سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۷:۲۴ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۶۴۳۰
امنیتی و دفاعی

روایت پزشکیان از حمله تروریستی:

در حفاظت مجلس کوتاهی شده است / با شیطنت برخی رسانه ها در باره شعار مرگ بر آمریکا برخورد خواهیم کرد

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دفاع و امنیت,پزشکیان
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی گفت:البته تا این حد هم اتفاق مناسبی برای کشور نبود اما به لطف خدا مسئله تا حدودی مدیریت شد تا ما متوجه شویم نباید اجازه دهیم چنین مسائلی به سادگی در کشور رخ دهد.

مسعود پزشکیان در گفت وگو با  خانه ملت با اشاره به حوادث تروریستی روز چهارشنبه ۱۷ خرداد ماه مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: هدف تروریست‌ها نمایندگان مجلس بود و اگر از بالکن وارد صحن می‌شدند کار به دیگران نداشتند و از همان جایگاه با تسلط کامل بر صحن فاجعه‌ای برای کشور و نظام ایجاد می‌کردند.تروریست ها نباید به راحتی اسلحه وارد ساختمان مجلس می کردند

 

وی در گفت وگو با خانه ملت تأکید  کرد: قابل قبول نیست که ۳ نفر و حتی ۳۰ نفر بتوانند به راحتی وارد این سیستم شوند، حتی نباید به راحتی با خود اسلحه وارد پارلمان می‌کردند و انتظار داشتیم سیستم مقابل آنها بایستد و برخورد کند و در این زمینه کوتاهی شده است.

 

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه از شرایط ایجاد شده برای کارمندان و مراجعه کنندگان متأسف است، گفت: اینکه عده‌ای جانشان را در این حادثه از دست دادند برای کشور بد شد و تمام کسانی که مسئول هستیم باید از این حادثه درس عبرت بگیرم تا درست‌تر تصمیم‌گیری کنیم.

 

پزشکیان توضیح داد: اولین کسی که خبر داد عده‌ای وارد مجلس شده‌اند آقای کریم‌پور بود که ظاهرا پس از شهید شدن پاسدار تیموری اسلحه او را برداشته بود. این نماینده با هراس در حالی که اسلحه به دست داشت وارد صحن شد و اطلاع داد داعشی‌ها داخل مجلس هستند.

 

حفاظت خواهان تعطیلی صحن بود/بنده مخالفت کردم

وی ادامه داد: از این جهت با مأمورین حفاظت صحبت کردیم تا اقدامات لازم را برای تأمین امنیت در مجلس ایجاد کند و در نهایت  تصمیم گرفتم که جلسه علنی مجلس شورای اسلامی با وجود حضور تروریست‌ها ادامه پیدا کند.

 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: حفاظت مجلس تأکید داشت صحن علنی در ساعت مشخصی به دلیل اینکه نمی‌توانند شرایط را کنترل کنند و یا هنوز برای آنها معلوم نشده است چه کسانی وارد مجلس شده‌اند، تعطیل شود. حفاظت می‌خواست تا نمایندگان هر چه زودتر به نمازخانه منتقل شوند اما من نپذیرفتم و جلسه را ادامه دادم، برای من قابل قبول نبود که تعدادی بخواهند نظم جلسه مجلس را به هم بزنند.

 

با شیطنت برخی رسانه ها در باره شعار مرگ بر آمریکا برخورد خواهیم کرد

پزشکیان در این زمینه به خانه ملت گفت: حتی در جریان اداره مجلس حاجی دلیگانی در خصوص مباحث معدن صحبت می کرد که شعار مرگ بر آمریکا داد و بنده برای آن که نظم جلسه به هم نخورد تأکید کردم مرگ بر آمریکا ربطی به بحث معدن ندارد اما متأسفانه برخی رسانه‌ها شیطنت کردند.

 

وی تأکید کرد: حتماٌ این شیطنت را پیگیری خواهیم کرد چرا که دروغ گفتند و تهمت زدند و به اصطلاح حرف‌هایی را منتشر کردند که نقطه مقابل اقداماتی بود که ما در صحن علنی انجام دادیم. نمایندگان در صحن ماندند و برای هرگونه خطری آماده بودند، شخصاً خم به آبرو نیاوردم و حتی چهره‌ام تغییر نکرد و با اقتدار مجلس را اداره کردم.

 

برای شهادت آماده بودیم

این نماینده مجلس عنوان کرد: ما برای شهادت آماده بودیم و هیچ باکی نداشتیم چرا که تصور می کردیم برای عزت و سربلندی کشور شهید خواهیم شد ، قرار نبود با حضور ۳ نفر هول کنیم اما در مقابل افرادی که ادعای دفاع از انقلاب و شهدا دارند در ماه مبارک رمضان تهمت زدند و حرفی را طوری انتقال دادند که واقعیت نداشت، همین اتفاقات باعث شکاف و نفاق در جامعه می‌شوند و دقیقا این کار خواست آمریکایی ها است.

 

پزشکیان تأکید کرد: کسی که به دنبال ایجاد وحدت و آرامش در مملکت است آمریکایی نیست بلکه افرادی که دنبال نفاق و شکاف و شایعه پراکنی هستند و تلاش دارند عده‌ای را خاص و عده‌ای را عام نشان دهند و در راستای خواست آمریکایی‌ حرکت کنند.

 

وی اظهار داشت: هیچ قدرتی نمی‌تواند ما را بشکند جز نبود وحدت، اگر متزلزل شویم هر قدرتی می‌تواند به راحتی ما را بشکند که این هم خواسته آمریکایی‌ها است.

 

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: اتفاقی که روز چهارشنبه در مجلس شورای اسلامی رخ داد اتفاق بزرگی نبود هر چند که تأکید داریم نباید تا این اندازه نیز پیش می رفت. با این حال ما صحنه‌های خطرناک‌تر و سخت‌تر را در زمان جنگ سپری کرده‌ایم.

 

برای حضور داعش در مجلس نگران نبودم/مضطرب وضعیت کارمندان بودم

این نماینده گفت: حضور ۳ نفر با اسلحه در مجلس نگران‌کننده نبود چرا که اگر یک کلت داشتیم می‌توانستیم به راحتی در مقابل آنها ایستادگی کنیم اما چیزی که مرا ناراحت و مضطرب کرده بود وضعیت کارمندان و مراجعه‌کنندگان در ساختمان اداری مجلس بود. در حدی که از آقای مطهری خواستم موضوع را پیگیری کند و به نحوی با تروریست‌ها درگیر شوند تا بتوانند مردم را از ساختمان خارج کنند.

 

وی ادامه داد: در جریان اداره صحن علنی دکتر لاریجانی به صحن آمدند اما برای مدیریت روند بحران در ساختمان اداری مجلس از صحن خارج شدند تا اینکه ایشان حدود ساعت ۱۲ و  ۱۵ دقیقه به صحن علنی بازگشتند و اداره جلسه را برعهده گرفتند. از آنجایی که بنده صلاح ندیده بودم جلسه تعطیل شود دکتر لاریجانی نیز جلسه را اداره کردند چرا که دیگر می‌دانستیم تروریست‌ها در طبقه چهارم محاصره شده‌اند و دیگر خطری وجود ندارد.

 

جلسه هیات رئیسه روز بعد از حادثه ترور

پزشکیان به جلسه روز پنج‌شنبه هیأت رئیسه اشاره کرد و گفت: روز بعد از حادثه اعضای هیأت رئیسه برای بررسی ابعاد حادثه در مجلس نشستی داشتند و پیگیری امور بین اعضای هیأت رئیسه تقسیم شد. به هر حال باید وضعیت مجروحین و افرادی که در این حادثه حضور داشتند پیگیری می‌شد و از خانواده‌های آنها دلجویی می کردیم. این اقدامات همچنان ادامه دارد چرا که بسیاری مشکلات روحی و روانی دارند.

 

وی تأکید کرد: در حقیقت این افراد قربانی نمایندگان شدند. اگر تروریست‌ها راه را اشتباه نمی‌رفتند کارمندان و مردم عادی درگیر موضوع نمی‌شدند.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: لطف خدا بود که تروریست‌ها نتوانستند ضربه محکمی به نظام بزنند، البته اعتقاد داریم تا این اندازه هم نباید اتفاقی می افتاد و نباید اجازه می دادیم وارد پارلمان شوند و در نهایت باید با این افراد برخورد جدی شود تا اجازه تکرار چنین اتفاقاتی داده نشود.

 

 

 

 

  • 10
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش