دکتر مصطفی قانعی در گفتگو با ایسنا خاطرنشان کرد :آخرین مصوبات در قالب یک دستورالعمل درمانی به سراسر کشور ابلاغ شد و در آن داروهای مورد تائید کمیته علمی ستاد کرونا هم اعلام شده است.
او در مورد داروهای مورد تائید کمیته علمی ستاد کرونا، توضیح داد:در این پروتکل درمانی نه داروی" رمدسیویر" و نه" فاویپیراویر" بعنوان داروهای الزامی برای درمان بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ محسوب نشدند.
قانعی خاطر نشان کرد:داروی" فاویپراویر" اصلاً اثری در درمان بیماران مبتلا نداشت و مصرف آن امکان دارد برای بیماران آسیب رسان نیز باشد، ولی داروی" رمدسیویر" بعنوان موردی است که پزشک این اختیار را دارد و میتواند آن را برای بیماران مبتلا تجویز کند و این دارو به صورت کامل از پروتکل درمان خارج نشده است.
رئیس کمیته علمی ستاد کرونا تاکید کرد:ما در پروتکل درمانی، داروهای" کورتیکوئید استروئید" و" اینترفرون" را وارد کردیم و اجازه استفاده از آنها را دادیم.
قانعی خاطر نشان کرد :داروی" اینترفرون" دارویی است که میتواند با ویروس مبارزه کند و" کورتیکوئید استروئید" نیز بعنوان دارویی برای مقابله با التهاب ریه تجویز می شود.
« اکتمرا» داروی ضد ویروس نیست
مینو محرز در مورد داروی« اکتمرا» در اثر بخشی جهت بهبود بیماران کرونایی گفت:داروی انتخابی برای درمان کرونا وجود ندارد،« اکتمرا» داروی ضد ویروس نیست.
-« اکتمرا» تازه ترین دارویی است که برای درمان کرونا مورد استفاده قرار می گیرد.
- تمامی داروهای مورد استفاده تا به امروز از تأییدیه سازمان بهداشت بهره مند شده اند؛ ولی قطعیتی برای تأثیرگذاری این داروها وجود ندارد.
- 11
- 4