دکتر کامران ساعی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه کلیه ها یکی از ارگانهای مهم و حیاتی بدن محسوب می شود، افزود: تعادل آب بدن، تنظیم فشار شریانی، تنظیم فشار خون و دفع مواد زاید تولید شده از متابولیسم موادغذایی از اصلی ترین وظایف کلیه است که اگر هر کدام از این عملکردها دست خوش مشکل خاصی شود بدن دچار مخاطرات غیر قابل جبرانی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه امروزه مصرف بیرویه نمک در بین خانواده افزایش یافته است، بیان کرد: مصرف زیاد نمک عملکرد کلیهها را دچار اختلال میکند و زمان زیادی طول میکشد تا نمک از بدن دفع شود، با مصرف بالای نمک و نتیجه مصرف بالای آب حجم خون و سیستم گردش خون با مشکل مواجه میشود.
وی در ادامه با اشاره به مواد غذایی مفیدی که برای سلامت کلیه ها ضروری است بیان کرد: نوشیدن مداوم آب در طول شبانه روز باعث می شود تا بتوانیم عملکرد کلیهها را پشتیبانی کنیم. علاوه بر آب میوه جات و سبزیجاتی مثل کاهو، فلفل دلمهای، گریپ فوروت و تمشک برای عملکرد کلیه ها نیز کمک می کند.
دکتر ساعی تصریح کرد: اگر در مصرف لبنیات زیاده روی شود کلیه ها نمی توانند نسبت اضافی کلسیم و فسفر را کاملا از بدن دفع کنند و عدم توازن بین کلسیم و فسفر بدن اختلالات جدی بدنبال دارد.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به میزان مصرف گوشت در رژیم غذایی تصریح کرد: مصرف بیش از اندازه گوشت به واسطه پروتئین زیادی که دارد مشکلات کلیوی را تشدید کرده و این مسئله دفع اوره از بدن را با مشکل مواجه میکند.
- 16
- 5