به گزارش ایسنا، روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی میگیرد. بنا بر تازهترین آمارها ۱۷ میلیون و ۹۴۱ هزار و ۹۸۸ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافتهاند.
در میان شش میلیون و ۸۴۰ هزار و ۸۷۴ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی شش میلیون و ۷۷۹ هزار و ۷۲۹ نفر وضعیت خفیف داشتهاند و تنها ۶۱ هزار و ۱۴۵ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.
همچنین از ۱۸ میلیون و ۷۹۶ هزار و ۷۶۰ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۷ میلیون و ۹۴۱ هزار و ۹۸۸ نفر معادل ۹۵ درصد از موارد بهبود یافته و ۸۵۴ هزار و ۷۷۲ نفر معادل پنج درصد از موارد جان خود را از دست دادهاند.
آمریکا با بیش از ۶.۲ میلیون مبتلا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.
در حال حاضر سه کشور آمریکا، برزیل و هند به ترتیب در رتبههای اول تا سوم، کشورهایی هستند که بالای سه میلیون مبتلا به کووید-۱۹ را در آمارهای رسمی خود گزارش کردهاند.
همچنین براساس دادههای رسمیِ کشورها پس از ایالات متحده آمریکا سه کشور برزیل، هند و مکزیک با گذشتن از مرز ۵۰ هزار جانباخته به ترتیب بالاترین آمار جهانیِ قربانیان این بیماری را به خود اختصاص دادهاند.
بنا بر گزارش پایگاه اطلاعرسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارشهای رسمی بالاترین آمارها را داشتهاند تا صبح امروز (سه شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:
۱. آمریکا شش میلیون و ۲۱۱ هزار و ۷۹۶ مبتلا، ۱۸۷ هزار و ۷۳۶ قربانی
۲. برزیل سه میلیون و ۹۱۰ هزار و ۹۰۱ مبتلا، ۱۲۱ هزار و ۵۱۵ قربانی
۳. هند سه میلیون و ۶۹۱ هزار و ۱۶۶ مبتلا، ۶۵ هزار و ۴۳۵ قربانی
۴. روسیه ۹۹۵ هزار و ۳۱۹ مبتلا، ۱۷ هزار و ۱۷۶ قربانی
۵. پرو ۶۵۲ هزار و ۳۷ مبتلا، ۲۸ هزار و ۹۴۴ قربانی
۶. آفریقای جنوبی ۶۲۷ هزار و ۴۱ مبتلا، ۱۴ هزار و ۱۴۹ قربانی
۷. کلمبیا ۶۱۵ هزار و ۱۶۸ مبتلا، ۱۹ هزار و ۶۶۳ قربانی
۸. مکزیک ۵۹۹ هزار و ۵۶۰ مبتلا، ۶۴ هزار و ۴۱۴ قربانی
۹. اسپانیا ۴۶۲ هزار و ۸۵۸ مبتلا، ۲۹ هزار و ۹۴ قربانی
۱۰. آرژانتین ۴۱۷ هزار و ۷۳۵ مبتلا، ۸۶۶۰ قربانی
پس از آن کشورهای شیلی با ۴۱۱ هزار و ۷۲۶ مبتلا، ایران با ۳۷۵ هزار و ۲۱۲ مبتلا، انگلیس با ۳۳۵ هزار و ۸۷۳ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۱۵ هزار و ۷۷۲ مبتلا، بنگلادش با ۳۱۲ هزار و ۹۹۶ مبتلا، پاکستان با ۲۹۶ هزار و ۱۴۹ مبتلا، فرانسه با ۲۸۱ هزار و ۲۵ مبتلا، ترکیه با ۲۷۰ هزار و ۱۳۳ مبتلا، ایتالیا با ۲۶۹ هزار و ۲۱۴ مبتلا، آلمان با ۲۴۴ هزار و ۷۹۲ مبتلا، عراق با ۲۳۴ هزار و ۹۳۴ مبتلا، فیلیپین با ۲۲۰ هزار و ۸۱۹ مبتلا، اندونزی با ۱۷۴ هزار و ۷۹۶ مبتلا، کانادا با ۱۲۸ هزار و ۹۴۸ مبتلا، اوکراین با ۱۲۱ هزار و ۲۱۵ مبتلا، قطر با ۱۱۸ هزار و ۷۷۸ مبتلا، بولیوی با ۱۱۶ هزار و ۵۹۸ مبتلا، سرزمین های اشغالی با ۱۱۶ هزار و ۵۹۶ مبتلا، اکوادور با ۱۱۳ هزار و ۷۶۷ مبتلا و قزاقستان با ۱۰۵ هزار و ۸۷۲ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش دادهاند.
۱۰ نکته درباره پیشبینی بیلگیتس از پایان کرونا: تا اواخر ماه سپتامبر فاز سوم آزمایشی واکسن کرونا به پایان میرسد / واکسن تولیدی با قیمتی حدود ۳ دلار قابل توزیع در بسیاری از کشورها ست
بیل گیتس از آینده کرونا و احتمال کشف واکسن آن سخن گفته است.
به گزارش ایرنا، این رهبر برتر حوزه فناوری که حدود ۲۰ سال است با تاسیس بنیاد خیریه بیل و ملیندا گیتس، در راستای مبارزه با برخی از خطرناکترین بیماریهای همهگیر نظیر فلج اطفال و مالاریا فعالیت میکند، در جدیدترین اقدامات خیرخواهانه خود به مبارزه با پاندمی کرونا ویروس در جهان پرداخته است. نکات مهم از گفتوگوی او با اکونومیست را بدانید:
۱- هماکنون شش برنامه ساخت واکسن ویروس کرونا پیشرفتهای بیشتری را نسبت به دیگران داشتهاند و تا اواخر ماه سپتامبر فاز سوم آزمایشی آنها به پایان میرسد.
۲- این واکسنها در صورت طی کردن موفقیت آمیز فاز سوم، حدود ۸۰ تا ۸۰ درصد مانع انتقال بیماری میشوند.
۳- چیزی که جهان بعد از واکسن به آن نیاز دارد، تامین بودجهای وسیع برای تولید و توزیع واکسن در سراسر جهان است. چراکه تنها به این نحو است که پاندمی کرونا پایان مییابد. باید میلیاردها دلار هزینه کرد تا مانع زیانهای تریلیون دلاری شد که این همهگیری به اقتصاد جهان وارد میکند.
۴- جهان به چیزی در حدود ۱۰ تا ۱۲ میلیارد دوز واکسن برای پایان دادن به کرونا نیاز دارد.
۵- واکسن تولیدی با قیمتی حدود ۳ دلار قابل توزیع در بسیاری از کشورها و در سطح اقشار مختلف است، قیمتی که حتی در کشورهای فقیر نیز ارزان محسوب میشود. میتوان این واکسن را برای قشر متوسط با هزینه بالاتری توزیع کرد تا بتوان آن را به یک قیمت معقول به کشورهای فقیر رساند.
۶- کشورهای غنی میتوانند در سال ۲۰۲۱ به این پاندمی پایان دهند. در حالت خوشبینانه، اندکی از واکسیناسیون جهانی باقی مانده از سال ۲۰۲۱، در سال بعد از آن انجام میشود.
۷- اگر جهان بتواند موفق به ساخت و توزیع واکسنی شوند که حدود ۴۰ درصد ایمنی را در برابر کووید ۱۹ ایجاد کند، ممکن است شیوع این ویروس بسیار کند شود.
۸- نیاز به واکسینه شدن بیشتر از ۹۰ درصد مردم نیست. اگر بین ۳۰ تا ۶۰ درصد از جمعیت، واکسنی با بالاترین میزان ایمنسازی را دریافت کنند، میتوان از شیوع گسترده آن ممانعت کرد.
۹- کشورهای فقیر آسیب بیشتری از کرونا میبینند. شرایط اقتصادی برای کشورهای در حال توسعه در پی همهگیری ویروس کرونا بدتر از این خواهد شد چراکه این کشورها به قیمتهای برخی از کالاهای اولیه متکی و برخی دیگر وابسته به دریافت وامهای خارجی هستند. این کشورها نمیتوانند به سادگی دست به عرضه اوراق بدهی بزنند و با فشار مضاعف بر نرخ تبادل ارز مواجه نشوند.
۱۰- جامعه درحال توسعه در اقتصادی زندگی میکنند که پول در آن آزاد نیست و مقداری از پول این کشورها نیز ممکن است به دلایل فساد و دیگر مشکلات به هدر بروند. اساسا بیشتر مردم این کشورها به حال خود رها شدهاند و سیستم خدمات درمانی آنها نیز در سطح پایینی قرار دارد و بسیاری از مراکز درمانی نیز با حجم بالای بیماران روبهرو شدهاند.
- 13
- 5