به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اسپانیایی زبان لارازون، بر اساس یک پژوهشی که از سوی انجمن بیماری های قلبی «ریو دو ژانیرو» به انجام رسیده است، انجام ۱۵۰ دقیقه ورزش متوسط و یا ۷۵ دقیقه ورزش سنگین در هفته میتواند به میزان ۳۴ درصد، مانع ابتلا به انواع شدید ویروس کرونا شود.
در این پژوهش، محققان سطح فعالیت های بدنی پیش از عفونت و نیز اقدامات قرنطینه ای را با گسترش موارد بهبودی از کرونا (corona) مورد مقایسه قرار دادند. در این پژوهش، از طریق یک پرسشنامه آنلاین داده ها پیرامون نتایج بالینی که شامل عوارض، داروها، مدت اقامت در بیمارستان و سایر عوامل مانند سن، جنسیت، بیماری های مزمن و فعالیت های بدنی مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین افزون بر این موارد، رابطه میان سطح فعالیت های بدنی و عوارض ابتلا به ویروس و نیز طول مدت ماندن در بیمارستان و ونتیلاتور مورد بررسی قرار گرفت.
بر اساس این گزارش، حدود ۱۰ درصد به بخش مراقبت های ویژه منتقل شدند و میانگین بهبودی در میان مردان بالای ۵۵.۵ درصد بود. نتایج این مطالعه از شواهد موجود در خصوص فواید ورزش بدنی در طول همه گیری کرونا حمایت می کند.
گفتنی است در ماه آوریل نیز طبق پژوهشی که از سوی «کایزر پرمننته» (Kaiser Permanente) که در زمینه مدیریت بر مراکز پزشکی و درمانی، بیمارستان ها و کلینیک ها در آمریکا فعالیت دارد، انجام شده بود و طی آن روی نزدیک به ۵۰ هزار نفر پژوهش صورت گرفته بود، نشان داد فعالیت بدنی منظم حمایتی را دربرابر ابتلا به ویروس کرونا بوجود می آورد و امکان ورود به بخش مراقبت های ویژه و مرگ را کاهش می دهد.
- 16
- 4