قاسم جان بابایی شامگاه چهارشنبه در جلسه ستاد پیشگیری از کرونا در محل دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، با بیان اینکه کرونا همچنان در سطح کشور جولان میدهد، گفت: بیماری کرونا لاعلاج نیست و مردم با رفتار عاقلانه خود میتوانند این بیماری را از بین ببرنند.
وی با بیان اینکه مردم میتوانند با رفتارهای طبیعی به ریشه کنی این بیماری شوم کمک کنند، اظهار کرد: دوری از هر گونه تجمع به کاهش این بیماری کمک شایان خواهد کرد.
معاون وزارت درمان وزارت بهداشت، با بیان اینکه تنها راه درمان بیماری کرونا رعایت موارد بهداشتی است، گفت: اگر به این بیماری کم توجهی کنیم موج سوم کرونا با شدت بیشتری جولان میدهد.
جان بابایی با بیان اینکه در حوزه ارائه خدمات درمانی و کادر درمانی مشکلی نداریم، تاکید کرد: باید زیر ساختها برای مقابله با بیان این بیماری تقویت شود.
وی با بیان اینکه برای بیماریهای ویروسی یا باید واکسن تولید شود و یا ویروس ضعیف شده و تغییر ساختار دهد، ابراز داشت: تا کنون هیچ درمان دارویی قطعی برای کرونا کشف نشده است.
معاون درمان وزارت بهداشت، با بیان اینکه سالمندان و افراد با بیماریهای زمینهای بیماران خاص در خطر بیشتر بیماری کرونا هستند، تاکید کرد: کودکان و جوانان هم حلقه انتقال کرونا هستند که بایداین گروه بهداشت فردی و اجتماعی را بیشتر مد نظر قرار دهند.
جان بابایی ابراز کرد: کار پژوهشی زیادی در خصوص بیماری کرونا انجام شده و به برکت ماه محرم هر چه زودتر واکسن این بیماری کشف شود.
وی افزود: تثبیت و مهار کرونا در کشور منوط به رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط مردم است و باید عزم همگانی برای عبور از این بحران مورد توجه قرار گیرد.
زالی هشدار داد؛بروز پیک جدید کرونا با افزایش سفرها/ به فکر کادر درمان باشیم
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، نسبت به احتمال ایجاد پیک بعدی بیماری با افزایش سفرها، هشدار داد.
علی رضا زالی، با اشاره به نگرانیهایی که از بابت افزایش موارد ابتلاء به کرونا در کشور وجود دارد، گفت: در تهران الگوی همه گیر شناسی بیماری نشان میدهد در مواقعی که حجم قابل توجهی سفرهای برون شهری رخ داده است، معمولاً با یک تأخیر زمانی دو تا سه هفتهای، هم در میزان ابتلاء و هم در میزان بستری و مرگ و میر با یک فراز آماری جدی رو به رو بوده ایم.
وی یادآور شد: هم در عید نوروز، هم در عید فطر و هم در تعطیلات متراکم خرداد، این افزایش آماری برای ما اثبات شده است، بنابر این یکی از عوامل پرخطر و پر ریسک سفرهایی است که انجام میشود، به ویژه در استانهایی که وضعیت قرمز بیماری را دارند هرگونه تردد میتواند در چرخش این ویروس اثر داشته باشد.
زالی ادامه داد: توصیه مؤکد ما این است که امسال بر خلاف سالهای گذشته عزیزان در محل سکونت خود باقی بمانند و ترجیحاً از سفرهای غیر ضروری اجتناب کنند، زیرا ما فکر میکنیم اگر این سفرها اتفاق بیافتد و مجدداً یک چرخش انجام شود، پیکهای بعدی بیماری زودتر از آنچه که در انتظار آن هستیم پدید میآید و طبیعتاً منجر به خستگی تیم درمانی شده و با توجه به حجم بالای کار تیمهای درمانی میتواند بر استمرار خدمت رسانی تأثیر منفی داشته باشد.
- 18
- 2