جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۲:۰۳ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۲۰۱۰۸۹
حوزه بهداشت و رفاه

تامین بیش از ۱۸۰میلیون دُز واکسن کرونا در کشور تا پایان ۱۴۰۰

جزئیات ممنوعیت‌های سفرهای نوروزی/ آغاز فاز دوم تست انسانی واکسن 'کووبرکت' از ۲۰ اسفند

آخرین وضعیت کرونا در ایران,تزیرق واکسن کرونا در ایران
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: سفرهای نوروزی به شهرهای قرمز و نارنجی کاملاً ممنوع باشد و در شهرهای زرد و آبی با رعایت پروتکل‌های سختگیرانه فقط سفرهای ضروری انجام شود.

به گزارش مهر، علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در حاشیه این جلسه اظهار داشت: میزان فوتی‌ها بر اثر کرونا در کشور تقریباً باثبات شده است.

وی افزود: خوشبختانه روند بیماری در استان‌های شمالی رو به کاهش است اما اگر پروتکل‌ها رعایت نشود و سفرها مجدداً اوج پیدا کند، شاهد گسترش این بیماری در کشور به ویژه در استان‌های شمالی خواهیم بود.

رئیسی گفت: امروز در ستاد بحث‌های مختلفی مطرح شد که تعطیلات نوروز و سفرها یکی از آن موارد بود. مردم باید بدانند تا جایی که امکان دارد از انجام سفرها پرهیز کنند که اگر این پرهیز نباشد، وضعیت باثباتی را که امروز در کشور داریم به زودی از دست خواهیم داد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تصریح کرد: ما می‌دانیم که مردم تحت فشار هستند. در نوروز سال ۹۸ به دلیل سیل و در نوروز سال ۹۹ به دلیل کرونا تفریحات و سفرهای مردم کاهش پیدا کرد و تقریباً صفر شد اما خواهش می‌کنیم امسال هم به دلیل کرونا و نوع ویروس جهش یافته آن از سفرهای نوروزی پرهیز کنند.

وی افزود: امیدواریم در سال بعد با وجود واکسیناسیون شرایط بهتری داشته باشیم.

رئیسی گفت: امروز در ستاد تصمیم گرفته شد تا سفرهای نوروزی به شهرهای قرمز و نارنجی کاملاً ممنوع باشد و در شهرهای زرد و آبی با رعایت پروتکل‌های سختگیرانه فقط سفرهای ضروری انجام شود.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به ورود واکسن‌های مختلف در روزهای گذشته به کشور گفت: در یکی دو روز گذشته ۲۰۰ هزار دوز واکسن اسپوتنیک روسیه وارد شد و همچنین ۲۵۰ هزار دوز واکسن سینوفارم چینی هم وارد شده است.

وی گفت: محموله‌های بعدی واکسن هم به زودی به دست ما می‌رسد و سرعت واکسیناسیون در کشور بیشتر خواهد شد.

رئیسی ادامه داد: با شروع واکسیناسیون این بیم وجود دارد که دولت‌ها یا حتی مردم به جای تمرکز بر روند مدیریت و کنترل بیماری کرونا، ذهن‌شان فقط به سمت واکسیناسیون منحرف شود. زیرا اگر قرار باشد واکسیناسیون به تنهایی مورد توجه قرار گیرد و پروتکل‌ها رعایت نشود و سایر اقدامات مورد نیاز برای کنترل بیماری انجام نشود، واکسیناسیون به تنهایی در این زمان کوتاهی که از آن گذشته قطعاً خیلی مفید نخواهد بود.

وی گفت: چراکه اولاً همه مردم دنیا در طول یکسال قطعاً واکسینه نخواهد شد و از طرفی برای تأثیر واکسن قطعاً نیاز است که ۷۰ درصد مردم دنیا و کشورها واکسینه شوند تا یک ایمنی جمعی خوب حاصل شود و مدت زمانی هم طول می‌کشد تا واکسن بخواهد اثر کند. بر همین اساس حتماً نیاز است و توصیه می‌شود که ما با وجود و ورود واکسن مبادا از سایر اقدامات کرونا غافل شویم.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا گفت: در سطح کشور و استان‌های مختلف روند بیماری در مجموع یک روند تقریباً با ثبات است؛ استان خوزستان وضعیت متفاوتی دارد و همچنان روند بیماری صعودی است و میزان بیماران افزایش یابنده است و تعداد بیماران بستری بالاست و به دنبال آن مرگ و میرها هم قطعاً بالاست و شاید بالاتر هم برود.

وی ادامه داد: در استان خوزستان، شادگان یکی از شهرهایی که میزان بیماری در ابتدا بالا رفت و جزو اولین شهرهایی بود که درگیر ویروس جهش یافته بود. اما خوشبختانه با افزایش رعایت پروتکل‌ها توانستند به خوبی بیماری را کنترل کنند و وضعیت بیماری در شادگان اکنون رو به نزول است.

‌رئیسی استان چهارمحال و بختیاری را دیگر استانی معرفی کرد که درباره آن نگرانی دارند و گفت: گرچه هنوز خیلی موارد بیماری افزایش نیافته اما نشانه‌هایی می‌بینیم که نیاز است دقت بسیار بیشتری در مورد این استان انجام شود که مبادا درگیر ویروس جهش یافته و انگلیسی شود و این ویروس جایگزین ویروس ووهان شود و درگیری را بالاتر برد.

وی ادامه داد: البته گردش ویروس در سطح کشور گزارش شده وگرچه موارد غالب هنوز همان ویروس قبلی است، اما با توجه به قدرت سرایت بالای ویروس انگلیسی خطر جایگزین شدن آن با ویروس قبلی وجود دارد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین گفت: در مورد استان‌های قزوین و همچنین تا حدودی استان البرز باید مراقبت بیشتری شود. امیدوارم با افزایش رعایت پروتکل‌ها بتوانیم این ویروس را هم کنترل کنیم.

احتمال آغاز فاز دوم تست انسانی واکسن "کووبرکت" از ۲۰ اسفند و با ۴۰۰ داوطلب

محقق اصلی پروژه تولید واکسن ایرانی کووبرکت با بیان اینکه احتمالا از ۲۰ اسفند ماه فاز دوم کارآزمایی بالینی را آغاز خواهیم کرد، گفت: نتیجه مهمی که در فاز دوم باید بگیریم، این است که تاثیرگذاری واکسن را ارزیابی کنیم که این فاز مجموعا بر روی ۴۰۰ نفر انجام می‌شود.

آخرین وضعیت کرونا در ایران,تزیرق واکسن کرونا در ایران

دکتر مینو محرز در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت کارآزمایی بالینی واکسن ایرانی کرونای "کووبرکت"، گفت: در حال حاضر فاز اول کارآزمایی بالینی واکسن تمام شده و احتمالا از ۲۰ اسفند ماه فاز دوم کارآزمایی بالینی را آغاز خواهیم کرد.

وی درباره ادغام فاز دوم و سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونای کووبرکت، گفت: ابتدا باید فاز دوم را آغاز کنیم و بعد از آن در اواسط کار اگر نتایج مناسب بود، درباره ادغام فاز دو و سه تصمیم‌گیری شود. زیرا نتیجه مهمی که در فاز دوم باید بگیریم، این است که تاثیرگذاری واکسن را ارزیابی کنیم. بعد از امتحان این موضوع اگر نتایج موفق باشد، می‌توان درباره ادغام فاز دو و سه کارآزمایی بالینی تصمیم‌گیری کرد که این موضوع احتمالا برای فروردین و اردیبهشت مشخص می‌شود و آن زمان می‌توانیم درخواست دهیم که فاز دو و سه ادغام شود اما اکنون نمی‌توان در این زمینه اظهار نظر کرد.

محرز با بیان اینکه طبق نتایج فاز اول ایمنی واکسن خوب بوده و اصلا عارضه مهمی نداشته است، اظهار کرد: فاز دوم کارآزمایی بالینی بر روی ۱۰۰ نفر سن بالا بین ۵۰ تا ۷۵ سال و ۳۰۰ نفر سن ۱۸ تا ۵۰ سال انجام می‌شود که مجموعا ۴۰۰ نفر است و سعی می‌کنیم کار را سریع‌تر پیش بریم. منتها در هر صورت باید در فاصله دو هفته بعد از تزریق دُز اول واکسن، دُز دوم را تزریق کنیم و بعد هم در هفته سوم و چهارم وضعیت آنتی بادی را چک کنیم که این پروسه برای هر فرد حدود چهار هفته طول می‌کشد.وی گفت: ان‌شاء الله تا آخر بهار این واکسن را در دسترس خواهیم داشت.

تامین بیش از ۱۸۰میلیون دُز واکسن کرونا در کشور تا پایان ۱۴۰۰/سهم تولید داخل ۱۲۰میلیون دُز

سخنگوی سازمان غذا و دارو با اشاره به چهار راهبرد پیش بینی شده برای تامین واکسن کرونا در کشور، گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته، بیش از ۱۸۰ میلیون دز واکسن تا پایان سال ۱۴۰۰ در اختیار بسیج ملی واکسیناسیون قرار خواهد گرفت که فراتر از برآورد نیاز کشور است.

آخرین وضعیت کرونا در ایران,تزیرق واکسن کرونا در ایران

به گزارش ایسنا، دکتر کیانوش جهانپور در جمع خبرنگاران از واردات، تولید مشترک و تولید داخلی بیش از ۱۸۰ میلیون دز واکسن کرونا در یکساله نخست واکسیناسیون همگانی علیه کووید۱۹ در کشور خبر داد و گفت: برنامه جامع واکسیناسیون علیه کووید۱۹ در ایران با پیش بینی شرایط احتمالی، چهار مسیر موازی برای تامین واکسن موردنیاز کشور را از ابتدا مدنظر قرار داده بود که با پیگیری و پیشرانی هر چهار مسیر، بیش از ۱۸۰ میلیون دز واکسن در عرض یکسال در اختیار بسیج ملی واکسیناسیون قرار خواهد گرفت که فراتر از برآورد نیاز کشور است.

جهانپور افزود: چهار راهبرد خرید مستقیم، واردات از مسیر ساز و کار کوواکس، تولید مشترک و تولید داخلی واکسن، با موفقیت در سطح پیش بینی شده جریان دارد و بر این اساس برنامه یکساله واکسیناسیون علیه کرونا در ایران حتی زودتر از موعد پیش بینی شده و برنامه ریزی شده به پایان خواهد رسید.

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت در ادامه اظهار داشت: تا این لحظه ۲۱ میلیون دز واکسن کرونا از مسیر خرید مستقیم و سبد کوواکس خریداری شده که بتدریج طبق برنامه زمان بندی شده و توان تولید تولیدکنندگان وارد کشور خواهد شد. همچنین تولید مشترک ۴۰ میلیون دز   واکسن طبق برنامه و امکانات موجود، تامین بخشی از واکسن مورد نیاز کشور را بر عهده خواهد داشت و البته حداقل ۱۲۰ میلیون دز واکسن در سال ۱۴۰۰ در داخل کشور در موسسات و شرکت های مختلف، در قالب انتقال دانش فنی و یا تولید کاملا داخلی خواهد شد و جمعا بیش از ۱۸۰ میلیون دز واکسن تا پایان سال ۱۴۰۰ تامین خواهد گردید که فراتر از نیاز کشور در این برهه خواهد بود.

جهانپور ادامه داد: طبق برنامه و برآورد قبلی حدود ۱۲۰ میلیون دز واکسن برای رسیدن به نقطه هدف در سال نخست واکسیناسیون مورد نیاز است و با توجه به این موضوع، عملا در بازه زمانی کمتر از یکسال و تا پایان سال میلادی جاری، این تعداد واکسن فراهم شده و ایران میتواند علاوه بر تامین و تکمیل نیاز خود در بسیج ملی واکسیناسیون، در کنار سایر ملل و جوامعی که نیازمند واکسن کرونا باشند قرار گیرد.

  • 18
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش