جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۰:۱۸ - ۰۵ آذر ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۹۰۴۱۵
امنیتی و دفاعی

می‌شد که جنگ اوکراین رخ ندهد

پوتین به مادران سربازان روسیه: اینترنت پر از فریب و دروغ است/ سربازان اوکراینی 'گوشت جلو توپ'هستند

شکست روسیه در جنگ با اوکراین,عقب نشینی روسها در جنگ اوکراین
ولادیمیر پوتین در دیدار با جمعی از مادران سربازان روسی حاضر در جنگ علیه اوکراین گفت: اینترنت پر از فریب و دروغ است و به هیچ چیز آن نمی‌توان اعتماد کرد. او خاطرنشان کرد درباره «عملیات ویژه» کشورش علیه اوکراین، دروغ‌های زیادی در فضای منتشر شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از راشاتودی، رهبر روسیه گفت: ممکن بود تعداد زیادی از تلفات غیرنظامی وجود نداشت، این تعداد کودک کشته نمی‌شد. با این حال، او اظهار داشت که در سال ۲۰۱۴، روسیه درک کاملی از وضعیت دونباس یا احساسات واقعی مردم محلی نداشت.

پوتین خاطرنشان کرد: «[ما] معتقد بودیم که ممکن است همچنان بتوانیم به توافقی دست یابیم و ... دونتسک و لوهانسک را با اوکراین در چارچوب توافق‌نامه‌های مینسک متحد کنیم. رئیس جمهور در توضیح بیشتر درباره این موضوع، کودتای سال ۲۰۱۴ در کی‌یف را عامل بحران بعدی در دونباس و درگیری بین روسیه و اوکراین دانست. او گفت: «اگر کودتای اوکراین در سال ۲۰۱۴ نبود، هیچ یک [از اینها] اتفاق نمی‌افتاد. 

وی افزود: در آغاز قرن، به روس‌ها گفته شد که اگر کنترل خارج را بپذیرند و شروع به "بازی در زمین دیگران" کنند، همه چیز عالی خواهد بود. این افراد خارجی به دنبال کنترل روسیه بودند که وضعیت کنونی را «از جمله در منطقه عملیات ویژه نظامی» ایجاد کردند.

پوتین بدون نام بردن به طور خاص از غرب گفت که خارجی‌ها در اوکراین نیز نفوذ قابل توجهی داشتند، اما پس از سال ۲۰۱۴ آنها کنترل کامل آن کشور را به دست آوردند. من درک می کنم که ما برای بحث جدی در مورد مسائل سیاسی اینجا جمع نشده‌ایم، اما با این حال، اگر کودتای سال ۲۰۱۴ در اوکراین رخ نمی‌داد، هیچ یک از اینها اتفاق نمی‌افتاد. به سادگی هیچ کدام. ایالات متحده اعتراضات میدان را به قول ویکتوریا نولاند، معاون وزیر امور خارجه "جراحی" کرد و در نتیجه ناسیونالیست‌های اوکراینی در فوریه ۲۰۱۴ قدرت را به دست گرفتند. 

اوآنها را «نئونازی‌های آشکار» توصیف کرد که قاتل استپان باندرا، همکار نازی‌ها در جنگ جهانی دوم را تمجید می‌کنند. پسران ما در منطقه عملیات ویژه نظامی با چه کسانی می جنگند." بسیاری از اوکراینی‌ها «حتی نمی‌دانند چه کار می‌کنند» یا متوجه می‌شوند که از آنها به عنوان سپر دیگران استفاده می‌شود. آنها بازی دیگران را انجام می‌دهند، اما ما باید برای منافع خود، برای مردم و برای کشورمان بجنگیم.

توافق‌نامه‌های مینسک با میانجیگری آلمان و فرانسه برای اولین بار در سال ۲۰۱۴ و پس از برکناری رئیس‌جمهور وقت ویکتور یانوکوویچ امضا شد که اوکراین را وارد درگیری بین دولت پس از کودتا در کی‌یف و مناطق دونتسک و لوهانسک کرد. پس از تبدیل شدن به جمهوری‌های مردمی مربوطه، این مناطق در همان سال استقلال خود را از اوکراین اعلام کردند. این توافقنامه به منظور اعطای وضعیت ویژه به مناطق دونتسک و لوهانسک در داخل کشور اوکراین طراحی شد. با این حال، اجرای آنها متوقف شد - چیزی که مسکو بارها کی‌یف را مقصر آن دانست.

