دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۵۸ - ۰۳ فروردین ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۱۰۰۱۷۰
حوزه بهداشت و رفاه

مسافران مشکوک علامت‌دار می‌شوند

ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
سی و دو روز پس از شیوع کرونا در کشور، ۲۰۶۱۰ نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند که از این تعداد ۱۵۵۶ نفر فوت شده و ۷۶۳۵ نفر بهبود یافته‌اند.

به گزارش ایلنا، سی و دو روز پس از شیوع کرونا در کشور، ۲۰۶۱۰ نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند که از این تعداد ۱۵۵۶ نفر فوت شده و ۷۶۳۵ نفر بهبود یافته‌اند. معاون پرستاری وزیر بهداشت از درخواست ۶۰۰ پرستار، بهیار و ماما برای کمک داوطلبانه به بیماران کرونا خبر داده که خیلی از آنها نیز جذب شده اند. وی همچنین با اعلام تامین لباس و دستکش برای پرستاران گفته، خوشبختانه خیلی از کمبودها رفع شده است، اما هنوز برخی کمبودها از جمله  ماسک N۹۵ وجود دارد. همچنین استاندار تهران با اشاره به توقف شیب شتابان رشد مبتلایان به کرونا در استان تهران اعلام کرده است، به رغم اینکه در آخرین روز اسفندماه رشد ۷ درصدی را شاهد بودیم در روز نخست فروردین‌ماه به رشد ۴.۹ درصدی بیماری کرونا رسیدیم، ضمن اینکه به لحاظ تعداد بهبودیافتگان از میانگین کشوری نیز بالاتر هستیم، از طرفی رئیس ستاد مبارزه با کرونا استان تهران نیز از افزایش ظرفیت تخت‌های نقاهتگاهی بیماران کرونایی خبر داده و گفته است؛ با کمبود تخت‌های نقاهتگاهی روبرو نیستیم اما تصمیم بر این شد که به ظرفیت این تخت‌ها افزوده شود که در این زمینه نیازمند مشارکت مردم هستیم تا افراد در معرض خطر از شرایط نقاهتگاهی برخوردار شوند.

کاهش ۶۷ درصدی ورود به گیلان از طریق مسیر اتوبان قزوین- رشت

در صورت عدم رعایت مردم به روزهای اولیه مواجه با کرونا برمی‌گردیم

«محمود قاسم‌نژاد درویشی» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان درباره وضعیت‌ استان گیلان که گفته می‌شود آمار فوتی‌ها قابل توجه بوده است گفت: خوشبختانه ورودی‌های بیماران مبتلا به کرونا در استان گیلان نسبت به ۲۵ روز گذشته بهتر است، به تعبیر دیگر ورودی کاهش پیدا کرده، از همین رو آمار فوتی‌های استان نیز کاهش پیدا کرده است.معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان توضیح داد: این آمار کاهشی به جهت اثر حضور کادر پزشکی، پرستاری، تامین تجهیزات و اقلام مورد نیاز دارویی و هر چه که مورد نیاز بیماران کرونایی بوده حاصل شده است.وی ادامه داد: از همه مهمتر پذیرش این مساله که افراد باید در خانه بمانند، بسیار حائز اهمیت است، در کمپین‌هایی که تشکیل شد و همچنین برنامه‌ای که توسط استاندار گیلان از طریق رسانه ملی پخش شد، از مردم خواسته شد فعلا به گیلان سفر نکنند، چرا که ممکن است سلامتشان به خطر بیافتد.

قاسم نژاد گفت: سفر به گیلان موجب به خطر افتادن سلامتی افراد و شیوع بیشتر کرونا ویروس خواهد شد شود. بنابراین مردم تا حدی این پیام‌ها را دریافت کرده‌اند به طوری که امروز ما شاهد کاهش ۶۷ درصدی مراجعه به استان گیلان از طریق مسیر اتوبان قزوین- رشت هستیم.وی با بیان اینکه اگر مردم رعایت نکنند شاهد شیوع گسترده کرونا ویروس خواهیم بود، گفت: اگر ما می‌گوییم در ابتلا و فوتی ها آمار کاهش داشته است، صرفا به خاطر این است که مردم سعی کردند زنجیره شیوع را قطع کنند. اگر مردم در یکی  دو هفته آینده رعایت نکنند، ما مطمئن هستیم که دوباره به روزهای اولیه گیلان در مواجهه با این مشکل بر می‌گردیم.معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان در پایان اظهار داشت: طبق آماری که داریم در استان گیلان تقریبا نزدیک به ۶ هزار نفر بهبود یافته از ابتدای شیوع کرونا ویروس تا به الان از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. یک بخشی از این بهبودیافته‌ها در خانه می‌مانند و یک بخش دیگر در نقاهتگاه‌ها دوره کامل درمان را سپری می‌کنند و بعد به خانه هایشان می‌روند.

جزئیات غربالگری خودروها در خروجی ۱۳ استان

مسافران مشکوک علامت‌دار می‌شوند

«مرتضی سلیمی» رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر  درباره غربالگری موارد مشکوک به کرونا ویروس در خروجی ۱۳ استان‌ کشور گفت: ما مواردی که مشکوک هستند را علامت‌دار می‌کنیم و سپس به نیروهای وزارت بهداشت که در کنارمان هستند، ارجاع می‌دهیم. علامت دار کردن یعنی ما پیش بینی می‌کنیم یک شخص مشکوک است یا خیر، و اگر پیش بینی مثبت بود، آن را به مراکز بهداشت معرفی می‌کنیم.سلیمی تاکید کرد: تشخیص کرونا در حوزه تخصصی ما نیست و ما در آنجا تشخیص کرونا نمی‌دهیم، بلکه موارد مشکوک را علامت دار می‌کنیم تا در مرحله بعد بررسی شوند.رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درباره همکاری با ارتش در این زمینه گفت: در این خصوص ما با ارتش جلسه‌ای برگزار کردیم و حال منتظریم در این خصوص بتوانیم با هم، هم افزایی داشته باشیم و  همکاری‌هایی را در بخش غربالگری انجام دهیم.سیلمی تصریح کرد: ما و ارتش هر دو کار غربالگری را انجام می‌دهیم، از این رو بنا داریم به گونه‌ای همکاری کنیم و بتوانیم پتانسیل هم افزایی را به نحوی پیش ببریم تا از منابعی که در اختیار داریم، بهتر استفاده کنیم امروز صبح جلسه‌ای تشکیل خواهد شد که ما نظراتمان را بیان خواهیم کرد تا آنها بتوانند به ما کمک کنند.

  • 10
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش