به گزارش ایسنا،" آنتونی فائوچی" مدیر مؤسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا عنوان کرد :انواع عفونی تر کروناویروس لزوما کشنده تر نیستند اما هنوز هم میتوانند سبب مرگ و میر بیشتر شوند.
جدیدا مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در ایالات متحده آمریکا هشدار داده است که سویه های جهش یافته کروناویروس می تواند گسترش ویروس در کشور را تسریع کند.
فائوچی گفت:ایالات متحده از نزدیک انواع سویه های جهش یافته کروناویروس از جمله نمونه ای که اولین بار در انگلیس شناسایی شد و مورد دیگری که در آفریقای جنوبی و برزیل گزارش شده را مورد ارزیابی قرار داده است. متخصصان بهداشت در حال بررسی این موضوع هستند که آیا سویه های جدید می توانند از تاثیر واکسن کروناویروس بکاهند؟
به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری سی ان ان، مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری های عفونی آمریکا تاکید کرد:مهم است افراد دقت در رعایت نکات بهداشت عمومی را دو برابر بیشتر کرده و واکسن کرونا تزریق کنند تا بتوان از افزایش موارد بستری و مرگ ناشی از سویه های جهش یافته جدید جلوگیری کرد.
کووید- ۱۹ در نهایت مسری تر از سرما خوردگی نخواهد شد
سرانجام یک تحقیق با اعلام اینکه بیماری کرونا از سرما خوردگی واگیردارتر نخواهد شد، اخبار خوبی با خود به همراه آورده است، اما باید دید که چقدر معتبر است.
به گزارش ایسنا و به نقل از آی ای، با شدت گرفتن همه گیری بیماری کووید- ۱۹، تصور اینکه بالاخره یک روز در آینده نه چندان دور فروکش خواهد کرد، دشوار است. با این حال، یک مطالعه جدید منتشر شده در مجله" ساینس"( Science) ادعا می کند که کووید- ۱۹ ممکن است به زودی از بیماری سرماخوردگی کمتر آسیب برساند.
پژوهشگران آمریکایی متشکل از محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا و دانشگاه پارک در این مطالعه آورده اند:تجزیه و تحلیل ما از داده های ایمونولوژیک و اپیدمیولوژیک در" کروناویروس های بومی انسان"( HCoVs) نشان می دهد که انتقال بیماری به سرعت کاهش می یابد، اما بیماری کماکان باقی خواهد بود. مدل ما شامل بر اجزای ایمنی، هر دو شدت فعلی ویروس کرونا و طبیعت خوش خیم HCoVs را در نظر می گیرد و این را نشان میدهد که زمانی که به مرحله اندمیک( بیماری بومی) برسیم و قرار گرفتن اولیه در معرض ویروس به کودکان برسد، این ویروس ممکن است بیش از سرماخوردگی خطرناک و مسری نباشد.
نویسندگان در مجموع تاریخچه شش ویروس شناخته شده دیگر از خانواده کرونا را بررسی کردند که مشخص شد چهار مورد از این موارد بسیار خوش خیم هستند، اما دو مورد دیگر شامل ویروس" سارس" و" مرس" بسیار خطرناک تر هستند، اما خوشبختانه مهار شده اند. آن چهار ویروس را امروزه اغلب می توان در جوامع مختلف یافت.
محققان نیز همین چهار ویروس را برای ردیابی نحوه رفتار کووید- ۱۹ طی چند سال آتی مطالعه کردند. آنها بررسی کردند که ویروس ها چگونه بر کودکان زیر پنج سال که سیستم ایمنی بدن آنها از حد متوسط قدرتمندتر است، تأثیر می گذارند. محققان نتیجه گرفتند که هرچه جمعیت بیشتر و بیشتری در معرض ویروس قرار می گیرند، ویروس ممکن است به اندازه یک سرماخوردگی ساده که به سختی کودکان زیر پنج سال را مبتلا می کند، خوش خیم شود.
هرچند این خبر بسیار خوبی است، اما باید توجه داشت که نمی توان پیش بینی کرد که این ویروس چطور فرگشت می یابد و واکنش سیستم ایمنی به آن چگونه خواهد بود.
گفتنی است که هیچ کدام از واکسن های موجود فعلا مصونیت ۱۰۰ درصدی را دربرابر بیماری کووید- ۱۹ ارائه نمی دهند و تاکنون هنوز اطلاعاتی در مورد دوام اثرات آنها نداریم.
این بدان معناست که امکان دارد این بیماری همه گیر مدت بیشتری با ما باشد. به همین ترتیب، همه ما در حالیکه به بهترین اتفاق ها در آینده امیدواریم، باید با احتیاط تمام اقدامات ایمنی را دنبال کنیم.
- 17
- 5