جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۰۹:۱۶ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۱۲۶۹
حوزه بهداشت و رفاه

شمار قربانیان کرونا از ۴۰۰ هزار نفر گذشت

شمار قربانیان کرونا,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آخرین آمارها حاکی است که شمار فوت‌شدگان ناشی از کووید۱۹ در سراسر جهان از ۴۰۰ هزار نفر فراتر رفت و شمار مبتلایان در حال رسیدن به ۷ میلیون نفر است.

تارنمای worldometers.info که آمار شیوع کرونا را به صورت لحظه‌ای منتشر می‌کند، در آخرین آمارهای خود اعلام کرد که تا بامداد یکشنبه ۴۰۱ هزار ۶۰۷ نفر در سراسر جهان در اثر ابتلا به کووید۱۹ جان خود را از دست داده‌اند.

براساس این آمار، همچنین تاکنون ۶ میلیون و ۹۶۶ هزار و ۴۱۲ نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شده‌اند که از این میان، ۳ میلیون و ۴۰۴ هزار و ۴۱۵ نفر بهبود یافته‌اند و بیش از ۳ میلیون و ۱۶۰ هزار مبتلا همچنان در حال مبارزه با این ویروس هستند.

اکنون ایالات متحده آمریکا با بیش از یک میلیون و ۹۸۸ هزار نفر مبتلای قطعی به کرونا و بیش از ۱۱۲ هزار فوت ناشی از آن، در صدر جدول جهانی هم از لحاظ ابتلا و هم از لحاظ فوت‌شدگان قرار دارد.

پس از آمریکا، برزیل با ۶۷۳ هزار و ۵۸۷، روسیه با ۴۵۸ هزار و ۶۸۹، اسپانیا با ۲۸۸ هزار و ۳۹۰ و انگلیس با ۲۸۴ هزار و ۸۶۸ مورد ابتلای قطعی در رده دوم تا پنجم جهانی از لحاظ شمار مبتلایان به کرونا قرار دارند.

همچنین از لحاظ آمار مرگ‌ومیر ناشی از کووید۱۹، انگلیس با ۴۰ هزار و ۴۶۵، برزیل با ۳۵ هزار و ۹۵۷، ایتالیا با ۳۳ هزار و ۸۴۶ و فرانسه با ۲۹ هزار و ۱۴۲ مورد فوت در رده‌های دوم تا پنجم پس از آمریکا جای گرفته‌اند.

ویروس کرونا موسوم به «کوید۱۹»  اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

«تدروس آدهانوم» مدیر کل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد که اگرچه واژه «همه‌گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

در حال حاضر پس از چین، اروپا و آمریکا، این ویروس در حال درنوردیدن آمریکای لاتین بوده و این منطقه از جهان به گفته سازمان جهانی بهداشت به کانون جدید شیوع کرونا تبدیل شده است.

تغییر دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت درباره استفاده از ماسک

سازمان جهانی بهداشت (WHO) بر استفاده از ماسک در جاهایی که امکان رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی وجود ندارد، تاکید کرد.

شمار قربانیان کرونا,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

به گزارش ایسنا، تدروس آدهانوم، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت از تغییر توصیه‌های این سازمان در روز جمعه خبر داد و گفت: این سازمان در حال حاضر به افراد توصیه می‌کند در مناطقی که انتقال کووید-۱۹ گسترده است، حتماََ ماسک بپوشند.

وی با بیان این که در مکان‌هایی مانند وسایل حمل و نقل عمومی یا فروشگاه‌ها که امکان حفظ فاصله اجتماعی وجود ندارد، افراد باید حتماََ از ماسک‌ استفاده کنند، افزود: افراد بالای ۶۰ سال یا افرادی که دارای مشکلات و بیماری‌های خاص هستند باید به طور ویژه از ماسک‌های پزشکی استفاده کنند.

با وجود این که سازمان جهانی بهداشت پیش‌تر اعلام کرده بود استفاده از ماسک برای افراد عادی موثر نیست، کشورهایی در سراسر جهان به استفاده از ماسک رو آورده بودند. برای مثال در انگلیس پس از تجدید نظر بوریس جانسون در مورد تاثیر استفاده از ماسک از ۱۵ ژوئن افراد ملزم به استفاده از ماسک در وسایل حمل و نقل عمومی شدند. 

پیش از این سازمان جهانی بهداشت استفاده از ماسک را تنها به کادر درمان و افرادی که از بیماران کرونا مراقبت می‌کنند، توصیه می‌کرد. 

تدروس آدهانوم اظهار داشته که استفاده همگانی از ماسک هنوز هم توسط شواهد علمی با کیفیت بالا یا مستقیم حمایت نمی‌شود با این حال، وی ادامه داد که تعداد فزاینده‌ای از شواهد و نتایج از چندین کشور که توصیه به استفاده از ماسک کرده‌اند، به علاوه دشواری رعایت کردن فاصله اجتماعی در بسیاری از شرایط برای سازمان جهانی بهداشت کافی است تا توصیه‌های خود را تغییر دهد.

وی تصریح کرد: ماسک به خودی خود افراد را از ابتلا به کووید-۱۹ محافظت نمی‌کند و شستن دست‌ها، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و اقدامات دیگر هم‌چنان اهمیت زیادی دارند.

دبیر کل سازمان جهانی بهداشت افزود: کارکنان بهداشت و درمان در مناطقی که انتقال گسترده کرونا وجود دارد، هم‌اکنون نه تنها در مناطقی که بیماران مبتلا به کووید-۱۹ حضور دارند، بلکه باید در تمامی بخش‌های مراکز بهداشتی از ماسک استفاده کنند. برای مثال پزشکان شاغل در بخش‌های قلب و عروق یا بخش‌های دیگر باید استفاده از ماسک پزشکی را حتی اگر هیچ بیمار کروناویروس شناخته شده‌ای در آن بخش وجود نداشته باشد، ادامه دهند.

بنا بر گزارش شبکه خبری اسکای نیوز، شواهد گروه مشاوره علمی اضطراری انگلیس (SAGE) پیش‌تر نشان داده است که ماسک‌ها می‌توانند در صورت ابتلای افراد به کروناویروس بدون بروز علائم، باعث کاهش خطر انتقال شوند.

در عین حال متخصصان تاکید دارند که استفاده از ماسک به معنی مصونیت کامل نیست بلکه مردم باید برای محافظت موثر از خود و دیگران به جز ماسک زدن سایر اقدامات بهداشتی را که مدام از سوی مقامات بهداشتی توصیه می‌شود،‌ بکار بندند و عمل به آنها را در زندگی روزمره جدی بگیرند

  • 10
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش