دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۴۳ - ۱۸ مهر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۷۰۴۶۴۷
حوزه بهداشت و رفاه

وزیر بهداشت: زیان انباشته بیمه‌ها سال به سال بیشتر می‌شود

سیدحسن هاشمی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
وزیر بهداشت ضمن تشریح سه درخواست بودجه‌ای وزارت بهداشت برای سال ۹۸، گفت: درخواست مهمی که دارم این است که اعتبار مربوط به بیماران خاص را به طور ویژه مورد توجه قرار دهند.

دکتر سیدحسن هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به درخواست‌های بودجه‌ای وزارت بهداشت برای سال ۹۸، گفت: در زمینه بودجه سال ۹۸ وزارت بهداشت، تنها خواهشی که دارم این است که آنچه را که سال گذشته برای وزارت بهداشت پیش‌بینی کردند، در سال ۹۸ هم ببینند، اما اعتبار مربوط به بیماران خاص را به طور ویژه مورد توجه قرار دهند.

 

بیماری‌های حاشیه‌ساز بدون پول!

وی افزود: در صدر این بیماران، مبتلایان به SMA هستند و دیدید که چه حاشیه‌هایی برایش درست شد. از طرفی بیماران مبتلا به دیستروفی عضلانی هم باید مورد حمایت قرار گیرند، اما تاکنون هیچ اعتباری برایشان دیده نشده است. در عین حال لازم است از بیماران مبتلا به بیماری‌های متابولیک که در راس آنها بیماری MPS قرار دارد، بیماران مبتلا به  ام‌اس، بیماران پروانه‌ای و مبتلایان به سرطان حمایت جدی به عمل آید و در سال آینده بودجه حمایت از این بیماران را به صورت واقعی ببینند؛ چراکه مردم واقعا گرفتارند و هر کمبودی هم که باشد، آن را از چشم ما می‌بینند. حق هم دارند، اما واقعیت این است که نقش ما در این موضوعات وقتی که پولی در کار نباشد، کمترین نقش است.

 

هاشمی تاکید کرد: اقدامات و سرویس‌هایی هم که تا به امروز به این بیماران ارائه شده، به گونه‌ای بوده که از سایر بخش‌ها زدیم و این سرویس را ارائه کرده‌ایم. بنابراین خواهشم این است که در بودجه سال ۹۸، درباره این قبیل بیماری‌ها توجه لازم را داشته باشند. در عین حال موضوع حمایت از معلولان هم مهم است، هرچند که این موضوع در حوزه کاری من نیست و در حوزه کاری وزارت رفاه قرار دارد، اما لازم است که برای معلولان و خانواده‌هایی که دو تا سه فرزند معلول دارند هم واقعا یک اعتبار ویژه‌ای دیده شود؛ چراکه نگهداری این افراد هزینه‌های سرسام‌آوری به دنبال دارد. بنابراین ما در بودجه سال ۹۸۸، هیچ پول اضافه‌تری نسبت به سال‌های گذشته نمی‌خواهیم، فقط می‌خواهیم  برای حمایت از این بیماران اعتبار ویژه‌ای را ببینند.

 

زیان انباشته بیمه‌ها سال به سال بیشتر می‌شود

وزیر بهداشت به اعتبارات سازمان‌های بیمه‌گر هم اشاره و اظهار کرد: از طرفی علاقه‌مندم که هزینه‌های بیمه‌ها را به صورت واقعی ببینند. اعتباری که هر سال برای بیمه‌های کشور می‌گذارند، کمتر از هزینه‌هایی است که بیمه‌ها متقبل می‌شوند. بر همین اساس است که میزان معوقات و زیان انباشته سازمان‌های بیمه‌گر سال به سال افزایش پیدا می‌کند و این اتفاق باعث می‌شود که اقتصاد کل مراکز درمانی اعم از خصوصی و دولتی سامان نیابد و در نتیجه به کیفیت خدماتی که باید ارائه دهند، توجه کافی نداشته باشند.

 

چالش نیروی انسانی؛ گریبانگیر وزارت بهداشت

هاشمی در ادامه صحبت‌هایش نیز گفت: بخش دیگری که درخواست می‌کنیم در بودجه‌ریزی به آن توجه شود، موضوع نیروی انسانی است. ما بارها اعلام کرده‌ایم که ۱۰۰ هزار پرستار در کشور کمبود داریم. نمی‌گوییم این کمبود را طی یک سال تامین کنند، اما بالاخره می‌توانند طی ۱۰ سال با برنامه‌ریزی این کمبود را برطرف کنند. روز گذشته ۷۰۰ دستگاه آمبولانس جدید،  وارد ناوگان اورژانس کشور شد. بالاخره این آمبولانس‌ها راننده و تکنیسین اورژانس می‌خواهند. اگر من بهترین بیمارستان دنیا را در کشور ایجاد کنم، بهترین تجهیزات و پزشک را فراهم کرده و بهترین امکانات در کشور وجود داشته باشد، اما پرستار، کمک پرستار، ماما، گروه پیراپزشکی و... نباشند، حتما نارضایتی مردم افزایش پیدا می‌کند.

 

وزیر بهداشت تاکید کرد: حوزه سلامت با جان مردم سروکار دارد و  باید آنطور که شایسته است و طبق استانداردها دیده شود. حال نمی‌گوییم مطابق استانداردهای دنیا پیش رویم، اما وزارت بهداشت را طبق استاندارهای کشورهای اطراف‌مان در بودجه سال ۹۸ ببینیم. البته ما هم واقع‌بین هستیم و می‌دانیم که درآمدهای کشور کاهش می‌یابد و باید سفره‌ها کوچکتر شود، اما به نظر من این کوچک کردن سفره را از جاهای دیگر شروع کنند و بعد مشمول حال حوزه سلامت شود. در عین حال ما هم سعی می‌کنیم در وزارت بهداشت نهایت صرفه‌جویی را داشته باشیم.

 

  • 17
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش