جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۷:۱۹ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۵۰۰۱۴۳
حوزه بهداشت و رفاه

بیل گیتس: یک دوز واکسن برای مصونیت برابر کووید-۱۹ کافی نخواهد بود/ قیمت واکسن کرونا در هند مشخص شد

اخبار جدید از واکسن کرونا,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
"بیل گیتس" (Bill Gates) بنیان گذار مایکروسافت روز چهارشنبه در گفتگو با سی.بی.اس نیوز گفت: یک واکسن کروناویروس موثر احتمالا باید چند سری تزریق شود و به نظر می‌رسد هیچ کدام از واکسن‌ها تنها با تزریق یک دوز و یک باره از آن واکسن موثر نخواهند بود و این موضوع که یک دوز از آنها کافی است برای ابتدای شیوع این بیماری بود.

به گزارش ایسنا و به نقل از فاکس نیوز، بنیاد بیل و ملیندا گیتس بیش از ۲۵۰ میلیون دلار برای مبارزه با بیماری کووید-۱۹ سرمایه‌گذاری کرده است. بیل گیتس پس از انتقاد از تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا مبنی بر متوقف کردن بودجه سازمان بهداشت جهانی(WHO) بودجه این خیریه را افزایش داد.

 گیتس به سی بی اس نیوز گفت که توسعه واکسن کروناویروس نیاز به یک تلاش جهانی دارد.

گیتس همچنین اطمینان داد که سازمان غذا و داروی آمریکا(FDA) ایمنی واکسن نهایی را از نزدیک بررسی خواهد کرد.

وی درباره عوارض جانبی احتمالی واکسن گفت: سازمان غذا و داروی آمریکا به دقت کارایی و عملکرد واکسن مذکور را مورد بررسی قرار خواهد داد. سازمان غذا و داروی آمریکا استاندارد طلایی برای داروها محسوب می‌شود.

گیتس در حالی این حرف‌ها را مطرح کرد که ماه گذشته سازندگان واکسن کروناویروس هشدار دادند که واکسن این بیماری پس از تزریق یک دوز از آن سبب ایجاد ایمنی در بدن نخواهد شد.

"بری بلوم"(Barry Bloom) ایمنی شناس و استاد بهداشت عمومی در دانشگاه هاروارد نیز چندی پیش در گفتگو با یو.اس.آ تودی گفته بود: تقریباً همه سازندگان واکسن در آزمایشات خود تزریق دو دوز از واکسن را در نظر می‌گیرند.

براساس این گزارش اولین سری تزریق جهت تقویت سیستم ایمنی بدن خواهد بود که به بدن کمک می‌کند ویروس را تشخیص دهد و تزریق سری دوم نیز برای تقویت پاسخ ایمنی بدن صورت خواهد گرفت.

"ال.جی.تان"(L.J. Tan) مدیر ارشد راهبرد ائتلاف اقدام ایمن سازی و رئیس کمیته ملی ایمنی سازی بزرگسالان و اجلاس ملی واکسن‌های آنفلوانزا گفت: پس از تزریق اولین دوز واکسن، سیستم ایمنی بدن در حدود ۱۴ روز آنتی بادی و سلول‌های ایمنی ایجاد می‌کند. تان تخمین زد که هر واکسن کووید-۱۹ به دو بار تزریق احتیاج دارد و این تزریق‌ها نیز باید به فاصله طی بازه زمانی یک تا دو ماه و به صورت جداگانه انجام شود به عنوان مثال، واکسن شرکت مدرنا، در فاصله ۲۸ روز به افراد تزریق شد.

مدتی پس از بیانیه شرکت آمریکایی مُدرنا در مورد واکسن آزمایشی این شرکت برای مقابله با بیماری کووید-۱۹ حال گزارش‌ها حاکی از آن است که نتایج کارآزمایی بالینی این واکسن روی ۴۵ نفر از داوطلبان امیدوارکننده بوده است.

 واکسنی که شرکت مدرنا برای مقابله با ویروس کرونا توسعه داده است اخیرا بر روی چند داوطلب آزمایش شد و محققان مشاهده کردند پس از استفاده از واکسن، پادتن کافی برای مقابله با ویروس کرونا در بدن همه ۴۵ داوطلب تولید شده‌ است البته گرچه این واکسن عوارض جانبی داشته است اما عوارض آن کم بوده و تاثیر آن در بهبودی حال بیماران بسیار قابل توجه بوده است.

