حضور بالون های جاسوسی چینی در آسمان آمریکا، به تیتر اول رسانههای جهان در هفته گذشته تبدیل شده بود. از هفته گذشته تا به امروز، با چهار شی ناشناس پرنده در آمریکا، آمریکا لاتین و کانادا و آلاسکا طرف بودیم که هر چهار مورد به صورت رسمی و غیر رسمی، به کشور چین منسوب میشدند و اکنون تمام آنها به لطف F۲۲ رپتور سرنگون شدهاند. حالا درست یک روز پس از اینکه جنگندههای اف ۲۲ آمریکا، شی ناشناس پرندهای را در آمریکا و سپس همزادش را در آلاسکا ساقط کردند، سر و کلهی یک هواگرد مرموز و عجیب در آسمان چین پیدا شده است!
همه ما میدانیم که دولت چین در حالت عادی هم به سانسور و محرمانه نگه داشتن اطلاعات معروف است؛ چه برسد به زمانی که بحث امنیت ملی و حضور یک شی ناشناس پرنده در میان باشد! اما به هر حال قصد داریم تا در ادامه کار، به هرآنچه که از این شی ناشناس پرنده در آسمان چین میدانیم بپردازیم.
به نقل از رسانه گلوبال تایمز و رسانههای دولتی چین، نیروی دریایی این کشور طی ساعات گذشته با یک هواگرد مرموز در اطراف دریای زرد و شهر ریژائو در منطقه استان شاندونگ رو به رو شده است. شهر ریژائو یکی از بندرگاههای دریای زرد به حساب میآید که تقریبا بین شانگهای، پکن و شرق کره جنوبی قرار دارد.
اما برخلاف بالون جاسوسی چین که تمام پروازهای کارولینای جنوبی را لغو کرده بود، برنامه فلایت رادار چنین چیزی را در آسمان استان شاندونگ چین نشان نمیدهد و همین موضوع، صحت این داستان را کمی پیچیده میکند.
در حال حاضر هیچ اطلاعات بیشتری از شکل ظاهری یا تجهیزات شی ناشناس پرندهای که در آسمان دریای زرد چین قرار دارند، منتشر نشده است اما اگر این هواگرد هم شبیه به بالونهای مرموز چینی باشد، میتوان انتظار داشت ارتفاع پروازی آن در بازه ۱۸ تا ۲۲ کیلومتر از سطح زمین قرار دارد.
آیا جسم مرموز پرنده چینی در دریای زرد سقوط کرده است؟
سوال مهم اینجاست که پس از مشاهده و رهگیری شی ناشناس پرنده در آسمان چین، عملیات خنثی سازی هم در جریان است یا خیر؟ در حال حاضر که مشغول نوشتن این مطلب هستیم، ساعت محلی استان شاندونگ چین به وقت ۴ صبح است و هوا کاملا تاریک به نظر میرسد. همچنین گفته میشود که شی ناشناس پرنده فعلا بر فراز مناطق مسکونی قرار دارد و طی ساعات آینده به خط ساحلی میرسد و سپس عملیات خنثی سازی و شلیک به آن انجام میشود.
از آن جایی که جنگندههای اف ۲۲ نیروی هوایی آمریکا، بالونهای مرموز چینی در آلاسکا و آمریکا را سرنگون کردهاند، انتظار داریم که نمونه چینی آنها یعنی جنگنده چنگدو جی ۲۰ برای خنثی سازی این هواگردهای ناشناس به پرواز دربیاید.
همچنین با توجه به اینکه اکثر این هواگردهای مرموز، فاقد پیشرانه هستند، پس رد حرارتی هم از خود به جای نمیگذارند و موشکهای مجهز به سیکر (جستجوگر) حرارتی و گرمایی هم نمیتوانند آنها را سرنگون کنند. موشک های ایم ۹ سایدوایندر که به سنسورهای فروسرخ و سیکرهای اپتیکی مجهز هستند، بالونهای چینی را در آسمان آمریکا و کانادا سرنگون کردند.
حالا اگر با همین فرمان جلو برویم، باید موشکهای هوا به هوای پی ال ۵ چین (PL۵) به میدان بیایند تا شی ناشناس پرندهای که بر فراز آسمان دریای زرد پرسه میزند را شکار کنند. اما تا لحظهای که در حال نگارش این مطلب هستیم، فعلا هیچ برنامهای جهت تقابل یا سرنگونی این جسم منتشر نشده است و به کل حتی نمیدانیم که با چه چیزی طرف هستیم!
- 13
- 2