به گزارش ایسنا و به نقل از آیای، یک شرکت فعال در حوزه پزشکی موسوم به "زیمنس هلثینیرز"(Siemens Healthineers) اعلام کرده است که قصد دارد برای مقابله با گسترش کووید- ۱۹، نوعی آزمایش پادتن ارائه دهد.
این آزمایش میتواند پادتنهای کووید- ۱۹ را در نمونههای خون شناسایی کند. همچنین این آزمایش، شکل دقیقی از پیشرفت بیماری در بدن نشان میدهد و افرادی که سیستم ایمنی آنها پس از ابتلا به کووید- ۱۹ واکنش نشان میدهد، شناسایی میکند.
حساسیت و دقت این آزمایش، بیش از ۹۹ درصد تخمین زده شده است.
"دیپاک ناث"(Deepak Nath)، مدیر بخش تشخیص آزمایشگاهی این شرکت گفت: تلاش شرکت ما این است که برای مقابله با کووید- ۱۹، آزمایشهایی با کیفیت بالا ارائه دهد. این آزمایش، با همان حساسیت، کنترل و دقتی طراحی شده که از آزمایشهای مربوط به سیستم ایمنی انتظار میرود.
پژوهشگران امیدوارند که این آزمایش، در اواخر ماه مه سال جاری در دسترس باشد. برنامه آنها این است که در صورت موفقیتهای نخست، بتوانند در هر ماه بیش از ۲۵ میلیون آزمایش انجام دهند.
سیستم ارزیابی مورد استفاده این شرکت میتواند در هر ساعت، ۴۴۰ آزمایش انجام دهد و نتیجه آنها را طی ۱۴ دقیقه آماده کند.
این شرکت قصد دارد که علاوه بر آزمایش پادتن، یک آزماش سرولوژی نیز ارائه دهد که از عهده انجام دادن ۲۴۰ آزمایش در هر ساعت برمیآید و نتایج را طی ۱۸ دقیقه ارائه میدهد. این آزمایشها میتوانند امکان بررسی افراد بیشتری را با سرعت بالاتر فراهم کنند و گام قابل توجهی برای مقابله با کروناویروس باشند.
مصونیت موقت در برابر کووید-۱۹ با واکسن خوراکی فلج اطفال
دکتر رابرت گالو از دانشکده پزشکی دانشگاه مریلند، کاشف واکسن HIV معتقد است که واکسن خوراکی فلج اطفال (OPV) باهدف بخشی دوباره ابزاری در مقابله با کرونا ویروس خواهد بود.
به گزارش نیوز، دکتر گالو اظهار کرد: واکسن فلج اطفال بهمنظور محافظت در برابر برخی عفونتهای ویروسی و باکتریایی بهغیراز فلج اطفال، ازجمله آنفلوانزا طراحیشده است.
وی گفت: به دلیل اینکه تولید واکسن کروناویروس ماهها برای کارایی و ایمنی زمان لازم دارد، میتوان تا آن زمان از واکسنهای ایمن موجود (آنتیژن تضعیفشده) که از لحاظ بالینی تایید شده هستند، برای حفاظت در برابر بیماری کووید-۱۹ استفاده کرد.
دکتر کنستانتین چوماکوف از سازمان غذا و داروی ایالاتمتحده و مدیر مرکز شبکه ویروس دکتر گالو در مورد کارایی واکسن فلج اطفال در حفاظت در برابر کووید-۱۹با وی همعقیده است.
وی و دکتر گالو معتقدند که این واکسن نهفقط در برابر فلج اطفال مؤثر است، بلکه ویژگیهای دیگر ازجمله دفاع ذاتی سیستم ایمنی بدن را نیز فعال میکند که در مقابله با بیماری کووید-۱۹ مفید است.
در آزمایشهای بالینی انجامشده در دهه ۱۹۷۰ زمان شیوع آنفلوانزای فصلی، این واکسن بهعنوان سپری در برابر این بیماری بود.
آنان به محافظت غیراختصاصی واکسنهایی مانند ب ث ژ، سرخک و دیگر واکسنها نیز اشاره کردند.
دکتر گالو خاطرنشان کرد: مدتزمان مصونیت ذاتی OPV در برابر کووید-۱۹ مشخص نیست، اما تخمین زدهشده که این واکسن محافظت یک تا دوماهه در برابر این ویروس ایجاد میکند.
دکتر گالو در ادامه افزود: باوجوداینکه ویروس فلج اطفال و کووید-۱۹ دارای RNA ویروسی هستند، برای اطمینان از کارایی OPV برای ایمنی موقت در برابر این بیماری آزمایش بالینی انجام خواهد شد.
وی احتمال آزمایش این واکسن بر روی بیماران بیمارستان Mt Sinai ، نیویورک و انستیتوی ویروسشناسی انسانی در دانشگاه مریلند را نیز اعلام کرد.
- 18
- 3