بنابر گزارش‌ها عوارض جانبی این واکسن شامل لرز، حالت تهوع، سردرد، درد عضلانی و روان آشفتگی بود. در این مطالعه ۴۵ داوطلب سالم در سنین ۱۸ تا ۵۵ سال مورد آزمایش قرار گرفتند و سه سطح دوز واکسن مدرنا بر روی آنها آزمایش شد. ۵۰ درصد داوطلبان خانم و ۵۰ درصد مرد بودند. بنا بر نتایج منتشر شده ۴۵ داوطلب کارآزمایی اولیه دو بار در فاصله ۲۸ روز واکسینه شده‌اند.

قیمت واکسن کووید-۱۹ در هند حدود ۱۳ دلار خواهد بود

از آنجا که نتایج واکسن بیماری کووید-۱۹ که توسط محققان دانشگاه "آکسفورد" ساخته شده امیدوار کننده بوده و نشان داده این واکسن بی‌خطر است و می‌تواند سیستم ایمنی را برای مقابله با این ویروس تربیت کند اکنون موسسه "سروم"(Serum) هند به سرپرستی "آدار پوناوالا"(Adar Poonawalla) گفته قرار است آزمایش مربوط به این واکسن و تولید دوزهای بیشتر از آن را در هند آغاز شود.

اخبار جدید از واکسن کرونا,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

به گزارش ایسنا و به نقل از تایمز نَو نیوز، پوناوالا گفته است که ۵۰ درصد دوزهای واکسنی که توسط شرکت وی تولید می‌شود به هند عرضه خواهد شد و مابقی به سایر کشورها داده می‌شود.

پوناوالا همچنین گفت که این واکسن‌ها به عنوان بخشی از برنامه‌های واکسیناسیون توسط دولت‌ها خریداری خواهند شد. وی به یک روزنامه گفت که این شرکت سعی خواهد کرد که قیمت واکسن را زیر ۱۰۰۰ روپیه(حدود ۱۳ دلار) نگه دارد.

وی گفت: ما گفتیم که می‌خواهیم نیمی از واکسن خود را به هند و نیمی دیگر را به کشورهای دیگر عرضه کنیم. ما باید درک کنیم که این یک بحران جهانی است و می‌بایست از مردم سراسر جهان در برابر این بیماری محافظت کرد. این بسیار مهم است که ما به طور مساوی کل جهان را ایمن سازیم.

پیش از این پوناوالا گفته بود که این شرکت به دنبال تأییدیه سازمان کنترل دارو هند (DCGI ) برای انجام آزمایشات مرحله ۳ واکسن در هند است. تولید دوزهای این واکسن نیز به زودی آغاز خواهد شد.

واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد "کووی‌شیلد" نام گرفت

واکسن دانشگاه آکسفورد در هند "کووی‌شیلد"(Covishield ) نامگذاری خواهد شد. هزینه هر دوز این واکسن کمتر از ۱۰۰۰ روپیه خواهد شد و اگر همه چیز خوب پیش برود، این موسسه می‌تواند تولید انبوه واکسن را تا ماه نوامبر(آبان) شروع کند. در مورد آزمایشات نیز این موسسه گفته بیش از پنج هزار نفر برای آزمایشهای بالینی واکسن دانشگاه آکسفورد که توسط این موسسه در هند انجام می‌شود، ثبت نام کرده‌اند و تخمین می‌زند که آزمایشات تا پایان ماه اوت آغاز می‌شود.

اوایل این هفته هند، تولید و کارآزمایی واکسن آزمایشی کووید-۱۹ دانشگاه آکسفورد و  شرکت "آسترازنکا" به نام "ChAdOx۱ "را برای انجام آزمایش فاز ۳ در هند (پس از آنکه این واکسن پاسخ ایمن را در کارآزمایی های بالینی که روی افراد بین ۱۸ تا ۵۵ سال انجام شده بود، نشان داد) آغاز کرد.

شرکت سروم که در شهر "پونه"(Pune) هند قرار دارد، در تولید انبوه واکسن کروناویروس، با دانشگاه آکسفورد همکاری می‌کند. گفتنی است این موسسه پیش از این هم با دانشگاه آکسفورد همکاری کرده و در پروژه تولید واکسن مالاریا هم با این دانشگاه همکاری داشته است. موسسه "سروم" قصد دارد همزمان با تولید واکسن، کارآزمایی بالینی آن را در هند انجام دهد.

  • 12
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش