سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۵۵ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۷۴۵۴
تحقیقات و پژوهش های پزشکی

عوارض خطرناک و مرگ آفرین وای فای را بشناسید ؟!

اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,تازه های پزشکی,عوارض وای فای

عوارض خطرناک و مرگ آفرین وای فای را بشناسید و به دیگریان نیز گوشرد کنید ، این هشداری است که بارها توسط پژوهشگران اعلام و مورد تاکید نیز قرار گرفته است. در این میان مهمترین نشانه از عوارض آن این است که بعد از استفاده از وای فای برای همه اتفاق افتاده است که اتفاق فرد استفاده کننده احساس خواب آلودگی می کند؟ 

 

عوارض خطرناک و مرگ آفرین وای فای در مطالعات نشان می‌دهد کسانی که در معرض تابش الکترومغناطیسی تلفن‌های همراه قرار می‌گیرند، به‌طور قابل توجهی سخت‌تر از سایرین به خواب می‌روند و الگوی خوابشان دچار بی‌نظمی می‌شود.

 

بسیاری از سیگنال‌های وای فای مشکلات مزمن خواب ایجاد می‌کند. محرومیت از خواب البته تنها مشکل نیست، بلکه به دنبال آن فشار خون بالا و توسعه افسردگی نیز رخ می‌دهد. محققان توصیه می‌کنند، قبل از شروع زمان خواب، دستگاه‌های وای فای خاموش شوند.

 

اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,تازه های پزشکی,عوارض وای فای

 

مضر برای رشد دوران کودکی: قرار گرفتن در معرض سیگنال‌های وای فای و تلفن همراه می‌تواند توسعه سلولی طبیعی را بویژه در جنین در حال رشد دچار اختلال کند. این گروه جمعیت، بیشترین حساسیت را به اثرات مضر وای فای دارند. امواج وای فای در دسته‌بندی میدان‌های الکترومغناطیسی ماکروویو قرار دارد و ممکن است کودکان نسبت به بزرگسالان، میزان بیشتری از این تشعشعات را جذب کنند. آنچه نگران‌کننده است این که خانم‌های باردار باید از قرار گرفتن در معرض تشعشعات ماکروویو دوری کنند، چون جنین بیشتر در معرض خطر قرار دارد.

 

موثر بر رشد سلولی: محققان آزمایشی را برای مشخص کردن تاثیر روترهای وای فای بر رشد گیاهان انجام دادند. در این آزمون،‌ گروهی از گیاهان در اتاق بدون وای‌فای و گروهی دیگر در اتاق با وای‌فای قرار داده شدند و نتیجه آن بود که بعد از دو هفته هیچ‌گونه رشدی در گیاهانی که در اتاق با وای فای بودند، دیده نشد.

 

خشکی مخاط: اگر به طور مزمن از خشکی بینی، گلو یا چشم‌ها رنج می‌برید و دلیل مشخصی برای آن پیدا نمی‌کنید، ممکن است دچار حساسیت به الکترومغناطیس ساطع شده از منبع‌های گوناگون تشعشعات شده باشید. علاوه بر خشکی مخاط علائم دیگر حساسیت الکترومغناطیسی می‌تواند شامل تورم غشاها بدون عوامل عفونی باشد. بنابراین اگر عامل دقیقی برای خشکی مزمن مخاطتان پیدا نشد، احتمالا پای وای فای در میان است.

 

اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,تازه های پزشکی,عوارض وای فای

 

محققان آزمایش‌ها و بررسی‌های بسیاری‌ روی امواج WiFi ‌انجام داده و به این نتیجه رسید‌ه‌اند که شاید این امواج، منجر به بروز سرطان مغز در انسان شود. این در حالی است که سال ها قبل نیز یعنی در سال ۲۰۱۱ آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان (IARC) امواج WiFi را در گروه عوامل ‌«احتمالا» سرطان‌زا برای انسان طبقه بندی کرد.

 

افزایش استرس قلب: قرار گرفتن در معرض شبکه‌های بی‌سیم و ۳G یا تلفن‌های همراه منجر به افزایش ضربان قلب می‌شود درست مانند زمانی که فرد تحت استرس شدید قرار دارد.

 

کاهش فعالیت مغز: تحقیقات انجام شده روی اثرات تابش ۴G روی مغز از طریق ام‌آر‌آی ثابت کرده فعالیت مناطق مختلف مغز در افرادی که در معرض این تابش هستند، کاهش می‌یابد.

 

کاهش باروری مردان: تحقیقات ثابت کرده قرار گرفتن در معرض فرکانس‌های وای فای منجر به کاهش حرکت اسپرم و شکسته شدن دی‌ان‌ای می‌شود. البته این امواج می‌توانند تخمدان‌ها را نیز مورد حمله قرار دهند و منجر به ناباروری در هر دو جنس زن و مرد شوند.

 

ابتلا به سرطان: اگرچه خطر ابتلا به سرطان در اثر دریافت فرکانس‌های وای فای مورد بحث است، اما نمی‌توان آن را نادیده گرفت. مطالعات حیوانی ثابت کرده قرار گرفتن در معرض تابش الکترومغناطیسی، خطر توسعه تومور را افزایش می‌دهد.

 

چه باید کرد ؟ از آنجا که قرار گرفتن در معرض فرکانس‌های وای فای، منجر به کاهش سطح ملاتونین؛ هورمون تنظیم‌کننده چرخه خواب و بیداری در بدن می‌شود، مصرف مکمل‌ها برای جبران اثرات زیانبار وای فای روی بی‌خوابی می‌تواند کمک‌کننده باشد. با این حال نباید از نظر دور داشت که این تنها راه نبوده و ضروری است، خود را از اشعه وای فای دور نگاه داریم.

 

به نوعی از ساده‌ترین روش‌های کاهش خطرات این است که لپ‌تاپ، موبایل و تبلت را نزدیک بدنتان نگه ندارید و بعد از این که کارتان با این وسایل تمام شد، از آنها فاصله بگیرید. اگر از این دستگاه‌ها استفاده نمی‌کنید، هیچ دلیلی ندارد که از صبح تا شب اطراف تان روشن باشد.

 

اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,تازه های پزشکی,عوارض وای فای

 

چند نکته درباره کاهش خطرات WiFi: واقعیت این است که نمی‌توان در برابر ‌‌امواج و سیگنال‌های WiFi کار چندانی انجام داد. نه رفتن در آب و نه پوشیدن زره، هیچ یک نمی‌تواند جلو‌ ‌نفوذ ۱۰۰ درصدی WiFi را بگیرد. از آنجا‌ که WiFi و استفاده از آن به بخشی از زندگی اجتماعی بدل شده‌، فرار از آن هم بی معنی و نا‌شدنی است.

 

تنها اقداماتی که در این زمینه می‌توان انجام داد، اینکه تا حد ممکن از سرچشمه پخش و انتشار سیگنال‌های WiFi دوری کنید و مطمئن شوید، مدت زمان زیادی را در نزدیکی میزی که مودم WiFi‌ روی آن است نمی‌گذرانید. همچنین در مواقع غیر ضروری، هم مودم و هم دستگاه‌هایی را که به WiFi متصل هستند ‌خاموش کنید.

 

نگته دیگر آنکه اکنون در بازار تبلیغاتی در راستای دستگاه‌هایی وجود دارد که امواج و سیگنال‌های WiFi را مهار کرده و خطرات آنها را کاهش می‌دهند. این تبلیغات با اغراق در خصوص خطرات WiFi سعی در تشویق شما برای خرید یکی از این دستگاه‌ها ‌دارند؛ اما واقعیت این است که امواج رادیویی کار خود را ‌خواهند کرد و نکته مهمتر آنکه همان گونه که گفته شد، در حقیقت خطر WiFi در قیاس با گوشی هوشمند و موبایل به مراتب کمتر است.

 

 

mihanpost.com
  • 13
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش