به گزارش ایسنا، با پیر شدن جمعیت تعداد بیشتری از مردان به این سرطان دچار میشوند و به دلیل ابتلا به آن میمیرند.
بنیاد سرطان پروستات انگلیس گفته است پیشرفت در تشخیص و درمان بیماری سرطان پستان جواب داده و افزایش بودجه برای تحقیق درباره سرطان پروستات هم میتواند مثمرثمر واقع شود.
سرطان ریه و سرطان روده بزرگ در انگلیس کماکان بیشترین قربانی را میگیرند و سرطان پروستات هم اکنون در جای سوم است.
آمار سال ۲۰۱۵ نشان میدهد که در این سال ۱۱ هزار و ۸۱۹ نفر از سرطان پروستات و ۱۱ هزار و ۴۴۲ نفر از سرطان پستان درگذشتهاند.
اگرچه مرگ ناشی از سرطان پروستات طی ۱۰ سال گذشته افزایش یافته اما میزان مرگ و میر یا نسبت مرگ ناشی از این بیماری در حد فاصل سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ شش درصد کاهش داشته است.
به گزارش بیبیسی، میزان مرگ و میر ناشی از سرطان پستان در زنان در همین مدت ۱۰ درصد کاهش یافته است که نشان میدهد کاهش میزان مرگ و میر در میان زنان سریعتر است.
آزمایشهای مربوط به تشخیص سرطان پروستات در میان مردان هنوز تابو به شمار میرود و بیشتر مردان از انجام چنین آزمایشهایی احساس شرم میکنند و مایل به انجام این آزمایشها و صحبت درباره آن نیستند.
مدیران بنیاد خیریه پروستات انگلیس میگویند به وجود آوردن راههای بهتر برای کشف بیماری باید به اولویت تبدیل شود. مردانی که سرطان پروستات دارند، میتوانند برای دههها بدون نیاز به درمان یا بدون نشانههای بیماری به زندگی خود ادامه دهند. دلیلش این است که پیشرفت این بیماری بسیار کند است.
در حال حاضر هیچ آزمایش تکی و قابل اعتمادی برای تشخیص سرطان پروستات وجود ندارد و از آزمایشهای پیاس آ، بافتبرداری و معاینات بالینی برای کشف ابتلا به سرطان پروستات استفاده میشود.
- 18
- 5