یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۳:۳۹ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۲۶۰۸
حوزه بهداشت و رفاه

افزایش آمار پذیرش فوتی‌های روزانه کرونا در بهشت زهرا به ۴۵ نفر

آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۱۱/۲۷)؛ ۱۸۵ بیمار دیگر فوت شدند؛ دوبرابر شدن فوتی‌های اُمیکرون در تهران

وضعیت کرونا در ایران,آمار کرونای ایران در 27 بهمن 1400
بنابر اعلام وزارت بهداشت در ۲۴ ساعت گذشته ۱۶هزار و ۳۱۰ ابتلای جدید کووید - ۱۹ در کشور شناسایی شد و متاسفانه ۱۸۵ بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.

به گزارش ایسنا، از دیروز تا امروز ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۶ هزار و ۳۱۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۲۷۵ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۸۷۶ هزار و ۵۶۵ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۸۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۴ هزار و ۲۳۸ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۳۷۳ هزار و ۶۷۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

سه هزار و ۶۰۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۶ میلیون و ۳۰۷ هزار و ۶۶۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۲۴۷ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۱۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۸۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

***

دوبرابر شدن فوتی‌های اُمیکرون در تهران

فارس نوشت: وبینار تخصصی آگاه‌سازی و افزایش درک خطر سویه امیکرن در مرکز فرماندهی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد.

وضعیت کرونا در ایران,آمار کرونای ایران در 27 بهمن 1400

در این وبینار که با حضور علی نصیری سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، حمیدرضا خانکه رئیس دانشکده علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، سعید تاملی معاون فنی بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران و عباس استاد تقی‌زاده عضو هیات علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، وضعیت این اپیدمی، تفاوت آن با دیگر سویه‌های کرونا، ابعاد اجتماعی کووید با تمرکز بر امیکرن و اینفودمی مدیریت کووید مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

علی نصیری سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در این برنامه با اشاره به وضعیت کنونی امیکرن در کشور و تهران، ضمن تشریح اقدامات شهرداری برای مقابله با این سویه گفت: طی یک هفته گذشته،میزان بستری و فوت ناشی از سویه امیکرون دو برابر شده است. تصوری وجود دارد مبنی بر این که امیکرون کمتر می‌کشد و خطر آن کمتر است.این حرف بر اساس بررسی نسبت فوتی‌های ناشی از امیکرن در مقایسه با فوتی‌های ناشی از سویه دلتا بیان شده و از این نظر درست است،چون نسبت کسانی که بر اثر ابتلا به سویه دلتا بستری می‌شوند به نسبت مبتلایان سویه دلتا کمتر است.

وی بیان داشت: ولی چون شیوع امیکرون به مراتب بیشتر است این بستری و فوت در تعداد بالای ابتلا جبران می‌شود. به عبارتی اگر ما نسبت به سویه دلتا وضعیت بدتری را شاهد نباشیم، وضعیت بهتری هم نخواهیم داشت.

وی افزود: از لحظه‌ای که یک اپیدمی آغاز می‌شود تا به قله یا پیک ابتلا برسیم ، زمانی طول می‌کشد. دو هفته بعد از قله ابتلا به پیک بستری ناشی از آن اپیدمی و در نهایت دو هفته بعد از قله بستری برای رسیدن به قله مرگ و میر زمان لازم است.

وی یادآور شد: در حال حاضر ما هنوز به نیمه اول پیک امیکرون هم نرسیده‌ایم. ظرف یک یا دو هفته دیگر این احتمال وجود دارد که به قله ابتلا برسیم، دو هفته بعد وضعیت بیماستان‌ها بحرانی خواهد شد و در نهایت این احتمال وجود دارد که اگر نتوانیم مدیریت کنیم ، عید امسال به قله ناشی از ابتلا به امیکرون برسیم.

وی با اشاره به این که تصور باطل بی‌ضرر بودن امیکرون را باید کنار گذاشت، گفت: نکته دیگر این که در مورد امیکرون آن چیزی که حرف آخر را می‌زند، دز سوم است. تزریق این دز باعث می‌شود که بستری‌ها به طور جدی کاهش پیدا کنند و جلوی ابتلا و مرگ را می‌گیرد و در صورت ابتلا، علائم خفیف‌تر می‌شود.

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در ادامه این وبینار خاطرنشان کرد: متاسفانه، پوشش واکسیناسیون نوبت سوم در کل کشور تا امروز کمتر از ۳۰ درصد بوده است. تهران هم از این نظر خیلی تفاوت چشمگیری با کشور ندارد. این در حالیست که سویه جدید تفاوتی بین رده‌های سنی قائل نیست و نوزدان و کودکان و جوانان هم در معرض ابتلا قرار دارند. در نتیجه با توجه به عدم واکسیناسیون در افراد زیر ۱۲ سال که تا کنون زیر ۵ درصد صورت گرفته، خطر ابتلا بالاست به نحوی که ۲۰ درصد بستری‌های ناشی از امیکرون را کودکان تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به اهمیت انجام واکسیناسیون در کودکان گفت: دوستانی که از ترس عوارض احتمالی از انجام واکسیناسیون برای کودکان خود بپرهیز می‌کنند، باید بدانند کودکان خود را به سمت ابتلا و بستری شدن سوق می‌دهند. در نتیجه خیلی شفاف باید در جامعه اعلام شود که کودکان باید واکسینه شوند.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت گسترش سویه امیکرون در کل کشور، افزود: اکنون به نقطه‌ای رسیدیم که ۲۵۰ شهر قرمز داریم. حدود ۱۱۲ و حتی بیشتر شهر نارنجی و حدود ۹۰ شهر زرد داریم که احتمالا طی این روزها نیز عدد آنها تغییر خواهد کرد.

وی گفت: تاکنون ۵ درصد فوتی زیر ۱۸ سال داشته‌ایم که در سویه دلتا اصلا اینگونه نبود. همچنین پیش‌بینی می‌شود که پیک این سویه ۱۰ اسفند خواهد بود.

نصیری در ادامه با اشاره به این که استان البرز در سرانه تخت مشکلاتی دارد، در نتیجه بار بیماری به تهران منتقل می‌شود و باید بدانیم که با چه شرایطی مواجه خواهیم شد.

وی در ادامه با بیان اقدامات انجام گرفته گفت: طی دو هفته اخیر به عنوان مدیریت شهری، ۴ جلسه اضطراری ستاد کرونای شهرداری تهران برگزار شده ، چند اقدام را استمرار داده‌ایم و چند اقدام جدید را اضافه کرده‌ایم. ۲۲ اتوبوس زندگی داریم و هنوز همه اتوبوس‌ها فعا‌لند و استقبال از آنها رو به افزایش است. از بین مراکز ثابت، ۷ مرکز باقی مانده و ۲۵ مرکز هم در اختیار وزارت بهداشت و دیگر سازمان‌ها قرار گرفته که فعال‌اند.

وی یادآور شد: مردم بدانند که اگر در خانه مریض یا فرد ناتوان دارد که امکان مراجغه به مراکز را ندارد، در تماس با ۱۳۷ می‌توانند به صورت رایگان از خدمات لازم برخوردار شوند.

فعالسازی تیم‌های نظارتی مترو، ارتقای دستگاه‌های تهویه در مترو، استفاده از سامانه ایران من برای نظارت هوشمند بر افراد، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در فروشگاه‌های شهروند و میادین میوه و تره‌بار، پیگیری تزریق دز سوم واکسن به اقشار آسیب‌پذیر بخشی از اقداماتی است که به گفته سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران طی گسترش اپیدمی امیکرون تاکنون در شهر تهران اجرا شده و در حال اجراست.

در ادامه این وبینار تاملی معاون فنی بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به تشریح نحوه گسترش موج امیکرون در کشور و واقعیت‌های آن پرداخت و نسبت به گسترش این سویه در کشور هشدار داد.

خانکه نیز ابعاد اجتماعی گسترش ویروس را توضیح داد و دکتر تقی‌زاده به تشریح اینفودمی مدیریت کووید پرداخت.

***

افزایش آمار پذیرش فوتی‌های روزانه کرونا در بهشت زهرا به ۴۵ نفر

سعید غضنفریدر تشریح روند صعودی جان‌باختگان کرونایی و آمار پذیرش در سازمان بهشت زهرا(س) گفت: در حال حاضر با یک هشدار جدی روبرو هستیم؛ لذا از شهروندان درخواست می کنم علاوه بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی و تزریق واکسن از تردد غیر ضرور به سازمان بهشت زهرا خودداری کنند.

وی افزود: روز گذشته همزمان با روز پدر رکورد دوسال گذشته تردد به بهشت زهرا شکسته شد و ورود بیش از ۲۰۰ هزار خودرو در یک روز به بهشت حضرت زهرا ثبت شد.

وی ادامه داد: بیش از دو هفته است که آمار کاملا صعودی را در فوتی های ناشی از کرونا ویروس شاهد هستیم به شکلی که شمار فوتی های روزانه در این آرامستان هم اکنون به حدود ۲۰۰ نفر رسیده و با ادامه این روند شاهد افزایش بیشتر فوتی ها خواهیم بود از این تعداد ۴۵ فوتی ناشی از ابتلا به کرونا بوده است البته همچنان با آمار روزهای بحرانی پیک قبلی فاصله زیادی داریم اما این امر لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی و تزریق واکسن را به روشنی نشان می دهد.

  • 14
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش