به گزارش ایسنا، دکتر"مریم عامی زاده" با بیان اینکه ۵۰ درصد علت ناشنوایی ژنتیک است که در این راستا وزارت بهداشت کار جلوگیری از متولد شدن نوزادان ناشنوا را در دستور کار دارد که توسط تستهای ژنیتک انجام می شود، ادامه داد: ازدواجهای فامیلی و بیمارهای مادر در دوران باداری از عوامل ناشنوایی نوزادان است.
وی با بیان اینکه صدای بیش از ۸۵ دسیبل اگر به طور مداوم باشد باعث آسیب رساندن به فرکانسهای گوش میشود، افزود: کسانی که از هدفون استفاده میکنند و یا در محیط هایی با سر و صدای بالا قرار دارند، متاسفانه این صداها بر شنوایی آنها تاثیر میگذارد.
این جراح و متخصص گوش، حلق و بینی ادامه داد: متاسفانه اثری که صدا بر روی شنوایی دارد ابتدا در فرکانسهای خیلی بالاست و ممکن است برای مرتبه اول فردی که از هدفون استفاده میکند متوجه نشود اما به مرور زمان که استفاده این فرد زیاد میشود، این صداها به فرکانسهای پایین کشیده میشود.
وی ادامه داد: متاسفانه به دلیل اینکه به حلزون گوش آسیب میرسد اقدام برای درمان فایده ندارد وکسانی که از هدفون استفاده میکنند و کارگرانی که در معرض سرو صدا هستند، باید مراقبت کنند.
وی توصیه کرد: تمامی کسانی که احساس میکنند، مشکل شنوایی و یا بد شنوایی دارند و یا اینکه احساس میکنند حافظه شنوایی آنها کم است حتما تستهای شنوایی انجام دهند، و این تستهای شنوایی در کرمان نیز قابل انجام است.
- 14
- 3