به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از اسپوتنیک، دانشمندان دانشگاه "ییل" معتقدند، که سرما خوردگی ایمنی در افراد بیمار ایجاد می کند که میتواند از مبتلا شدن به ویروس کرونا (corona) جلوگیری کند و این کشف میتواند برای یافتن راه های بهتری برای درمان کووید۱۹ نقطه عطفی باشد.
به گفته آنها، تحریک کننده های ژن به مراحل اولیه بیماری واکنش نشان میدهند و از تکثیر ویروس در بدن جلوگیری می کنند.
محققان پیش از این دریافته بودند که افزایش مصونیت از سرما میتواند از انسانها در اثر آنفلوانزا محافظت کند، بنابراین دانشمندان شروع به جستجوی راهی مشابه برای مبارزه با کووید۱۹ کردند.
پیش از این پزشکان آمریکایی در پی یک مطالعه به این نتیجه رسیدند که مصرف دز بالای ویتامین D قادر به بهبود وضعیت بیماران مبتلا به انواع شدید یا متوسط کووید۱۹ نیست.
در تحقیقاتی که در این خصوص صورت گرفت ۲۴۰ بیمار مبتلا به کرونا شرکت کردند. کارشناسان آنها را به دو گروه تقسیم کردند، افراد گروه اول روزانه یک دوز ۲۰۰ هزار واحدی (ویتامین D۳ IU) دریافت کردند؛ به گروه دوم بادام زمینی داده شد. همه بیماران تحت یک دوره درمان استاندارد با استفاده از آنتی بیوتیک ها و دارو های ضد التهاب قرار گرفتند.
هدف اصلی این مطالعه آزمایش ویتامین D به عنوان یک عامل برای کاهش مدت زمان ماندن در بیمارستان بود. دانشمندان همچنین اثر این ویتامین را در موارد بستری شدن بیماران به بخش مراقبت های ویژه ارزیابی کردند.
مشخص شد که هیچ دلیلی برای استفاده از دز بالای ویتامین D در بیماران مبتلا به کووید۱۹ شدید وجود ندارد. با این حال گفته شد که این بدان معنی نیست که اثر مثبت این ویتامین رد می شود.
- 13
- 1