به گزارش پایگاه اینترنتی« دیلی میل»، این ماسک ها به نوارهایی مجهز هستند که قطرات تنفسی فرد را که ممکن است حاوی نشانه هایی از عفونت باکتریایی یا ویروسی باشد، جذب می کنند. این نوارها در آزمایشگاه آزمایش می شوند و نتیجه ظرف چند ساعت مشخص می شود، این در حالیست که مشخص شدن تست کرونا به روش های فعلی، تا دو روز زمان می برد.
پژوهشگران دانشگاه لستر معتقد هستند که آغاز آزمایش این ماسک بر روی مبتلایان به کروناویروس کووید- ۱۹ دستکم دو ماه زمان می برد. آن ها پیش از هر چیز باید این روش را بر روی بیمارانی که به دیگر عفونت های ریوی مبتلا هستند، ازمایش کنند تا ثابت شود که این ماسک ها به جز سل، قادر به جذب دیگر ویروس ها نیز هستند. در این راستا، نتایج حاصل شده از بیماران مبتلا به عفونت هایی زیرا آنفلوآنزا و برونشیت با نتایج نمونه های سواب گلو در آن ها مقایسه خواهد شد که به دقت بالا شناخته می شوند.
این ماسک ها در ۹۰ درصد موارد عفونت سل را در بیماران تشخیص می دهد و پژوهشگران امید دارند که این روش در تشخیص کروناویروس جدید نیز موفقیت آمیز باشد زیرا این بیماری ویروسی ریه ها را به روشی مشابه سل آلوده می کند.
ویروس تنفسی کووید- ۱۹ که تا به حال نزدیک به ۳ هزار قربانی در جهان گرفته است، از طريق قطرات تنفسی ناشی از سرفه و عطسه (sneeze) منتشر می شود و از علایم آن میتوان به تب، سرفه و نفس تنگی اشاره کرد.
- 17
- 3