دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۰:۰۸ - ۰۳ دي ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۰۰۰۵۸۷
حوزه بهداشت و رفاه

وزیر بهداشت: ۱۳۴ دانشجوی آقازاده و خانم‌زاده که از طریق پول و جایگاه والدین خود وارد دانشگاه شده بودند، از دانشگاه بیرون کردیم

سعید نمکی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی در سفر به استان فارس از بازگشت ۱۳۴ دانشجوی رانتی و بیرون راندن آنان از دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و تاکید کرد: صندلی‌های دانشگاه جای نخبگان است و جای رانت‌بگیران نیست.

به گزارش ایرنا، دکتر سعید نمکی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در این زمینه اظهار داشت: این افراد بدون داشتن حداقل ها در یکی از دانشگاهها بر صندلی علوم پزشکی نشته بودند که در سه روز گذشته با بررسی موضوع در شورای سنجش و پذیرش دانشجو تصمیم بر بازگشت این افراد که عمدتا رشته دامپزشکی بودند تاکید شد.

وی اضافه کرد:  ۱۳۴ دانشجوی آقازاده و خانم‌زاده که از طریق پول و جایگاه والدین خود وارد دانشگاه شده بودند، از دانشگاه بیرون کردیم، پولدارها به شرط دانایی و نخبگی می‌توانند بر صندلی دانشگاه بنشینند.نباید به دلیل رانت یا استفاده از پول و موقعیت پدر و مادر جای فرزند فرهیخته و نخبه کشاورز و کارگر و اقشار ضعیف جامعه را به فرزندان بی سواد برخی افراد پولدار دهیم.

وزیر بهداشت اضافه کرد: ما مخالف تحصیل فرزندان افراد دارای توانایی مالی نیستیم اما به شرط دانایی و توانایی.

نمکی اظهار داشت : این افراد از دانشگاه آزاد از ادامه تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی منع شدند ، این دانشجویان تحت عناوینی از جمله فرزند هیات علمی بدون داشتن حد نصاب و شرایط قانونی به پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی تغییر رشته داده بودند.

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت نیز با اشاره بر اینکه ۱۳۴ دانشجوی دانشگاه آزاد که بدون داشتن حدنصاب و شرایط قانونی تغییر رشته داده بودند، از ادامه تحصیل منع شدند تاکید کرد: رفتارهایی از این دست بدون شک موجب احساس بی‌عدالتی، تبعیض، یاس و ناامیدی در میان خیل جوانان و دانشجویان این کشور می‌شود و قطعا مقابله با این رفتارها می‌تواند منجر به تقویت حس قانون‌گرایی، رفع تبعیض و ارتقای اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی نظام آموزش عالی و آموزش پزشکی کشور خواهد شد.

این روابط عمومی اضافه کرد: وزیر بهداشت تاکید دارد که با کلیه افرادی که در این مسیر تخلف کرده‌اند، از مسیر و مجاری قانونی مربوطه و مطابق مقررات باید برخورد قانونی صورت گیرد.

دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت برای انجام سفری یک روزه به شیراز آمده ضمن حضور  در آیین تودیع و معارفه رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به  سه شهرستان فارس نیز سفر کرد.

وزیر بهداشت با عزیمت به شهرستان سپیدان کلینیک ویژه و بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان امام حسین (ع) سپیدان و همچنین آموزشگاه بهورزی این شهرستان را افتتاح  کرد. 

افتتاح ساختمان ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت و بازدید از بیمارستان در حال ساخت این شهرستان و افتتاح بخش دیالیز در شهرستان بیضاء از دیگر برنامه های وزیر بهداشت در سفر به استان فارس است.

  • 22
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱۳
غیر قابل انتشار: ۱۴
جدیدترین
قدیمی ترین
بیرون کردن کافی نیست. این افراد باید تا آخر عمر محروم از تحصیل در ایران بشن، والدین و مسببان این کار اخراج و بازداشت بشن و تکمیل ظرفیت برای ورودی های همون سال گذاشته بشه... وگرنه صندلی های خالی شده رو دوباره می فروشن...
سلام گول این حرفا نخورید نزدیک انتخابات فقط حرف میزنن اگر راست میگن جبران کنن حق کسانیکه ضایع شده سالهای قبل را که نمیتونن حداقل امسال که فرصت دارن تکمیل ظرفیت برای رشته های با ازمون قراردهند فقط میخان سرمردم گرم کنن به ابن دروغ ها
سلام چهخ فایدهای برای کنکوریهای ۹۸داره این انصاه که قبولی های ذخیره پزشکی امسال چون فرم۱۵را به دلیل اینکه فرصت کم بود نتونستن پرکنن محروم بشن وبمونن تا سال بعد واقعا میخان جبران کنین تکمیل ظرفیت برا رشته های با ازمون بهمن برگزار کنین یکی باپول رشوه راحت وارد شده یکی هم قبولشده چون فرم پزنکرده باید یکسال دیگه بشینه این عدالت اموزشی تو این مملکت حوالتون با خدا که باعدلش باشما رفتار کنه
من خودم با کمترین اختلاف قبول نشدم.یعنی رشته ای که من انتخاب کردم و باتوجه به انتخاب رشته های قبلی قبولی بنده در اون رشته و دانشگاه قطعی بود و به همین دلیل انتخاب رشته محدودی از نظر تعداد اولویت ها انجام دادم ولی بعدا که به لیست قبولی های آن دانشگاه و رشته کردم دیدم تقریبا ۸۰درصد قبولیها با سهمیه۵درصد ایثارگر بودند که امیدوارم موفق باشند در تحصیلشان اما واقعا جای ناامیدی برای من هست که تمیل ظرفیت را حذف کردید و نمیتوانم دانشگاه های دیگر را انتخاب کنم و باید یک سال را بمانم و با کلی ناامیدی و یاس درس بخوانم.ضمنا هنوز هم به امید تکمیل ظرفیت مطالعه مجددم را شروع نکرده ام.
چرا بیرون کردید؟؟؟!!!!!!بیرون کردن یا ماندن این دانشجوها هیچ نفعی برای افرادی که نتونستند قبول بشوند دارد؟؟؟؟؟؟!!!!!!!حالا اگه تکمیل ظرفیت بزنیدبه علاوه ی این ۱۳۴ صندلی خالی شده تا داوطلبان بتوانند به حق خودشان برسند این اخبار برای جوانان و داوطلبان حائز اهمیت و دلخوشی به ادامه تحصیل هست.امیدوارم بعداز این اقدامات تکمیل ظرفیت بهمن ماه برای رشته های باآزمون(حداقل رشته های علوم پزشکی)برگزار شود.
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش