چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۲۰:۵۹ - ۱۰ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۰۶۸۳
حوزه بهداشت و رفاه

جدیدترین علائم کرونا؛ از درد شکم تا کهیر

علائم جدید کرونا,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
علائم جدید کرونا شناسایی شد.

رئیس بخش بیماری های عفونی بیمارستان مسیح دانشوری اعلام کرد: اکنون علایم گوارشی مثل اسهال و درد شکم، استفراغ، علائم پوستی کهیر، درد شدید نواحی قلب و علائم مغزی مثل سکته مغزی (stroke) از بعضی علایم جدید این بیماری است.

به گزارش فارس، پیام طبرسی، رییس بخش بیماری های عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در برنامه تهران کلینیک رادیو تهران، گفت: متأسفانه تعداد بیماران بستری بیشتر از تعداد بیماران ترخیصی شده است و در حال حاضر مقداری با کمبود تخت در سطح شهر تهران روبرو شده ایم و دلیل این کمبود بازگشتن تخت های مخصوص بیماران کووید١٩ به تخت های عادی در بیمارستانها و همی نطور افزایش تعداد بیماران در چند روز گذشته است؛ همین کمیود تخت باعث شده تا متأسفانه نتوانیم قادر به بسترى تعدادى از آن ها باشیم.

او از آمار پذیرش کودکان در این بیمارستان، گفت: ابتلا در کودکان مشاهده مى شود ولی تعداد کودکان مبتلا کم است و بيش ترین تعداد مبتلایان افراد مسن و کسانى هستند که ریزفاکتورهاى ابتلا را دارند که بسترى مى شوند که این موضوع بسیار ناراحت و نگران کننده است؛ چراکه هم مرگ و میر در بین این اشخاص بسیار بالاست و هم برخورد با این بیماران سخت تر است؛ چون بیماری زمینه ای متعددى دارند که این موضوع کار کردن و مدیریت درمان را بسیار دشوار خواهد کرد.

رییس بخش بیماری های عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در خصوص تغییر آمار مبتلایان، اظهار کرد: به علت رعایت نکردن فاصله گذارى فیزیکى مردم و رفتن به مهمانی ها و بازگشت به روال عادی زندگی، متأسفانه آمار روز به روز در حال افزایش است.

طبرسی با اشاره به تغییر علائم جدید کرونا (corona)، گفت:علایم تقریبا همان علائم قبلى است، ولی چون بعضى از آن ها شناسایى نشده بود با آن روبرو نشده بودیم؛ اکنون علایم گوارشی مثل اسهال و درد شکم استفراغ، علائم پوستی کهیر، علائم قلبی، سکته قلبی و درد شدید نواحی قلب و علائم مغزی مانند سکته مغزی از بعضی علائم جدید این بیماری است.

او در پاسخ بنظر استاندار تهران در مورد وضعیت زرد و سفید شهر تهران، اظهار‌کرد: از نظر ما تهران در وضعیت قرمز قرار دارد؛چراکه ما در تهران از شهرستانها من جمله کرمانشاه، سیستان و بلوچستان شهرهاى شمالى تعداد مراحعین مبتلا به کووید بسیار بالاست و همین مراجعه از شهرستاها موج مریضی ایجاد مى کند که همین موضوع خود سبب افزایش تعداد مبتلا می شود.

علائم جدید کرونا,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

رییس بخش بیماری های عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در مورد پیامی که در صفحات مجازی در مورد ابتلا به کرونا در تابستان نسبت به پاییز بهتر است، گفت: این یک رویکرد است و بعضی کشورها رویکردهای متفاوتی دارند؛ به طورمثال کشور سوئد بر این عقیده بود که قرنطینه (Quarantine) نداشته باشند و همه مبتلا شوند و فقط اشخاص خطرناک به بیرون از منزل نیایند و دلیل اتخاذ این رویکرد این بود که در کشورى مانند سوئد ٤٠ تا ٥٠ درصد از اشخاص تنها زندگى مى کنند.

طبرسی اضافه کرد: اگر این رویکرد را در ایران انجام دهیم تا پایان مهر حدود ۸۰ هزار مرگ خواهیم داشت؛ اگر این موضوع را قبول مى کنیم این کار ساده است و قابل قبول و قبول کردن این رویکرد به این معناست؛ آیا هر کدام از ما حاضریم که عزیزان مان را از دست بدهیم؟ قطعاً نه؛ پس در کشور ما به علت نبود شرایط و امکانات این کار اصلاً انجام شدنی نیست و بنده هم با این رویکرد موافق نیستم.

او از ابتلای مجدد افرادی که قبلا دچار کرونا شده اند، اظهار‌کرد: تا الان موارد ابتلای مجدد بسیار کم بوده است ولی با توجه به مطالعاتی که انجام شده است حتی افرادی که در اوایل شیوع کرونا یعنی اسفند مبتلا شده اند آنتی بادی آن ها قابل دی تک در خون نیست و آنتى بادى اشخاص مبتلا باعث حفاظت آن ها از ابتلاى مجدد نشده و امکان ابتلای دوباره آن ها وجود دارد.

رییس بخش بیماری های عفونی بیمارستان مسیح دانشوری به داروی آزیترومایسین که برای بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان مسیح دانشورى استفاده می شود اشاره کرد و اظهار‌کرد: چون داروی خاصی برای این بیماری، بالاخص برای بیماران سرپایی هنوز وجود ندارد و دلیل تجویز و تاثیر ضدالتهابى آزیترومایسین مدنظر است نه آنتى بیوتیکى آن؛ همه ما منتظر اطلاعات مطالعه بزرگى درباره آزیترومایسین هستیم که در انگستان بر روى پنج هزار نفر انجام شده است و به احتمال زیاد تا دو سه هفته آینده منتشر خواهد شد.

طیرسی در مورد تجویز داروی بیماران مبتلا به کرونا در ایران، اظهار‌کرد: برای بیماران سرپایی داروى خاصى نداریم؛ در واقع به بیمارانى که حال مساعدتری دارند بطور قطعی نمى توان دارویی تجویز کرد و معمولاً استراحت کافی و نوشیدن فراوان مایعات را توصیه می کنیم.

او متذکر شد: افرادی که اکسیژن خون آن ها ۹۳_ ۹۴درصد باشد و میزان تب شان خیلی بالا نباشد را توصیه به در منزل ماندن می کنیم. داروی اینتفرون و داروهای ضد ویروسی دیگرى که در حال مطالعه است و اگر مورد تائید قرار بگیرند جزء دستورالعمل درمان کشورى اضافه خواهد شد.

رییس بخش بیماری های عفونی بیمارستان مسیح دانشوری به تجویز دگزامتازون که این روزها بحث درباره آن زیاد است، اشاره کرد و گفت: باید توجه داشت که این دارو در شرایط خاص و برای بیمارانی اثربخش است که افت اکسیژن دارند؛ در غیر این صورت برای بیمار عوارض خواهد داشت؛ بنابراین توصیه مى کنم اشخاص از تجویز خودسرانه آن براى خود و اطرافیان جدا خوددارى کنند.

  • 16
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش