به گزارش ایرنا ازپایگاه خبری مدیکال ساینس، این پد هوشمند که توسط محققان دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگ طراحی شده است، تمام مزیتهای پدهای فشاری سنتی و ورقهای ژل سیلیکونی را دربردارد و برای انواع جراحت های ناشی از سوختگی، جراحی و تروما کاربرد دارد.
این پد هوشمند درمقابل تعریق دوام بالایی دارد و خاصیت ارتجاعی خود را از دست نمیدهد؛ از طرفی بر اساس گزارش بیماران، استفاده از آن بسیار ساده است و نسبت به نمونههای قبلی، بسیار با دوام است.
برخی از جراحات از قبیل سوختگی و جراحی، منجر به زخم باز میشوند. زخم باز در صورت عدم درمان، منجر به عفونت میشود و بسیار خطرناک است، از طرفی زیبایی پوست در محل ترمیم از اهمیت بالایی برخوردار است. فشار درمانی یکی از راهکارهای متداول و غیر تهاجمی برای درمان زخم و جلوگیری از تغییر شکل پوست است.
معمولا پدهای فشاری با استفاده از فوم پلی اتیلن تولید میشوند و اغلب با دوام نیستند. محصول دیگری که در بازار وجود دارد، ژل سیلیکون تجاری است که این ژل نیز محیط زخم را مرطوب نگه میدارد و از این جهت خیلی کاربردی نیست.
پد محافظ هوشمند زخم، مزیتهای تمام این محصولات را به همراه دارد و در عین حال از دوام بالایی برخوردار است و محیط زخم را مرطوب نمیکند. این پد هوشمند در اندازه های مختلف و با ضخامتهای متفاوت طراحی شده و برای تمام نقاط بدن قابل استفاده است.
این طرح نوآورانه موفق به کسب مدال طلا و جایزه بزرگ ۴۵ امین نمایشگاه بین المللی اختراعات ژنو در سال ۲۰۱۷ میلادی شده است.
- 18
- 1