به گزارش مهر به نقل از معاونت علمي و فناوري ریاست جمهوری، هادی جواهری مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان در این ارتباط خاطرنشان کرد: این شرکت نخستین تولید کننده مفصل زانو در کشور بود و به ضرس قاطع میتوان گفت که این مجموعه علمی پژوهشی نخستین و تنها تولید کننده مفصل مصنوعي لگن در کشور به حساب می آید که تا قبل از این از تولید کنندگان آمریکایی، کره ای و چینی خريداري ميشد.
جواهری ادامه داد: اکنون ۱۷ تا ۲۰ درصد بازار از مفصل مصنوعي لگن تولید شده به وسیله کلکسیون ما استفاده ميکند ، نزدیک ۳۰۰ تا ۳۵۰ جراح با ما همکاري دارند و بسياري از بیمارستان های ارتوپدی کشور بصورت مستقیم این محصول را از شرکت خريداري ميکنند . وارد کنندگانی که مفصل مصنوعي لگن را وارد ميکنند ، معمولاً آنرا با قیمت ۵ تا ۷ ميليون تومان به مراکز پزشکي ارائه ميکنند ، در حالیکه محصول داخلی با قیمت ۳ تا ۴ ميليون و ۹۰۰ هزار تومان بدست مریض میرسد و این اختلاف قيمت مهم هست. هر چند جراحی انجام گرفته براي معاوضه این مفصل بسیار ساده تلقی می شود و مریض میتواند با انجام این جراحی ساده از دردهای مزمن رهایی یابد و کیفیت زندگی اش را به صورت قابل ملاحظه ای افزایش دهد، ولی تکنولوژی ساخت این محصول ساده نیست و براي تولید آن نیاز مند فن آوری بالای هستیم.
او گفت: این محصول باید کاملا مثل استخوان باشد و بعد از آن که در بدن مریض جا گرفت، نباید براي حرکت و سیستم ایمنی بدن شخص دریافت کننده مشکلی ایجاد کند ، به همین خاطر تولید آن نیازمند ماده های اولیه و ماشین آلات خاص و نسبتاً پیچیده ای هست که باید در یک فرآیند دقیق علمی به تولید محصول بیانجامد. اکنون هم با همکاري یک شرکت فرانسوی در حال تولید سیمان ارتوپدی هستیم که در کلیه عمل های مربوط به تعویض کاربرد دارد و تابحال در کشور تولید نشده هست.
- 16
- 5