دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۴۳ - ۰۳ آذر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۹۰۰۱۴۱
حوزه بهداشت و رفاه

احتمال توزیع واکسن کرونا تا ۲۰ روز دیگر در آمریکا/ تقریبا همه واکسن‌های کرونا، کارایی لازم را دارند

اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
مشاور علمی ارشد برنامه واکسن دولت آمریکا گفت: از یازدهم ماه دسامبر شرایط برای دریافت واکسن کووید-۱۹ برای مردم آمریکا آماده می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر «منصف سلائویی» از مسئولین پروژه تولید واکسن کروناویروس در ایالات متحده اعلام کرد: در مدت ۲۴ ساعت پس از تایید واکسن کروناویروس، این واکسن در مناطقی که هر یک از ایالت‌ها اعلام کرده‌اند، منتقل می‌شود.

واکسن کروناویروس توسط محققان شرکت داروسازی فایزر (Pfizer) و شرکت آلمانی بیون‌تک (BioNTech) ساخته شده و در فاز سه آزمایشگاهی اثربخشی ۹۵ درصدی داشته است.

بررسی ها نشان می دهد تزریق این واکسن در افراد شرکت کننده در این مطالعه که برخی از آنان پیش از دریافت واکسن به کروناویروس آلوده شده بودند و برخی دچار بیماری کووید-۱۹ نبوده اند، با مشکل جدی همراه نبوده است.

مشاوران خارجی سازمان غذا و داروی آمریکا روز دهم ماه دسامبر در نشستی در مورد اعطای مجوز به این واکسن برای استفاده در شرایط اضطراری بحث و تبادل نظر خواهند کرد.

به گفته دکتر سلائویی، این بدان معنی است که می توان از این واکسن برای افرادی که در معرض خطر بیشتر ویروس هستند استفاده کرد و بر اساس جمعیت هر ایالت واکسن توزیع می‌شود.

به گزارش اسکای نیوز، وی افزود: به منظور تحقق مصونیت جمعی لازم است حدود ۷۰ درصد مردم در برابر کروناویروس مصون شوند و این امر تا ماه مه امکان پذیر است.

 بیل گیتس:تقریبا همه واکسن‌های کرونا، کارایی لازم را دارند

 بیل گیتس، بنیان‌گذار مایکروسافت در مصاحبه با فرید زکریا خبرنگار سی‌ان‌ان اعلام کرد که تقریبا همه واکسن‌های کووید-۱۹ عملکرد خوبی دارند و عملکرد خوبی خواهند داشت.

اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

به گزارش سی‌ان‌ان، در حال حاضر، داده‌های اولیه واکسن‌های فایزر (Pfizer ) و مدرنا (Moderna ) بیانگر موفقیت این شرکت‌ها بوده است و گیتس انتظار دارد واکسن‌های آسترازنکا (AstraZeneca)، جانسون و جانسون (Johnson & Johnson) و نواواکس ( Novavax ) نیز به‌زودی موفقیت مشابهی داشته باشند.

بیل گیتس گفت: "من خوش‌بین هستم که تا ماه فوریه، تاثیر زیاد و ایمنی همه این واکسن‌ها تایید شود. "

طی هفته‌های گذشته، ایالات‌متحده شاهد افزایش چشمگیر موارد ابتلا بوده است. بر اساس اظهارات دانشگاه جان هاپکینز، بیش از ۱۷۷هزار نفر  به ویروس کرونا مبتلا شدند و حدود ۱۴۰۰ نفر جان باختند .

 گیتس اظهار کرد که انتظار دارد تعداد مبتلایان روزانه همچنان افزایش یابد و در زمستان روزانه بیش از ۲۰۰۰ نفر به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست بدهند.

وی در ادامه بیان کرد: "آمار مبتلایان همچنان در حال صعود است و انتظار می‌رود که این صعود به معنای واقعی کلمه تا ماه فوریه ادامه یابد و در این زمان احتمالا بیش از ۲۰۰۰ مرگ‌ومیر روزانه رقم خواهد خورد. "

گیتس توصیه کرد که آمریکایی‌ها از ماسک استفاده کنند و در مورد اقدامات بهداشت عمومی هوشمند باشند.

 وی ادامه داد: "در حالت ایده آل، افراد به دلیل نوآوری روزانه در ابزارهای پزشکی، وضعیت را خوب می‌دانند اما می‌توانیم رفتار خوب را دو برابر کنیم. سعی کنید خانواده شما در گروه آخرین مرگ‌ومیرهای این بیماری همه‌گیر نباشد زیرا تا بهار، زمانی که واکسن عمل کرده و تعداد مبتلایان کاهش یابند، شاهد این بیماری هستید، البته تغییر هوا نیز به ما کمک خواهد کرد. "

کارایی واکسن و واکسیناسیون اکثریت افراد نیز با چالش‌های خود روبروست. وی افزود: بخش تدارکات ایالات‌متحده "کمی سردرگم است"، اما گیتس امیدوار است که این مسائل حل شود.

وی اظهار کرد: "شما می‌خواهید مطمئن شوید که هیچ‌یک از واکسن‌ها از بین نمی‌روند، من فکر می‌کنم با روشی نه چندان کامل، مشکل تدارکات نیز حل خواهد شد. به عقیده من تعداد کافی از افراد واکسن را به‌زودی دریافت می‌کنند و مردم نیز شاهد موارد ایمنی بیشتر خواهند بود و با گذشت زمان، ما به ۷۰ درصد موردنیاز برای جلوگیری از گسترش بیماری خواهیم رسید. "

به‌طور شخصی، مراسم تعطیلات شکرگزاری گیتس نسبت به یک سال عادی با اعضای خانواده کمتری برگزار خواهد شد.

وی تاکید کرد: "اکنون، زمانی نیست که مردم از مراسم روز شکرگزاری کاملا همان‌طور که دوست دارند، لذت ببرند. من در روز شکرگزاری با بسیاری از اعضای خانواده ارتباط ویدیویی برقرار خواهم کرد و برای صرف بوقلمون در کنار آن‌ها نخواهم بود. "

  • 15
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش