به گزارش باشگاه خبرنگاران، بر این اساس، متخصصان دانشگاه علوم پزشکی منچستر در تازه ترین پژوهش ها خود بر روی بیماران مبتلا به ویروس کرونا اعلام کردند، تضعیف شنوایی یکی از مواردی است که در بیماران مشاهده می شود. همینطور تعدادی دیگر از بیماران اعلام کردند در گوش خویش صدای زنگ ضعیفی را به صورت مداوم می شنوند.
در این مطالعات ۱۲۱ بیمار بالغ مورد بررسی قرار گرفتند. این افراد ۸ هفته پس از مرخص شدن از بیمارستان سنجش شدند که این پژوهش ها نشان داد از هر ۸ کرونایی یک نفر دچار معضلات شنوایی می شود یا در گوش خود صدای زنگ ضعیفی را به طور مداوم می شنود.
دکتر کوین مونرو، استاد دانشگاه علوم پزشکی منچستر گفت:ما از گذشته می دانستیم که بعضی بیماریها مثل سرخک (Measles)، اوریون و مننژیت میتواند سیستم شنوایی افراد را تحتتأثیر قرار دهد اما این نخستین باری است که معلوم شد ویروس کرونا با صدمه زدن به عصب های شنوایی که پیام های صوتی را به مغز می رساند، سبب کم شدن شنوایی افراد می شود.
این متخصص افزود:از نظر تئوری این امکان وجود دارد که ویروس کرونا با درگير کردن سیستم شنوایی مثل گوش میانی یا حلزون گوش، سبب مشکل شنوایی در افراد شود.
پژوهشگران اعلام کرده اند برای فهم بهتر نحوه تأثير ویروس کرونا بر سیستم شنوایی افراد، نیازمند تحقيقات بیشتر هستند. پيشتر از دست دادن حس بویایی و چشایی از مهم ترین علایم ابتلا به کووید ۱۹ اعلام شده بود.
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است تا زمان کشف واکسن موثر برای ویروس کرونا بهتر است مردم در اماکن عمومی فاصله اجتماعی (Social distance) را رعایت کرده و از ماسک استفاده کنند.
- 19
- 1