پیتر پوروشنکو، رئیس جمهور سابق اوکراین، آن زمان اعتراف کرد که هدف اصلی کی‌یف استفاده از این معامله برای خرید زمان و «ایجاد نیروهای مسلح قدرتمند» بوده است. در فوریه ۲۰۲۲، کرملین جمهوری های دونباس را به عنوان کشورهای مستقل به رسمیت شناخت و از اوکراین خواست که رسماً خود را یک کشور بی طرف اعلام کند که هرگز به هیچ بلوک نظامی غربی نخواهد پیوست. در ۲۴ فوریه، روسیه با اشاره به عدم اجرای توافقات مینسک توسط کی یف، نیروهای خود را به اوکراین اعزام کرد. پوتین در آن زمان از لزوم حفاظت از جمعیت روسی زبان دونباس صحبت کرد.

پاییز امسال، چهار قلمرو سابق اوکراین، جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک، و همچنین مناطق خرسون و زاپوروژیا، پس از همه‌پرسی به روسیه ملحق شدند.

پوتین همچنین گفت که کشورش علیه مردم اوکراین نمی‌جنگد، بلکه با رهبری و نیروهای خارجی که از این کشور به‌عنوان واسطه استفاده می‌کنند، مقابله می‌کند.

او مدعی شد که نظامیان اوکراینی به عنوان "گوشت جلو توپ" توسط رژیم نئونازی در کی‌یف مورد استفاده قرار می گیرند.

رئیس‌جمهور روسیه افزود: کسانی که به اوکراین تسلیحات می‌رسانند و دولت کی‌یف را تامین مالی می کنند، هیچ توجهی به خسارات اوکراین ندارند.

پوتین با استناد به اطلاعات تاکید کرد: در همین حال، افرادی که مطابق دستورات عمل نکنند، دقیقاً در مقابل همرزمان خود اعدام می‌شوند.  فضای اخلاقی کاملاً متفاوتی [در نیروهای کی‌یف] وجود دارد و این یک بار دیگر تأیید می‌کند که «ما با یک رژیم نئونازی سر و کار داریم، بدون هیچ اغراقی».

شکست روسیه در جنگ با اوکراین,عقب نشینی روسها در جنگ اوکراین

رئیس جمهور روسیه گفت که در پرتو چنین وضعیتی، مسکو بیشتر اطمینان دارد که با محافظت از مردمی که در سرزمین‌هایی زندگی می‌کنند که اخیراً به فدراسیون روسیه پیوسته‌اند، کار درستی را انجام می‌دهد.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه روز جمعه گفت اگر کودتای سال ۲۰۱۴ در کی یف رخ نمی داد، می شد از درگیری های جاری در اوکراین جلوگیری کرد. پوتین در صحبت با مادران سربازان روسی تاکید کرد که آشفتگی میدان منجر به کنترل مستقیم غرب بر نهادهای اوکراینی از طریق نئونازی‌های آشکار شد که روسیه چاره‌ای جز مخالفت با آنها ندارد.

او گفت که رهبری کشور و شخص او فرزندانشان را قهرمان می دانند. پوتین فاش کرد که پیشنهاد ملاقات با مادران سربازان را داده است زیرا می‌خواست نظرات آنها، تجربیات دست اول و اطلاعاتی که از خط مقدم دریافت کرده‌اند را بشنود.

رئیس جمهور روسیه با اشاره به اینکه "زندگی پیچیده‌تر و متنوع تر از آنچه در رسانه‌ها و اینترنت نشان داده می‌شود"است ، خاطرنشان کرد: "در آنجا اصلا نمی‌توان به هیچ چیز اعتماد کرد" به دلیل حجم فوق العاده اخبار جعلی، دروغ و ... فریب. اطلاعات همچنین یک سلاح است و حملات اطلاعاتی یکی از موثرترین انواع جنگ است.

او همچنین در مراسم جشن پانزدهمین سالگرد تاسیس شرکت روستک گفت: غول صنعت دفاعی روستک را کلید تضمین "حاکمیت تکنولوژیک" روسیه دانست اما گفت که باید از تجربه رزم واقعی در مقابله با تسلیحات غربی در اوکراین برای بهبود برخی سیستم های داخلی استفاده کرد.

پوتینروستک را مسئول توسعه، تولید و صادرات محصولات با فناوری پیشرفته، نه تنها برای مقاصد نظامی، بلکه برای استفاده غیرنظامی دانست و گفت:  تجربه‌ای که ما در جریان عملیات ویژه [در اوکراین] و مقابله با مدل‌های مدرن غربی تجهیزات نظامی به دست آورده‌ایم بسیار خوب است و باید برای بهبود کیفیت، قابلیت اطمینان و ویژگی‌های رزمی برخی از انواع تجهیزات داخلی استفاده شود.

  • 15
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش