دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۵۵ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۱۸۷۴
حوزه بهداشت و رفاه

ازدواج‌ها بدون گرفتن مراسم باشد

شرایط نامناسب فاصله گذاری اجتماعی در تهران/ افزایش بستری‌های کرونا در پایتخت

وضعیت کرونا در تهران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
زالی گفت: در حوزه فوت و مراجعه نیز نسبت به ۲۴ ساعت گذشته تفاوت جدی مشاهده نشده، البته این ثبات می‌تواند شکننده باشد؛ لذا باید توجه ویژه‌ای داشته باشیم. در بررسی روند بیمارانی که ظرف ۲۴ ساعت گذشته مراجعه کردند پنج درصد بستری شدند که تا پیش از این این رقم ۳.۵ درصد بوده که جای تامل دارد. اما با توجه به این که تنها برای ۲۴ ساعت گذشته بوده، باید روزهای آینده را نیز در نظر بگیریم.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران ضمن تاکید بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در سطح استان تهران گفت: عمده نگرانی‌ها برای تقلیل فاصله گذاری اجتماعی طی یک ماه گذشته در تهران است.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین آمار ابتلا  به کرونا ویروس در سطح استان تهران گفت: بر اساس آخرین آمار تعداد بیماران جدید که در بخش‌های عادی بستری شدند ظرف ۲۴ ساعت گذشته ۱۸۶ نفر و تعداد بیماران بستری در بخش ویژه نیز ۷۰ نفر بوده است که در مقایسه با ۲۴ ساعت قبلی تفاوت جدی نداشته‌ایم.

وی افزود: در حوزه فوت و مراجعه نیز نسبت به ۲۴ ساعت گذشته تفاوت جدی مشاهده نشده، البته این ثبات می‌تواند شکننده باشد؛ لذا باید توجه ویژه‌ای داشته باشیم. در بررسی روند بیمارانی که ظرف ۲۴ ساعت گذشته مراجعه کردند پنج درصد بستری شدند که تا پیش از این این رقم ۳.۵ درصد بوده که جای تامل دارد. اما با توجه به این که تنها برای ۲۴ ساعت گذشته بوده، باید روزهای آینده را نیز در نظر بگیریم.

وی ادامه داد: در حال حاضر تخت‌های بیمارستانی در سطح استان تهران وضعیت خوبی دارند. البته کسری مستمری به عنوان معضل مزمن از گذشته در حوزه زیر ساخت‌های درمانی در تناسب جمعیت در استان تهران وجود داشته که همیشه با آن روبرو بودیم. اما در زمان‌های بحران این موضوع بیشتر جلوه می‌کند. با این حال در حال حاضر پاسخگوی مراجعین هستیم.

وی تاکید کرد: با توجه به استمرار بیماری فرسودگی تجهیزات و کمبودها در حوزه‌ بستری‌ها و همچنین تشویقی که برای کادر درمان جهت فرسودگی به طبع استمرار بیماری خواهیم داشت، باید چاره اندیشی شود. البته توسعه بخش‌های مراقبت‌های ویژه و تامین تجهیزات پیشرفته در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس ستاد مقابله با کرونا استان تهران در پاسخ به سوالی در خصوص روند پژوهش‌ها برای دستیابی به دارویی موثر در درمان کرونا ویروس گفت: تاکنون پروتکل‌های متعدد مورد بررسی قرار گرفته‌اند، اما دارویی به عنوان علاج قطعی کشف نشده است. در حقیقت داروی اثربخش در سنجش بالینی تاکنون وجود نداشته که این موضوع در دنیا و کشور ما در حال بررسی است. در مجموع هنوز نسخه قطعی در حوزه دارویی وجود ندارد. مهم‌ترین موضوع که مورد توجه است باید در چارچوب درمانی موارد مختلفی مورد توجه قرار گیرد. در حقیقت بیماری کوید ۱۹ بیماری چند وجهی است؛ لذا باید از ابعاد مختلف مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: در شهر تهران ۱۲۸ تریال معتبر در حال بررسی و پژوهش هستند و بر روی ترکیبات دارویی پژوهش‌هایی را انجام می‌دهند که به محض قطعیت نتایج اعلام خواهد شد.

وی ادامه داد: با توجه به تجمعات فراوان و حجم بالای کسب و کارها در تهران متاسفانه در طول یک ماه گذشته شاهد تقلیل فاصله‌گذاری اجتماعی هستیم که نگرانی عمده‌ ما نیز بر روی همین مساله است.

تهران در رعایت پروتکل‌های فاصله گذاری اجتماعی پایین‌ترین استان/ ازدواج‌ها بدون گرفتن مراسم باشد

استاندار تهران از قرار گرفتن استان تهران در پایین‌ترین رتبه در حوزه رعایت فاصله گذاری اجتماعی خبر داد و گفت: باید در این حوزه دقت بیشتری اعمال کنیم.

وضعیت کرونا در تهران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

به گزارش ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی در پایان جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد در تشریح مصوبات این جلسه در جمع خبرنگاران، گفت: تمدید مرخصی زندانیان به جلسه ۳۱ خرداد ماه موکول شد. در جلسه امروز گزارشی در مورد بررسی وضعیت کشور به ویژه برخی استان‌ها که قبلا در وضعیت شیوع کمتری بودند و در هفته‌های جاری شیوع در آنها افزایش پیدا کرده، ارائه شد، به طوری که این استان‌ها نسبت به هفته‌های قبل افزایش ابتلا و شیوع را شاهد بودند که مقرر شد امکانات مورد نیاز و کمبودهای آنها تامین شود. همچنین اختیاراتی نسبت به برقراری و اعمال محدودیت‌ها به استاندارن این استان‌ها داده شد که البته استان تهران جزء آنها نیست.

وی تاکید کرد:‌ روند بیماری در استان تهران کمی افزایش یافته اما در حوزه مرگ و میر همانند گذشته آمارها پایین آمده است. به شکلی که در حال حاضر در شرق استان وضعیت خوبی داریم اما در شهرستان‌های غرب استان نیازمند توجه بیشتر در فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی هستیم. 

استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر این که استان تهران تاکنون وضعیت بحرانی نداشته است، افزود: در استان تهران با شیبی به شکل ملایم به پیک شیوع رسیدیم و با وجود پیچیدگی‌های تراکم جمعیت ، کسب و کار و وجود جمعیت سه و نیم میلیون نفری شناور به تناسب این موضوعات، شرایط بحرانی نداشتیم و با مدیریت از پیک شیوع عبور کردیم البته باید دقت و مراقبت ما بیشتر باشد.

وی ادامه داد:‌ مردم تهران میل به سفر بیشتری دارند به شکلی که در تعطیلات قبلی بر اساس آمار نیروی انتظامی جمعیت زیادی از استان خارج شدند که در هنگام برگشت ممکن است این افراد مبتلا به بیماری شوند و به داخل استان بازگردند. در حال حاضر باید توجه ویژه‌ای به حوزه حمل و نقل عمومی داشته باشیم.

به گفته بندپی، امروز در رعایت پروتکل‌های فاصله گذاری‌های اجتماعی پایین‌ترین استان هستیم که باید در این حوزه دقت بیشتری اعمال کنیم. البته خوشبختانه تصمیماتی همچون برگزاری امتحانات دانشگاهها به صورت غیر حضوری ابلاغ شد که تبعیت هم کردند اما نگرانی حمل و نقل عمومی همچنان وجود دارد. استفاده از ماسک خوب بوده اما رعایت فاصله گذاری اجتماعی کم است که ممکن است از این منظر آسیب پذیر باشیم.

وی درباره بازگشایی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی گفت: تمام پروتکل‌های بهداشتی در این حرم رعایت شده و اقامه نماز نیز با رعایت پروتکل‌ها انجام می شود به شکلی که بیش از ۹۰ درصد افراد این پروتکل‌ها را رعایت می‌کنند. در مورد مساجد نیز وضعیت به همین شکل است. البته در مورد بانک‌ها ، اصناف و رستوران‌ها نیاز داریم که اتحادیه‌ها شرایطی را فراهم کنند که پروتکل‌های فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود تا مجبور به اعمال مجدد محدودیت‌ها نشویم. تالارها همچنان در تهران بسته خواهند ماند اما توصیه این است که ازدواج ها بدون گرفتن این مراسم انجام شود.

استاندار تهران تاکید کرد:‌ در این جلسه به وزارت سمت تکلیف شد نسبت به عرضه ماسک ارزان قیمت اقدام کند. بی تردید ماسک وسیله‌ای مؤثر در جلوگیری از انتقال و قطع چرخه شیوع ویروس است.

  • 16
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش