به گزارش مهر به نقل از دیلی میل، مطالعات نشان می دهد، بررسی دندان های کودکان می تواند احتمال ابتلای آن ها در بزرگسالی به بیماری های سلامت روان را نشان دهد.
نتایج تحقیقات حاکی از آن است، بررسی دندان های افتاده کودکان می تواند از ابتلا یا احتمال ابتلای کودکان در بزرگسالی به بیماری هایی از جمله افسردگی، اضطراب، اختلال دوقطبی و اسکیزوفرنی خبر دهد.
ارین دان روانپزشک بیمارستان ایالت ماساچوست آمریکا، با تحقیق بر روی دندان های افتاده کودکان از ۶ سالگی دریافت، کودکانی که مینای دندان کم تری نسبت به باقی همسالان خود داشته اند، احتمالا از یکی از بیماری های اختلال روان ازجمله کمبود توجه رنج می برند.
این متخصص به همراه تعدادی دیگراز پزشکان آمریکا به بررسی دندان های افتاده بیش از ۳۷ کودک اقدام و به مقایسه اخلاق و رفتارهای ظاهری آن ها بایکدیگر پرداخت.
نتایج بررسی حاکی از آن است، کودکانی که دندان های سالم تری دارند، علائم مربوط به ابتلا به بیماری های سلامت روان در آن ها نیز کم تر وجود دارد.
به گفته پزشکان میزان ضخامت مینای دندان یکی از مبناهای تشخیص بیماری های سلامت روان محسوب شده و کودکانی که مینای دندان کم تری دارند علائم اختلالات روانی نیز در آن ها دیده شده است.
به گفته پزشکان دلیل این امر هنوز مشخص نیست اما به توصیه پزشکان با همکاری دیگر متخصصین در زمینه های مختلف می توان به نتایج بیشتری دراین خصوص دست یافت.
- 13
- 5