معاون وزیر بهداشت از اخذ مجوز واکسن کووید۱۹ خبر داد و اظهارکرد: این واکسن مجوز گرفته است و به مدت شش ماه ایمنی ایجاد می کند، ولی تجارت جهانی توزیع آنرا کُند کرده است.
به گزارش فارس، رضا ملک زاده ، ظهر امروز در نشست مقدماتی این کنگره با حضور اندیشمندانی از داخل و خارج از کشور بر نقش و مسئولیت دانشمندان در توسعه گفتمان صلح و دوستی تأکید کرد و گفت: بیش از یک میلیارد نفر از جمعیت دنیا در معرض خطر بسیار بالای ابتلا به بیماری کووید۱۹ هستند و ۳۵۰ میلیون نفر نیز در صورت ابتلا نیاز به بستری شدن دارند.
او ادامه داد: ابتلا به بیماری های شایع مثل دیابت (Diabetes) و ناراحتی های قلبی عروقی، خطر شدت علایم کووید ۱۹ را در صورت ابتلا شدن افزایش می دهد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه با اشاره به تحلیل داده های ۱۸۸ کشورجهان اظهارکرد: این داده ها نشان می دهد که بیش از ۲۰ درصد جمعیت دنیا حداقل یک بیماری زمینه ای دارند که خطر شدت بیماری کووید۱۹ را افزایش می دهد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: بر اساس تخمین پژوهشگران، حدود ۳۵۰ میلیون نفر که بعضی از آن ها فاقد بیماری زمینه ای هستند، در صورت آلودگی به ویروس کووید ۱۹ نیازمند بستری شدن در بیمارستان دارند.
ملک زاده ادامه داد: تا خرداد سال ۱۴۰۰ جهان با پاندمی ویروس کرونا روبرو است، ویروس هم چنان به آرامی منتشر می شود و کنترل رفت و آمدها، گاه به گاه عادی شده است.
او با اشاره به این که واکسن کووید ۱۹ مجوز گرفته و به مدت شش ماه ایمنی ایجاد می کند ولی تجارت جهانی توزیع آنرا کُند کرده است، تأکید کرد: همچنین حدود ۲۵۰ میلیون نفر در سراسر دنیا به این ویروس آلوده شده اند و یک و ۷۵ صدم میلیون نفر آن ها جان خود را از دست داده اند.
ملک زاده با بیان این که این پاندمی، ششمین پاندمی در تاریخ بشر است که ۱۹ میلیون مبتلا و ۸۰۰ هزار مرگ را تاکنون به دنبال داشته است، اظهارکرد: ما کارهای بسياري انجام داده ایم، ولی هنوز جاده طولانی و راه سختی را در پیشرو داریم؛ ما زندانی پاندمی نیستیم، آینده در دستان ماست.
او اظهارکرد: پاندمی کووید۱۹ نشان داد که سلامت پاداش توسعه نیست، بلکه زیرساختی برای پایداری جوامع، اقتصاد و سیاست است و تک تک ما می توانیم منشأ تغییر باشیم.
- 18
- 2