به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، کاخ سفید در بیانیهای تحریمهای جدید غرب علیه روسیه از جمله علیه رسانهها و صادرات نفت این کشور را اعلام کرد.
در این بیانیه که پس از تماس ویدیویی بین رهبران گروه ۷ با حضور ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین صادر شد، آمده که طی نشست رهبران گروه ۷ نسبت به تقویت مواضع اوکراین در میدان نبرد و مذاکره ابراز تمایل کردند.
در این بیانیه همچنین آمده است: امروز ایالات متحده، اتحادیه اروپا و گروه هفت متعهد شدند که با اتخاذ تدابیر جمعی بیشتر در راستای اختیارات قانونی هر یک از شرکا، هزینه جنگ را برای روسیه افزایش دهند.
طبق بیانیه کاخ سفید تحریمهای جدید عبارتند از:
ممنوعیت ۳ کانال تلویزیونی روسیه شامل " روسیه _۱" شبکه یک تلویزیون روسیه و NTV که به طور مستقیم یا غیرمستقیم تحت کنترل دولت هستند.
ممنوعیت شهروندان آمریکایی از ارائه خدماتی از جمله حسابداری، مشاوره برای تاسیس شرکت و مشاوره اداری به افراد در روسیه.
اعمال تحریمهای بیشتر بر بخش صنعتی روسیه که شامل محصولات چوبی، موتورهای صنعتی، ماشین آلات، موتورها، فنها، تجهیزات تهویه، بولدوزر و سایر محصولات صنعتی و تجاری است.
اعمال تحریمهایی علیه شرکت روسی "Protechnology" که تولید کننده اسلحه و سلاح است، ۷ شرکت کشتیرانی که مالک یا اداره کننده ۶۹ کشتی هستند و یک شرکت یدک کش دریایی.
تعلیق مجوز صادرات مواد ویژه هسته ای، مواد ثانویه و دوتریوم به روسیه توسط کمیسیون تنظیم مقررات هستهای ایالات متحده.
اعمال محدودیتهایی در اعطای ویزا به حدود دو هزار و ۶۰۰ مقام در روسیه و بلاروس و تدوین سیاست جدیدی جهت محدود کردن روادید برای مقامات نظامی روسی و حامیان آن که در جنگ اوکراین دخیل هستند
.
تحریم ۸ نفر از مدیران "اسبربانک" (بزرگترین موسسه مالی روسیه)، ۲۷ نفر دیگر از "بانک گازپروم"، "بانک صنعتی مسکو" و ۱۰ شرکت تابعه آن.
کاخ سفید علاوه بر این اعلام کرد که گروه هفت متعهد شده واردات نفت روسیه را به تدریج کاهش دهد یا آن را به طور کامل ممنوع کند.
شولتس: اجازه نمیدهیم ناتو یک طرف جنگ اوکراین باشد
صدراعظم آلمان در سخنانی حمایت کشورش از اوکراین را اعلام ولی در عین حال تاکید کرد که ناتو یک طرف درگیری نخواهد بود.
به گزارش ایسنا، به نقل از العربیه، اولاف شولتس،صدر اعظم آلمان روز یکشنبه در یک سخنرانی تلویزیونی از سیاستی که از زمان آغاز حمله روسیه به همسایه غربی اتخاذ کرده دفاع و تاکید کرد که "هر کاری" را از او خواسته میشود، انجام نخواهد داد.
وی در یک سخنرانی تلویزیونی نادر در سالگرد پایان جنگ جهانی دوم گفت: "ما هر کاری که از ما خواسته شود انجام نمیدهیم.این به معنای محافظت از کشور و متحدانمان در برابر خطرات است."
وی توضیح داد: "ما هیچ تصمیمی نخواهیم گرفت که ناتو را درگیر جنگ کند. تصمیم من تزلزل ناپذیر است. نباید جنگ جهانی به ویژه بین قدرت های هسته ای رخ دهد."
مخالفان شولتس او را به تأخیر در نشان دادن چراغ سبز برای ارسال تسلیحات سنگین به اوکراین متهم میکنند،گرچه در نهایت، در ۲۶ آوریل، آلمان با تامین تانک های لئوپارد به اوکراین موافقت کرد.
رویکرد برلین مورد انتقاد مقامات اوکراینی نیز به دلیل امتناع از تحریم گاز روسیه به دلیل وابستگی شدیدش به آن، است.
به نوبه خود، دولت آلمان اعلام کرده دلیل موضعش این است که چنین ممنوعیتی عواقب ناگواری را برای اقتصاد کشور به دنبال خواهد داشت.
شولتس همچنین خطاب به آلمانیها که می ترسند حمله روسیه به یک درگیری بین المللی تبدیل شود، تاکید کرد که آلمان تنها نخواهد بود.
وی گفت: ما با متحدان خود همکاری نزدیک داریم.
صدر اعظم آلمان افزود: ما هیچ اقدامی انجام نمیدهیم که به ما و شرکای ما آسیبی بیشتر از روسیه وارد کند.
- 16
- 2