چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۹:۲۹ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۱۱۱۵۵۳
امنیتی و دفاعی

نصرالله: سپاه پاسداران حامی واقعی جریان‌های مقاومت در منطقه است

نصرالله,صحبت های نصرالله درباره حمایت سپاه از کشورهای منطقه
دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، پشتیبان واقعی تمامی جریان‌های مقاومت در فلسطین، لبنان و منطقه است، گفت: امروز آنچه منطقه و جهان را به خود مشغول کرده، مسئله فلسطین و تجاوزاتی است که علیه ملت این کشور صورت می‌گیرد.

به گزارش آنا، سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان امروز بعدازظهر در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت روز «پاسدار»، این روز را به پاسدارانِ نیروی سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت و اظهارکرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، پشتیبان واقعی تمامی جریان‌های مقاومت در فلسطین، لبنان و منطقه است.

وی افزود: مقاومت امروز در موقعیت قدرتمندی قرار دارد و این به برکت انقلاب اسلامی است که در این روز‌ها به پیروزی رسید. این جانبازی‌ها و این ایثارگری‌ها دستاورد‌های زیادی برای ملت و کشور ما داشته است. وظیفه ما حفاظت از این دستاور‌ها است.

دبیرکل حزب الله لبنان با بیان اینکه اسرائیل تنها به انتقام وحشیانه از غیرنظامیان و بی‌گناهان دست یافته است، گفت: آنچه در نوار غزه و بر ساکنان آن در شرایط سخت محاصره می‌گذرد، باید وجدان همه مردم جهان را به لرزه درآورد.

سید حسن نصرالله بیان کرد: کاری که در جبهه لبنان انجام می‌دهیم در درجه اول پذیرش و پاسخ به مسئولیت انسانی، اخلاقی و دینی بوده که حس می‌کردیم بر گردن ما است؛ مسئولیتی در قبال نوار غزه که ۲ میلیون و نیم غیرنظامی آن در برابر بمباران مقاومت می‌کنند.

وی با تأکید بر اینکه اسرائیل منشا همه بحران‌ها در منطقه بوده و تاریخ لبنان گواه این موضوع است؛ حضور اسرائیل در منطقه یک فاجعه برای همه کشور‌ها و مردم منطقه است، افزود: اسرائیل اگر در وضعیت قدرت باشد برای لبنان و منطقه یک خطر محسوب می‌شود، اما بازدارندگی از آن خطر را برای ما کمتر می‌کند.

دبیر کل حزب الله لبنان صبر ۱۳۰ روزه مقاومت فلسطین در غزه در برابر رژیم صهیونیستی را «اسطوره‌ای» دانست و تأکید کرد: صبر مقاومت، به مرز اعجاز رسیده است و چنین صبر و استقامتی در تاریخ نظیر ندارد. «اسرائیل قوی» تهدیدی برای منطقه است و «اسرائیل بازدارنده و ترسیده» وضعیت کمتر خطرناکی را به همراه دارد.

سید حسن نصرالله همچنین گفت: مصلحت لبنان و سوریه و اردن و مصر و فلسطین این است که اسرائیل پیروز از جنگ خارج نشود. اگر اسرائیل پیروز جنگ باشد خطری نه تنها برای غزه بلکه برای کل منطقه و به ویژه لبنان خواهد بود. باید اسرائیل را شکست خورده از جنگ خارج کنیم.  

وی بیان کرد: گشودن جبهه لبنان با اشغالگری در درجه اول برای جلوگیری از پیروزی «اسرائیل» است و در جهت منافع ملی لبنان است.

دبیرکل حزب الله لبنان ضمن آسیب‌شناسی فضای سیاست‌داخلی لبنان نسبت به نبرد با اسرائیل اعلام کرد که نباید این اختلاف را فرقه‌ای تحلیل کرد و حضور شهدای مسلمان و مسیحی در این نبرد، واقعیتی در برابر این اقدام است.

سیدحسن نصرالله بعد از برشمردن نقش مردم جنوب لبنان در مقاومت، برگزاری تشییع شهدا در این مناطق با جمعیت بالا را نشانه‌ای از مقاومت مردم این منطقه دانست و از مردم این منطقه تقدیر کرد.

وی در رابطه با این نقض چندین و چندباره قطعنامه‌های سازمان ملل توسط رژیم صهیونیستی اظهارداشت: آن چیزی که ما را حمایت می‌کند قطعنامه‌های بین‌المللی است (با خنده)، از سال ۲۰۰۶ تاکنون هزاران بار این قطعنامه را نقض کردند. من به شما می‌گویم که از این کار ناراحت نشوید، کار اینها همین است.

