جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۴:۳۷ - ۲۴ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۱۵۳۸
حوزه بهداشت و رفاه

۸۸ درصد مرگ‌های کرونا در مبتلایان بیماری‌های غیرواگیر

فوت ۱۷۹ بیمار کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته/استفاده از ماسک شرط کاهش بستری ها در هفته های آینده

آخرین وضعیت کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
سخنگوی وزارت بهداشت، به ارائه گزارشی از موارد ابتلا، بهبودیافتگان و فوتی های کرونا (corona) در کشور پرداخت و خاطرنشان کرد:تا کنون ۲۲۵ هزار و ۲۷۰ نفر از مبتلایان به کرونا درمان شده اند.

 سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۲۶۲ هزار و ۱۷۳ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۷۹ نفر در کشور، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۳ هزار و ۲۱۱ نفر رسیده است.

سیما سادات لاری روز سه شنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از این ویروس در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز ۲۴ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۵۲۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۸۲۰ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۲۶۲ هزار و ۱۷۳ نفر رسید.

وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷۹ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳ هزار و ۲۱۱ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد: خوشبختانه تاکنون ۲۲۵ هزار و ۲۷۰ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۳۳۸۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری گفت: تاکنون دو میلیون و ۲۳ هزار و ۷۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی افزود: استان‌های آذربایجان های شرقی و غربی، ایلام، بوشهر، خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، مازندران و هرمزگان در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استان‌های تهران، فارس، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، کهگیلویه و بویر احمد، لرستان، همدان، یزد و خراسان شمالی نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: اصناف در میان سایر بخش‌ها، آسیب‌های جدی دیده‌اند و اگر می‌خواهند به کسب و کار خود ادامه بدهند باید متوجه مسئولیت اجتماعی باشند و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند. فاصله گذاری باید جدی گرفته شود. استفاده از ماسک نیز باید جدی گرفته شود و مهم‌ترین ناظر بر رعایت پروتکل‌ها، مردم هستند که می‌توانند از طریق سامانه ۱۹۰، تخلفات را گزارش بدهند. تاکنون فعالیت ۲۸۰ هزار صنف متوقف شده است.

وی گفت: همه ما در معرض خطر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ هستیم. این بیماری هنوز واکسن و دارو ندارد و بهترین رعایت، اصول سه گانه استفاده از ماسک، شست‌وشوی دست‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

۸۸ درصد مرگ‌های کرونا در مبتلایان بیماری‌های غیرواگیر / لحاظ دورکاری برای مبتلایان

سخنگوی وزارت بهداشت با تاکید بر لزوم مراقبت بیشتر از بیماران مبتلا به بیماری‌های غیرواگیر در شرایط کرونایی، گفت: ۸۸ درصد از مرگ و میرهای ناشی از بیماری کووید- ۱۹ در افرادی اتفاق افتاده که به یکی از بیماری‌های غیرواگیر مبتلا بودند.

آخرین وضعیت کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

دکتر سیما سادات لاری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه ۸۸ درصد از مرگ‌ومیرهای ناشی از بیماری کووید- ۱۹ در افرادی اتفاق افتاده که به یکی از بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی و عروقی، تنفسی، سرطان‌ها و دیابت مبتلا بودند، گفت: این موضوع اهمیت ایجاد توزان میان ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ و بیماران مبتلا به بیماری‌های غیرواگیر را بیش از پیش نشان می‌دهد.

وی افزود: در عین حال مساله چاقی هم در این زمینه مطرح است و حتی چالش چاقی کودکان و نوجوانان یکی از مباحث مهم در زمینه مقابله با بیماری کووید ۱۹ محسوب می‌شود. باید توجه کرد که بیماری‌های غیرواگیر یکی از مهم‌ترین عوامل تهدیدکننده سلامت در همه جهان محسوب می‌شوند و حتی در بحران کرونا نیز این موضوع ثابت شده است.

لاری ادامه داد: ذات بیماری‌های غیرواگیر به این شکل است که بیمار باید به صورت دائم تحت کنترل باشد. حال در شرایط شیوع ویروس کرونا در کشور، برخی از این بیماران به خاطر ترس از مراجعه به مراکز درمانی، روند کنترل بیماری خود را متوقف کرده یا در آن اختلالی ایجاد کردند. این موضوع نباید اتفاق بیفتد و بیمارانی که به بیماری‌های غیرواگیر مبتلا هستند باید بیماری خود را کنترل کنند.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: در واقع این بیماران در شرایط شیوع ویروس کرونا در کشور نیازمند توجه و مراقبت بیشتری هستند. به همین دلیل برخی اقدامات مانند دورکاری برای کارکنانی که مبتلا به بیماری غیرواگیر هستند، در نظر گرفته شد. زیرا این افراد در دسته افراد پر ریسک برای ابتلا به ویروس کرونا قرار گرفته و احتمال مرگ و میر در این بیماران به مراتب بیشتر از سایر افراد است.

وی همچنین اظهار کرد: هرچند این مشکل در واقع یک بحران جهانی محسوب می‌شود، اما باید با اتکا به زیرساخت‌های نظام سلامت، روند مراقبت از بیماران مبتلا به بیماری‌های غیرواگیر را تقویت کنیم و مراقبت بیشتری از این بیماران انجام شود.

شرط کاهش بستری های کرونا در هفته های آینده

معاون بهداشت وزارت بهداشت، استفاده از ماسک را مهم‌ترین اقدام در مقابله با ابتلا به بیماری کرونا دانست.

آخرین وضعیت کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

به گزارش مهر، علی رضا رئیسی، روز سه شنبه در نشست خبری که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، استفاده از ماسک را مورد تاکید قرار داد و گفت: استفاده از ماسک، مهم‌ترین راهکار در مقابله با بیماری کرونا محسوب می‌شود. زیرا، تا کنون دارو و واکسن این بیماری کشف نشده است.

وی با ضروری خواندن استفاده از ماسک برای افراد سالم و بیمار، افزود: اگر با افرادی مواجه شدید که ماسک نزده بودند، از آنها دوری کنید چون خطرناک هستند.

رئیسی با اشاره به افزایش موارد استفاده از ماسک در کشور، گفت: اگر فرهنگ استفاده از ماسک در کشور قوی اجرا شود، قطعاً در هفته‌های آینده شاهد کاهش موارد بستری بیماران در بیمارستان‌ها خواهیم بود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، همچنین بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی و شستن دست‌ها در کنار استفاده از ماسک تاکید کرد و افزود: از حضور در جمع خانوادگی و مهمانی‌ها خودداری کنید. اگر قرار است مدت زمان طولانی در جمع خانوادگی باشید، حتماً از ماسک استفاده کنید. زیرا، زدن ماسک نه تنها برای سلامت خودمان، بلکه برای سلامت دیگران هم مهم است.

وی ادامه داد: تاکید می‌کنم اگر در یک جمع، ۴ نفر ماسک زده باشند و یک نفر بدون ماسک باشد، احتمال ابتلای افرادی که ماسک زده‌اند بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است. بنابراین، تذکر به افرادی که ماسک نمی‌زنند، خیلی مهم است.

معاون وزیر بهداشت افزود: بیشترین موارد ابتلا به کرونا بعد از فروکش بیماری در زمان شیوع، به دلیل برگزاری مراسم‌های عروسی و عزا و تجمعات خانوادگی بوده است.

وی گفت: باید از رفتن به سفرهای غیر ضروری خودداری کنیم و به مهمانی‌های خانوادگی نرویم.

رئیسی در ادامه به برنامه اصلی وزارت بهداشت که رعایت پروتکل‌های بهداشتی است، اشاره کرد و افزود: نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فقط بر عهده وزارت بهداشت و سایر دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی و همچنین مردم، باید نظارت کنند.

وی به افراد مبتلا تذکر داد که حتماً در خانه بمانند و از تماس با دیگران خودداری کنند.

  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش