرغم اینکه واکسن کافی در اختیار داریم اما استقبال چندان خوبی نشد و حدود ۲۵ درصد از جمعیت هدف در استان گیلان اقدام به این کار کرده اند. باز هم دیر نشده و از مردم می خواهیم که سریعا نسبت به تزریق دُز سوم واکسن اقدام کنند.

عین‌اللهی خاطرنشان کرد: وقتی وارد موج ششم کرونا شدیم، مجبوریم برای پیشگیری از سرایت بیشتر بیماری، محدودیت‌هایی را اعمال کنیم که در اولین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا در مورد آن تصمیم‌گیری و نتیجه آن اعلام خواهد شد.

وی تصریح کرد: مهمترین مسئله در شرایط کنونی پیک ششم، آمادگی مراکز درمانی و بیمارستان‌ها‌ست. نیروهای بهداشتی و درمانی در طول دو سال گذشته، تلاش‌های زیادی کردند اما چاره‌ای نداریم و باید به مردم خدمت‌رسانی کنیم. از نظر نیروی انسانی، امکانات و داروهای مورد نیاز، تمهیداتی اندیشیده ایم و امیدواریم که شدت موج ششم، زیاد نباشد اما آمادگی لازم را داریم.

وزیر بهداشت در خصوص وضعیت پرداخت فوق العاده خاص به نیروهای بهداشتی و درمانی گفت: پرداخت فوق العاده خاص یکی از تقاضاهای نیروهای بهداشتی و درمانی است و این تقاضا از نظر ما هم مورد تایید است اما باید منابع مالی مورد نیاز آن در سازمان برنامه و بودجه و یا در بودجه سال آینده، تامین شود.

***

بخش مهمی از همه‌گیری کرونای اومیکرون به بازگشایی مدارس برمی‌گردد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: پیش درآمد اومیکرون با شدت واگیری بسیار زیاد و شدت بستری کمتر است و به جرات می توان گفت کسانی که اومیکرون گرفته اند همه خانواده های خود را درگیر کردند.

بهرام عین اللهی,وزیر بهداشت

به گزارش فارس، دکتر حسین ابراهیمی پور رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه درجلسه اضطراری ستاد کرونا اظهار کرد: طی هفته اخیر مراجعات به مراکز درمانی تربت حیدریه چهار برابر شده و تست کرونای ۵۰ درصد از این مراجعه کنندگان مثبت اعلام شده است.

وی افزود: برای اولین بار است که وضعیت کرونایی این منطقه از متوسط کشور بالاتر و جزو شش شهر نارنجی هستیم و در کل استان هم تنها شهر استان در این وضعیت هستیم.

ابراهیمی پور در ادامه گفت: پیش درآمد اومیکرون با شدت واگیری بسیار زیاد و شدت بستری کمتر است و به جرات می توان گفت کسانی که اومیکرون گرفته اند همه خانواده های خود را درگیر کردند.

ابراهیمی پور از آماده باش بیمارستانهای تربت حیدریه خبرداد و خاطرنشان کرد: بخش مهمی از همه گیری کرونا به بازگشایی مدارس برمی گردد و دانش آموزان این ویروس را جابجا می کنند. ممکن است در شهرهای دیگر کنترل مراکز آموزشی به لحاظ رعایت دستورالعمل ها و تهویه بهتر باشد.

وی در ادامه گفت: این پیک ‌حدود چهل روز طول می کشد و اکنون دو هفته از آن در این منطقه گذشته و تا سه هفته دیگر ادامه دارد.

  • 14
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
چرا مدارس را تعطیل نمیکنید اخر فردی که وزیر است نباید کمی فکر کند مردم از کجا هزینه روزانه تاکسی تلفنی بدهند سرویس مدارس که نیست . از کجا هزینه سنگین درمان کرونا بدهند. از کجا دوباره خسارت تعطیلی مشاغل را بدهند دولت فقط بلد است تهدید به چند برابر کردن قیمتها کند ؟ عجب عجب عجب
من و خانواده ام از پسرم که در اصفهان به اجبار اموزش و پرورش مدرسه رفته بود کرونا گرفتیم و نزدیک ۳ میلیون تومان هزینه دارو و دکتر دادیم . حال برای خانوادهای که کم درامد است باید از وزیر اموزش و پرورش سوال کرد اگر تحصیلات یا تجربه نداشته وزیر شدید شعور دارید ؟
چیزها دیدم روی زمین . دولتیذکه وزیرانش هم با هم هماهنگ نیستند یکی میگویدمدارس را باز کنید و دیگری میگویدببندید
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش