به گزارش ایرنا، کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد که جو بایدن در این نامه با اشاره به پاسخ موشکی تهران به حملات رژیم اسرائیل و حمایت همه جانبه آمریکا از آن گفت: «در ماههای اخیر، ما وضعیت نظامی ایالات متحده را تغییر دادهایم تا حفاظت از نیروهای آمریکایی و افزایش حمایت از دفاع اسرائیل را بهبود بخشیم. این تغییرات شامل تمدید ماموریت گروه ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن همراه با ناوشکنهای اسکورت و اسکادران هوایی حامل آن شامل جنگندههای نسل پنجم اف-۳۵ است.»
رئیس جمهور دموکرات آمریکا که در آخرین هفته های ریاست جمهوری خود به سر می برد، در نامه خود به کنگره کشورش نوشت: «ما همچنین ناوشکنهایی با قابلیت دفاع موشکی بالستیک، زیر دریایی جورجیا با قابلیت پرتاب موشک، کشتی تهام آبیخاکی، چندین اسکادران جنگنده و تهاجمی شامل جنگندههای نسل چهارم و پنجم مانند اف-۲۲، اف-۱۵ و اف ۱۶، همچنین هواپیماهای تهاجمی ای-۱۰ و نیروهای دیگر را در منطقه مستقر کردهایم.»
بایدن ادامه داد: «نیروهای ایالات متحده همچنان در منطقه مستقر خواهند ماند تا منافع ملی مهم از جمله حفاظت از افراد و داراییهای آمریکا را در برابر حملات جمهوری اسلامی ایران و گروههای همسو با آن، و ادامه حمایت از دفاع اسرائیل تامین کنند.»
رئیس جمهور آمریکا ادامه داد: «من دستور استقرار سامانه دفاع موشکی ضد بالستیک و پرسنل نظامی ایالات متحده را که قادر به کار با آن هستند، به اسرائیل صادر کردم تا در برابر هرگونه حمله موشکی بالستیک دیگر از این کشور دفاع کنند.»
بایدن اضافه کرد: دستور تقویت موقعیت نظامی در خاورمیانه را بر اساس مسئولیتهایم به عنوان فرمانده کل و مطابق با اختیاراتم صادر کردهام.
پنتاگون: نباید حمایت آمریکا از اوکراین و اسرائیل با یکدیگر مقایسه شود
سابرینا سینگ، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که نباید حمایت واشنگتن از اوکراین و اسرائیل با یکدیگر مقایسه شود و این دو موضوع متفاوت است.
او در یک جلسه مطبوعاتی به خبرنگاران گفت که این دو درگیری به قابلیت ها و رویکردهای متفاوتی نیاز دارد و "دو وضعیت کاملا متفاوت وجود دارد که مقایسه آنها بی فایده است. "
سینگ در پاسخ به این سوال که چرا سامانههای دفاع هوایی تاد آمریکا مستقر در لهستان و رومانی برای دفاع از اوکراین استفاده نمیشود، گفت: «قابلیتهای مختلف، جنگها، مناطق و تعهدات در قبال اسرائیل و اوکراین نیز متفاوت است.
وی افزود که آمریکا به حمایت از اسرائیل و اوکراین با در نظر گرفتن نیازهای خاص آنها ادامه می دهد.
سینگ گفت: دولت کنونی آمریکا، به حمایت از اسرائیل و اوکراین در تامین نیازهای مختلف مورد نیازشان ادامه خواهد داد.
پنتاگون: استقرار سامانه تاد در اسرائیل موقت است
وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، تلقی شدن پیام لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا و آنتونی بلینکن، وزیر خارجه این کشور به یوآو گالانت، وزیر دفاع رژیم صهیونیستی، مبنی بر اینکه هشداری برای قطع کمکهای نظامی از رژیم صهیونیستی است، رد کرد.
پنتاگون اشاره کرد که سامانه پدافندی «تاد»، افزوده بسیار مهمی به پدافند هوایی رژیم صهیونیستی است.
وزارت دفاع آمریکا ابراز امیدواری کرد که شاهد اقدامات ملموسی از سوی رژیم صهیونیستی برای حل نگرانیها نسبت به وضعیت انسانی در غزه باشد.
پنتاگون با اشاره به اینکه آمریکا به دنبال جنگ با ایران نیست، ادعا کرد که در راستای کاهش تنش در منطقه تلاش میکند.
پنتاگون تصریح کرد: آتشبارهای تاد به همراه تیمی از نیروهای آمریکایی روز دوشنبه وارد اسرائیل شدند، اما استقرار آتشبارهای تاد در اسرائیل یک اقدام موقت با هدف دفاع از آن در صورت حمله مجدد ایران است.
پنتاگون ضمن ابراز نگرانی عمیق نسبت به هدف قرار دادن نیروهای یونیفل در جنوب لبنان، اعلام کرد که نصب سامانه تاد در اراضی اشغالی با هدف تقویت پدافند هوایی و نه کشیده شدن به سوی نزاع منطقهای گستردهتر انجام میشود.
آمریکا: اسرائیل گامهای کافی برای جلوگیری از آسیب به غیرنظامیان اتخاذ نمیکند
متیو (مت) میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران نامه آنتونی بلینکن، وزیر خارجه و لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا را به مقامات اسرائیلی تایید و اعلام کرد که آنها نگرانی خود را به اسرائیل در خصوص وضعیت انسانی در نوار غزه اعلام کرده اند.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بدون اشاره به حمایت های نظامی کشورش از اسرائیل برای حملات به غزه و بمباران این منطقه مدعی شد: ما شاهد عدم افزایش انتقال کمکهای انسانی به غزه طی چند ماه گذشته بودیم و دادن مهلت ۳۰ روزه به اسرائیل زمان مناسبی برای حل مشکل کمکهای انسانی است.
میلر ادامه داد: میتوان بر موانع لجستیک و بوروکراتیک برای ورود کمکهای بشردوستانه غلبه کرد و امیدواریم شاهد تغییر مثبتی در مورد ورود کمک های بشردوستانه به غزه باشیم.
- 16
- 3