به گزارش مهر، بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۹ هزار و ۸۵ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۹۰۲ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۶۹۶ هزار و ۹۲۷ نفر رسید.
در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۶ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۳ هزار و ۱۶۴ نفر رسید.
تا کنون ۶ میلیون و ۲۱۵ هزار و ۹۰۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
دو هزار و ۸۵۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۴۵ میلیون و ۷۰۷ هزار و ۵۱۸ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۱۲۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۵۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۶۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۸ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
درخواست وزارت بهداشت از بیماران اومیکرون
معاون بهداشت وزارت بهداشت، در ارتباط با برنامهها و اقدامات معاونت بهداشت توضیحاتی ارائه داد.
کمال حیدری، روز چهارشنبه در نشست خبری که به صورت آنلاین برگزار شد، به تشریح برنامهها و اقدامات حوزه بهداشت وزارت بهداشت در دولت سیزدهم پرداخت.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، با اشاره به افزایش سن امید به زندگی در کشور، گفت: با توجه به اینکه طول عمر ایرانیها دو دهه افرایش یافته است، در حال حاضر دغدغه کیفیت زندگی مردم برای ما مهم است.
وی افزود: توجه به کیفیت زندگی مردم، کار وزارت بهداشت را سختتر کرده است.
حیدری با اشاره به مهار بیماریهای واگیر و افزایش شاخص سلامت مادران باردار و نوزادان در کشور، گفت: با توجه به برنامههایی که در حوزه بهداشت کشور طی ۴ دهه گذشته اجرا شده است، جمهوری اسلامی ایران حرفهای زیادی برای گفتن دارد و جایگاه بالایی در منطقه داریم.
معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: کیفیت زندگی مردم فقط با مشارکت آحاد جامعه شکل خواهد گرفت.
حیدری به ساخت و تولید واکسن در کشور اشاره کرد و افزود: عمده واکسنهای مورد نیاز در کشور تولید میشود و ما میتوانیم برای ساخت سایر واکسنها همچون واکسنهای کرونا، بر اساس منابع لازم، اقدام کنیم.
وی با اشاره به شیوع سویه اومیکرون در کشور، گفت: توصیه ما به بیماران اومیکرون این است که در چند روز اول بیماری از مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی خودداری کنند و در منزل بمانند. اما، اگر بهبودی حاصل نشد، حتماً برای درمان اقدام کنند.
حیدری ادامه داد: هدف ما از توصیه به ماندن در منزل و استراحت، در اولویت قرار گرفتن بیمارانی است که شرایط خوبی ندارند.
وی با بیان این موضوع که کسانی که دوز ددوم و سوم واکسن کرونا را هم دریافت کردهاند، درگیر اومیکرون میشوند، گفت: تاکید ما برای دوز سوم، به این دلیل است که در صورت ابتلاء، عارضه کمتری خواهند داشت و این طور نیست که افراد واکسن زده حتی دوز سومیها، درگیر نشوند.
تکمیل میشود....
- 15
- 2