دبیرکل حزب الله لبنان اضافه کرد: برخی قشر خاکستری در لبنان هستند که هرچقدر هم فکت و دلیل و آیه و حتی پیروزی‌های نیرو‌های مقاومت و زورگویی‌های ارتش رژیم صهیونیستی را هم که به آنها نشان بدهیم، باز هم آنها نمی‌خواهند باور کنند، این قشر در همه جوامع وجود دارند، اما ما باید سعی کنیم که با بقیه مردم صحبت کنیم و آنها را قانع کنیم که موضعی که به مصلحت کشور لبنان است را اتخاذ کنند.

سیدحسن نصرالله با اشاره به توانایی‌های حزب‌الله لبنان تأکید کرد: اسرائیل وقتی می‌خواهد اقدامی علیه لبنان انجام بدهد هزار بار حساب و کتاب می‌کند که چه کاری باید انجام دهد، این توانایی ما و نیرو‌های ما را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه برخی به ما می‌گویند جنگ را متوقف کنید، ادامه داد: خب ما اگر جبهه جنوبی را متوقف کنیم، آنوقت غزه و مردم فلسطین چه می‌شوند؟ محاصره غزه چه می‌شود؟ جنایت علیه مردم غزه چه می‌شود؟ اصلاً غزه در این مذاکرات جایگاهی ندارد، ۳۰ هزار شهید و ۲ میلیون نفر در قحطی بسر می‌برند چه می‌شود؟ می‌گویند اول شما جنگ را متوقف کنید بعد در رابطه با این مسائل صحبت می‌کنیم. پس اینها می‌خواهند فقط تجدید قوا کنند یا اُسرایشان را آزاد کنند و اسرائیلی بیشتری کشته نشود. آنها اصلاً به فکر مردم غزه، قحطی، نسل‌کشی، جنگ، بی مکانی، بی‌غذایی، بی‌آبی و ... نیستند. از پافشاری برای توقف جنگ فقط می‌خواهند خودشان را نجات دهند و به هیچ عنوان به فکر مردم لبنان یا فلسطین نیستند.

دبیرکل حزب الله لبنان تأکید کرد: من به آنها (مقامات رژیم صهیونیستی و حامیان آن) هشدار می‌دهم حتی اگر علیه لبنان جنگ را آغاز کنید جبهه جنوب متوقف نمی‌شود. این جبهه فقط زمانی متوقف می‌شود که جنگ علیه غزه در یک توافقی با مقاومت فلسطین صورت بگیرد.

سیدحسن نصرالله با بیان اینکه برخی مقامات از شروط رژیم صهیونیستی برای توقف جنگ نام بردند، گفت: اسرائیل در موضعی نیست که برای لبنان شرط تعیین کند، ارتشی که ادعا داشت شکست نمی‌خورد، چندین لشکر وارد غزه شدند و شکست خوردند، این لبنان نیست که ضعیف است بلکه اسرائیل است که در این چهار ماه دچار چالش شده و در ضعف قرار دارد. ما در بن بست قرار نداریم این اسرائیل است که در بن بست قرار دارد و نمی‌تواند برای ما شرط بگذارد.

وی افزود: لبنان در شرایط بدی نیست که رژیم صهیونیستی برای ما خط‌کش بگذارد و خط منطقه‌ای تعیین کند. یکی از آنها گفته بود که حزب الله را می‌خواهیم ببریم به پشت رودخانه، کسی دیگری از مقامات گفته بود که اگر ما بخواهیم مسیر رودخانه را منحرف کرده و از لب مرز رد کنیم راحت‌تر از آن است که حزب الله را به عقب برانیم. حزب الله عقب نمی‌کشد و از جایش تکان نمی‌خورد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان تأکید کرد: وزیر جنگ اسرائیل گفت اگر ما جنگ غزه را پایان بدهیم جنگ جنوب لبنان را پایان نخواهیم داد؛ باید بگویم خوش آمدید در خدمت هستیم!  

سیدحسن نصرالله ادامه داد: گالانت می‌گوید جنگ جنوب لبنان را متوقف نمی‌کند خب نکنید ببینیم چه می‌شود، هر وقت جنگ غزه پایان یابد نبرد در جنوب لبنان نیز پایان خواهد یافت ولی اگر اسرائیل یک روز پس از آن اقدامی بکند پاسخ محکمی خواهیم داد.

وی در پایان گفت: اگر ما بخواهیم پاسخ بدهیم بیش از ۱۰۰ هزار صهیونیست به سرزمین‌های اشغالی برنمی‌گردند و باید برای ۲ میلیون آواره آماده باشند و مدارس و بیمارستان‌ها و ... را برای آوارگان خود آماده کنند. جبهه جنوب متوقف نخواهد شد مگر این که جنگ غزه متوقف شود.  

  • 24
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش