حسینعلی شهریاریدرباره وضعیت شیوع ویروس کرونا در استان سیستان و بلوچستان امکانات این استان برای پیشگیری و درمان این بیماری گفت: بنده با رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان صحبت کردم و دو مورد مثبت در ایرانشهر و یک مورد مثبت در زاهدان داشتند که این افراد بهبود یافتند و مرخص شدند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان میگوید در حال انجام تمام اقدامات لازم هستیم و بیمارستان بوعلی زاهدان را آماده کردند که اگر بیماران زیاد شد آنجا را مرکزی برای بیماران کرونا قرار دهند.
نماینده مردم زاهدان تصریح کرد: گفته شد فعلا کیت آزمایش داریم. کمبود ماسکهای N ۹۵ وجود دارد که در کل کشور چنین است و اینجا هم همین طور است و شهروندان تماس میگیرند و میگویند در داروخانهها نیست. امیدواریم همانگونه که وزارت بهداشت گفته این موارد به اندازه کافی تامین شود و مردم به ماسک و مواد ضدعفونی کننده دسترسی داشته باشند.
عضور کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: وضعیت، وضعیت خاصی در کشور است و مردم باید رعایت و مراقبت کنند و بهترین راه این است که مردم مخصوصا افراد مسن و آنهایی که بیماری زمینهای دارند در خانههایشان بمانند تا زمانی که پیک بیماری از بین برود و رو به کاهش بگذارد.
وی در پاسخ به این سوال که از آنجا که استان سیستان و بلوچستان با افغانستان و پاکستان هم مرز است، مراودات دو کشور که در گذشته معمول بوده در این شرایط همچنان در حال انجام است یا تدابیری اندیشیده شده است؟ گفت: به تازگی برای کنترل مرز سختگیریهای جدیتری در حال انجام است، ولی این که فکر کنیم میتوانند صددرصد مرز هزار و دویست کیلومتر را ببندند غیرواقعی است. رفت و آمدهایی وجود دارد و همیشه در بیماریهای دیگر مثل فلج اطفال یا مالاریا هم از همین رفت و آمدها آسیبپذیر بودیم، بیشترِ موارد این بیماریها از آن سوی مرز بود که ما را درگیر بیماری میکرد. همه تلاش میکنند مرزها را کنترل کنند و آنها را بستند، ولی هزار و دویست کیلومتر مرزی نیست که بتوان آن را صد در صد بست.
شهریاری در پاسخ به این سوال که موضوع قرنطینه کردن شهرهای کانون این بیماری چقدر اهمیت دارد؟ و آیا از نظر شما امکان چنین کاری وجود دارد؟ گفت: آقای نمکی وزیر بهداشت گفتند افرادی که به سفر میروند ما در ورودی یا خروجی شهرها اینها را دو هفته قرنطینه میکنیم، مخصوصا افرادی که از مناطقی میروند که وجود کرونا ویروس در آنجا وضعیت بدتری داشته آنها را قرنطینه میکنند. کار سختی است که تمام مسافرانی که با اتوبوس یا قطار مسافرت میکنند را دو هفته قرنطینه کنند. البته میتوان افراد مشکوک را بررسی کرد، اما مهمترین مسأله خود مراقبتی است و خود مردم باید موضوع را جدی بگیرند و همکاری کنند و به صورت دستوری و دولتی و حکومتی چندان نمیشود مساله را حل کنیم.
وی گفت: استان سیستان و بلوچستان و زاهدان یکی از جاهایی بود که طبق نظر وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی نباید در آن نماز جمعه برگزار میشد. در شهر زاهدان برادران عزیز اهل سنت علیرغم توصیه وزارت بهداشت گفتند از نظر شرعی نمیتوانیم نماز جمعه را تعطیل کنیم و نماز جمعه برگزار شد. وزیر بهداشت برای چند استان اعلام کرد که این استانها نمازجمعه را برگزار نکنند، اما برادران ما علیرغم اینکه از سوی مسئولان استانی و بهداشتی هم مطرح شد گفتند ما از نظر شرعی نمیتوانیم نماز جمعه را تعطیل کنیم و نماز جمعه را برگزار میکنیم.
شهریاری گفت: امیدواریم انشاالله مراقبتها انجام شود و اتفاقی نیافتد و همه این موارد به خاطر حفظ سلامت مردم است. کشور ما یک کشور اسلامی است و به سادگی نمیگویند نماز جمعه یا فلان کار را تعطیل کنید؛ حتما نگرانیهایی وجود دارد که چنین توصیههایی میکنند. امیدواریم کنترل کنند و کسانی که مسئول هستند این رعایتها را داشته باشند تا برای مردم اتفاقی نیافتد.
کرونا در قم روند صعودی را طی میکند
مردم با رعایت بهداشت فردی و قرنطینه خانگی نسبت به این مهم اهتمام داشته باشند در غیر اینصورت روند بستری ها رو به افزایش خواهد بود.
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم از روند صعودی بیماری کرونا در قم خبرداد.
به گزارش ایسنا دکتر علی ابرازه شب گذشته در گفتگوی تلوزیونی با صداوسیمای قم از روند رو به گسترش بیماری کرونا در قم سخن گفت و افزود: در روزهای اخیر نتیجه آزمایش ۱۰۹ نفر دیگر به کرونا مثبت اعلام شد.
وی افزود: تا صبح ۱۰ اسفند که مجموعا ۶۵۲ نفر مشکوک به کرونا در چهار بیمارستان کامکار، فرقانی، امام رضا(ع) و علی ابن ابیطالب (ع) بستری شدند که هم اکنون به ۷۲۵ نفر رسیده است.
دکتر ابرازه تصریح کرد: با توجه به روند صعودی این بیماری در قم بیمارستان شهدای نیروگاه و دو بخش غیر فعال بیمارستان فرقانی به ظرفیت ۱۰۰ تخت بزودی در چرخه درمان بیماران کرونایی قرار می گیرند.
بیمارستان شهدای نیروگاه در زمان افتتاح دارای ۱۷۲ تخت بود.
وی با تاکید براینکه برای ریشه کنی این ویروس باید زنجیره انتقال آن قطع شود از مردم خواست با رعایت بهداشت فردی و قرنطینه خانگی نسبت به این مهم اهتمام داشته باشند در غیر اینصورت روند بستری ها رو به افزایش خواهد بود.
وی درعین حال گفت: از ابتدای شیوع این بیماری در قم در ۳۰بهمن تاکنون ۵۷۶نفر بهبود یافته اند.
۱۳۵ نفر در گلستان مشکوک به کرونا هستند
رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستانرامروز یکشنبه در نشست خبری اظهار کرد: از همه بیماران مشکوک به کرونا در گلستان آزمایش گرفته شده که تاکنون ابتلای ۱۲ نفر قطعی اعلام شد و متاسفانه پنج نفر آنها فوت کردند.
وی فوت شدگان را چهار مرد بالای ۵۰ سال و یک دختر ۱۴ ساله عنوان و خاطرنشان کرد: در نتیجه بررسیهای کارشناسی که تاکنون صورت گرفته است فقط همین آمار قطعی شده و سایر قولهای مطرح شده دقیق نیست.
وی بیان داشت: بیمارستانهای شهید صیاد شیرازی گرگان، پیامبر اعظم (ص) گنبدکاووس، آق قلا و علی آباد مجموعا با ظرفیت ۶۰۰ تخت برای بیماران سندروم تنفسی شدید در نظر گرفته شده اما با توجه به شیب افزایشی کرونا پیش بینی میشود تا آخر هفته جاری ۷۰۰ تا ۸۰۰ تخت مورد نیاز مردم گلستان باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به کرونا مبتلا شد
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه نتیجه تست کرونای رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز رسید گفت: رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به بیماری کرونا مبتلا شده است.
تعداد افراد مبتلا به کرونا در سیستان و بلوچستان به ٤ نفر رسید
با ابتلای فردی در زابل تعداد مبتلایان استان به ۴نفر رسید.
دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل اظهار داشت: از ابتدای شروع بحران کورنا در کشور ، کلیه تمهیدات لازم طبق دستورالعمل های ابلاغی در منطقه اندیشیده شده، بیماریابی و غربالگری گسترده در سیستان با جدیت آغاز شد که در این عملیات چندین مورد مشکوک شناسایی و بستری شده اند.
وی افزود : تا این لحظه از نمونه های ارسالی یک مورد از بیماران از انستیتو پاستور مثبت اعلام شد که این مورد یک فرد ۵۴ ساله و دارای سابقه سفر به شهر قم می باشد.
تست کرونای ۷ نفر در مشهد مثبت شد
سخنگوی کارگروه اطلاع رسانی عمومی کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تست ۱۹ نفر به ویروس کووید۱۹ در خراسان رضوی مثبت است که از این تعداد ۹ نفر در نیشابور، ۷ نفر در مشهد و سه نفر در سبزوار بستری هستند.
کرونا در دزفول جان یک نفر را گرفت
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: اولین بیماری ناشی از کرونا ویروس فوت کرد.
تعداد کل مبتلایان اصفهانی کرونا به ۳۰ نفر رسید/ ۳ بیمار بهبودیافته ترخیص شدند
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: امروز ۸ مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا در استان اصفهان داریم که تعداد کل آمار این استان را به ۳۰ مورد افزایش داد.
وی تصریح کرد: علاوه بر شهر اصفهان ۹ شهر دیگر استان نیز درگیر بیماری کرونا هستند؛ علاوه بر شهر اصفهان شهرهای مبارکه، خمینیشهر، فلاورجان، نطنز، گلپایگان، نجفآباد، خوانسار، لنجان و سمیرم هم مورد مبتلا به کرونا داشتند.
نجیمی درمورد تعداد فوتیها در استان اصفهان نیز گفت: موارد فوتی ما تغییر نکرده و تعداد فوتیهای ما همان دو نفر باقی مانده است؛ از میان بیماران مبتلا به کرونا در استان نیز ۳ نفر ترخیص شدهاند و باقی هنوز بستری هستند که امیدواریم خبرهای خوشی از ترخیص این افراد نیز ارائه کنیم.
مبتلایان کرونا در آذربایجان شرقی به ۲۸ نفر رسید/ از روز گذشته ۱۳ نفر به کرونا مبتلا شدهاند
رئیس علوم پزشکی تبریز گفت: دیروز تست ۱۵ نفر مثبت اعلام شد که این تعداد در ۲۴ ساعت گذشته با اعلام تست ۱۳ نفر دیگر افزایش یافت.
شمار مبتلایان به «کرونا» در هرمزگان به ۴ نفر رسید
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: شمار افراد مبتلا به کرونا در هرمزگان به ۴ نفر رسید.
۲ بیمار مبتلا به کرونا ویروس در سبزوار
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: از تعداد ۱۹ نفر مبتلا به کرونا در خراسان رضوی، ۲ نفر مربوط به سبزوار است که به اشتباه تعداد سه نفر از سوی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام شد.
بستری شدن ۱۷ نفر مشکوک به ویروس کرونا در شهرستان مراغه
رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه از بستری شدن ۱۷ نفر مشکوک به ویروس کرونا در شهرستان مراغه خبر داد.
اصغر تنومند عصر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از ابتدای اسفند تا به امروز ۴۱ مورد بستری مشکوک به کرونا در مراغه داشتیم، افزود: از این تعداد ۱۳ بیمار همان ابتدا سرپایی درمان و ترخیص شدند.
دومین بیمار مبتلا به کرونا در قزوین درگذشت
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: دومین بیمار مبتلا به کرونا در استان قزوین جان باخت.
- 13
- 3