به گزارش ایسنا، "سمیه سوامیناتان" رئیس بخش سازمان جهانی بهداشت اظهار کرد: برآورد این سازمان نشان می دهد که کمتر از ۱۰ درصد جمعیت جهان در بدنشان آنتی بادی های کروناویروس جدید را دارند هرچند در برخی از محیط ها به ویژه در سکونتگاه های شهری با تراکم بسیار بالا ممکن است ۵۰ تا۶۰ درصد از جمعیت در معرض ویروس قرار گرفته باشند و در بدن آنان آنتی بادی وجود داشته باشد.
این محقق ارشد سازمان جهانی بهداشت همچنین معتقد است که تنها راه برای تحقق مصونیت جمعی، واکسیناسیون است.
به گفته وی، واکسن هایی که در حال حاضر تایید شده اند محافظت خوبی در برابر نوع شدید بیماری، بستری شدن در بیمارستان و مرگ ناشی از بیماری کووید-۱۹ ایجاد می کنند. در عین حال اثربخشی واکسن ها روی نوع خفیف بیماری و ناقلان خاموش کروناویروس در حال بررسی است.
جدیدترین آمار فوتیها و مبتلایان کرونا در جهان
آمار جهانیِ مبتلایان به کروناویروس تاکنون به ۱۱۴ میلیون و ۶۸۹ هزار و ۷۵۷ نفر رسیده و مرگ دو میلیون و ۵۴۳ هزار و ۳۲۱ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.
به گزارش ایسنا، بنابر تازهترین آمارها تاکنون ۹۰ میلیون و ۲۵۱ هزار و ۸۹۱ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافتهاند.
روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۹ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی میگیرد.
آمریکا تاکنون با بیش از ۲۹.۲ میلیون مبتلا و بیش از ۵۲۵ هزار قربانی، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.
هند نیز با آمار بیش از ۱۱.۱ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۱۰.۵ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.
همچنین پس از ایالات متحده تاکنون کشورهای برزیل، مکزیک، هند و انگلیس به ترتیب بالاترین آمار قربانیان این بیماری را ثبت کرده اند.
تعداد جانباختگان کووید ۱۹ در انگلیس از ۱۲۲ هزار نفر عبور کرده و این کشور نیز تاکنون بیشترین قربانیان کرونا را در اروپا داشته است. به علاوه هماکنون تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا هم از ۹۷ هزار نفر عبور کرده و در میان کشورهای اروپایی در رتبه دوم این جدول قرار دارد.
همچنین فرانسه بیش از ۸۶ هزار و ۴۰۰، روسیه بیش از ۸۶ هزار و ۱۰۰ و آلمان نیز بیش از ۷۰ هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش دادهاند.
پس از این کشورها، اسپانیا با بیش از ۶۹ هزار، ایران با بیش از ۶۰ هزار، کلمبیا با بیش از ۵۹ هزار، آرژانتین با ۵۱ هزار، آفریقای جنوبی با بیش از ۴۹ هزار، پرو با بیش از ۴۶ هزار و لهستان با بیش از ۴۳ هزار جانباخته دیگر کشورهایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ را ثبت کردهاند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارشهای رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشتهاند تا صبح امروز (دوشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:
۱. آمریکا: ۲۹ میلیون و ۲۵۵ هزار و ۳۴۴ مبتلا، ۵۲۵ هزار و ۷۷۶ قربانی
۲. هند: ۱۱ میلیون و ۱۱۲ هزار و ۲۴۱ مبتلا، ۱۵۷ هزار و ۱۹۵ قربانی
۳. برزیل: ۱۰ میلیون و ۵۵۱ هزار و ۲۵۹ مبتلا، ۲۵۵ هزار و ۱۸ قربانی
۴. روسیه: چهار میلیون و ۲۴۶ هزار و ۷۹ مبتلا، ۸۶ هزار و ۱۲۲ قربانی
۵. انگلیس: چهار میلیون و ۱۷۶ هزار و ۵۵۴ مبتلا، ۱۲۲ هزار و ۸۴۹ قربانی
۶. فرانسه: سه میلیون و ۷۵۵ هزار و ۹۶۸ مبتلا، ۸۶ هزار و ۴۵۴ قربانی
۷.اسپانیا: سه میلیون و ۱۸۸ هزار و ۵۵۳ مبتلا، ۶۹ هزار و ۱۴۲ قربانی
۸. ایتالیا: دو میلیون و ۹۲۵ هزار و ۲۶۵ مبتلا، ۹۷ هزار و ۶۹۹ قربانی
۹. ترکیه: دو میلیون و ۷۰۱ هزار و ۵۸۸ مبتلا، ۲۸ هزار و ۵۶۹ قربانی
۱۰. آلمان: دو میلیون و ۴۵۰ هزار و ۲۹۴ مبتلا، ۷۰ هزار و ۶۸۷ قربانی
- 18
- 2