پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۸:۰۸ - ۱۸ آبان ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۸۰۳۸۶۹
امنیتی و دفاعی

واکنش سرلشکر جعفری به ادعای ترامپ درباره حمله نظامی به ایران

محمد علی جعفری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دفاع و امنیت
فرمانده قرارگاه فرهنگی حضرت بقیه الله اعظم (عج) گفت: امیدواریم رویکرد مردم در انتخابات به سمت نیروهای جوان انقلابی متعهد باشد.

به گزارش ایسنا، سرلشکر محمد علی جعفری فرمانده قرارگاه فرهنگی حضرت بقیه الله اعظم (عج) در گفت وگویی تلویزیونی با اشاره به بازداشت روح الله زم سر تیم شبکه رسانه‌ای آمد نیوز توسط سپاه پاسداران اظهار کرد: این اقدام از حدود یک سال پیش در برنامه قرار گرفته بود و من زمانی که فرمانده کل سپاه بودم در جریان جزئیات آن قرار داشتم؛ یکی دو مرتبه تا پای کار رفته بودیم تا این اقدام (بازداشت زم) انجام شود اما احتمالا صلاح بر این کار نبود و یک سری مشکلاتی پیش آمد و فرصت برای انجام صحیح این کار فراهم نشد اما به لطف خدا این کار در نهایت انجام شد. یکی از ابعاد قدرت سپاه، قدرت اطلاعاتش است.

فرمانده قرارگاه فرهنگی حضرت بقیه الله اعظم (عج) همچنین در این گفت‌وگو درباره اقداماتی که بعد از واقعه تسخیر لانه جاسوسی آمریکا انجام شد، اظهار کرد: بعد از تسخیر لانه جاسوسی من در لانه کارهای فرهنگی انجام می‌دادم؛ محصولات و کتاب‌های که از اسناد داخل لانه به دست آمده و چاپ شده بود را در چادری مقابل پیاده روی لانه جاسوسی به فروش می‌رساندم و در واقع ارتباط بین مردم و دانشجویان تسخیر کننده لانه را برقرار می‌کردم.

وی خاطر نشان کرد: حالتی که مردم نسبت به حرکت دانشجویان و ضدیتی که با آمریکا داشتند و همچنین حمایت‌های که شبانه روز در خیابان‌های اطراف لانه جاسوسی برای مقابله با حرکت دانشجویان انجام می‌دادند برای من خیلی خاطراتی جذابی است.

فرمانده قرارگاه فرهنگی حضرت بقیه الله اعظم (عج) در پاسخ به این پرسش که آیا اگر امروز لازم باشد دانشجویان حرکتی مانند ۱۳ آبان انجام دهند؛ جوانان و دانشجویان پای کار هستند با بیان این که در راه انقلاب ماندن مهم است، گفت: متاسفانه بسیاری از کسانی که در واقعه تسخیر لانه جاسوسی بودند و کنار هم بودیم، در مسیر انقلاب باقی نماندند. زمانی که شرایط آن روز خودمان را با جوانان امروز مقایسه می‌کنم، می‌بینیم اگر لازم باشد جوانان بیشتر از آن دوره پای کار هستند.

سرلشکر جعفری در ادامه با اشاره به سابقه حضور خود در جبهه‌های دفاع مقدس گفت: زمانی که جنگ آغاز شد به صورت خودجوش با یک معرفی نامه از انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران که با امضا دست خط و مهر خودم بود سوار قطار شدم و به اهواز رفتم و در جبهه حضور پیدا کردم.

وی خاطر نشان کرد: در سال ۱۳۶۰ در سوسنگرد بنا به اصرار فرمانده سپاه سوسنگرد به عضویت سپاه درآمدم و به نوعی سابقه حضور من در سپاه از سپاه سوسنگرد است.

فرمانده قرارگاه فرهنگی حضرت بقیه الله اعظم (عج) در پاسخ به پرسشی درباره علت اتمام ماموریت ۱۲ ساله خود به عنوان فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: امروز تهدیدات دفاعی و حتی امنیتی اگر هم داشته باشیم که داریم، نگران آن نیستیم اما به شدت دشمن به اقدامات و تهدیدات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دلبسته است؛ براساس فرمایش فرماندهی کل قوا، امروز در جنگ نرم با دشمنان اعم از دشمنان خارجی و مخالفان داخلی قرار داریم. قرارگاه فرهنگی اجتماعی حضرت بقیه الله اعظم کاری است که مستقیما با حفظ انقلاب و تهدیدات علیه انقلاب اسلامی مرتبط است. به عبارت دیگر این کار ما در کنار همان ماموریت‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

سرلشکر جعفری در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره ادعای رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر این که در یک قدمی حمله نظامی به ایران بودیم و من جلوی آن را گرفته‌ام، اظهار کرد: آمریکایی‌ها به شدت از آغاز هر درگیری پرهیز می‌کنند، سقوط پهپاد یا توقیف کشتی انگلیسی نشان داد که همه مردم ما به این موضوع رسیده‌اند. به صورت قطعی به همه ثابت شده که آنها جرات چنین کاری را ندارند.

وی ادامه داد: ممکن است به صورت لحظه‌ای بتوانند کاری انجام دهند ، اما مهم پاسخ‌های بعدی است که آنها دریافت خواهند کرد؛ یکی بزنند، ده تا می‌خورند  یک واقعیت است.

فرمانده قرارگاه فرهنگی حضرت بقیه الله اعظم (عج) در ادامه با اشاره به تجهیز نیروهای مسلح به موشک‌های نقطه زن اظهار کرد: زمانی وقتی صبحت از موشک نقطه زن می‌شد، کسی باور نمی‌کرد. اما بعد از آن که زحمات زیادی روی نقطه زنی موشک‌ها انجام شد باز هم کسانی آن را باور نمی‌کرد تا این که ماجرای داعش پیش آمد و ما برای انتقام گیری از داعش نقاطی را در سوریه مورد هدف قرار دادیم.

سرلشکر جعفری خاطر نشان کرد: اگر کار دست نیروهای جوان انقلابی متعهد باشد، یعنی دست مجموعه‌های با این ویژگی باشد مشکلات برطرف می‌شود؛ در هر بخشی این اتفاق افتاد، مشکلات برطرف شده است. امروز متاسفانه در سیستم‌های اداری جوانان فرصت نقش آفرینی پیدا نمی‌کند که این یک اشکال است.

فرمانده قرارگاه فرهنگی حضرت بقیه الله اعظم (عج) در پاسخ به پرسشی در مورد وضعیت مالی خود، گفت: سقف دریافتی نیروهای مسلح زیر ۱۰ میلیون تومان است یعنی حقوق افراد بالای ۱۰ میلیون تومان نباید باشد. الان حقوق من در مقایسه با زمانی که فرمانده سپاه بودم کمتر نیز شده است.

وی با بیان این که در این مدت هیچ کاری اقتصادی انجام ندادم اظهار کرد: فرصتی برای انجام کار اقتصادی نداشته‌ام.

سرلشکر جعفری در پاسخ به این پرسش که آیا فرزندان شما از فرصت حضورتان به عنوان فرمانده کل سپاه استفاده کرده‌اند گفت: توصیه من همواره به فرزندانم این بوده که چنین کاری نکند؛ الحمدالله فرزندانم نیز این موضوع را ملاحظه کردند.

فرمانده سابق سپاه در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا همانطور که برخی می‌گوید کلی پول در دست سپاه است و سپاه این پول را در کشورهای دیگر خرج می‌کند اظهار کرد: این که می‌گویند بودجه دست سپاه است، بودجه نظامی کشور معلوم است؛ بودجه نظامی ایران از تمامی ارتش‌های منطقه کمتر است. البته از بودجه نظامی بخشی‌اش به ارتش و بخشی اش به نیروهای مسلح دیگر و بخشی به سپاه می‌رسد. علت این که امروز کار قرارگاه سازندگی سپاه گرفته و پروژه‌های زیادی در دست انجام دارد این است که سپاه با بودجه کمتری نسبت به دیگران و با سرعت بیشتر و کیفیت مناسب تری کار را اجرا می‌کند. مثلا اگر دیگران با یک واحد پول کاری انجام می‌دهند، سپاه با نصف آن واحد پول کار انجام می‌دهد.

فرمانده قرارگاه فرهنگی حضرت بقیه الله اعظم (عج) در پایان خطاب به نیروهای جوان کشور اظهار کرد: همه  از جمله مقام معظم رهبری به شما جوانان امید بسته‌اند؛ توصیه می‌کنم که بیشتر روی نقش آفرینی خود فکر کنید و ما امیدواریم رویکرد مردم در انتخابات به سمت نیروهای جوان انقلابی متعهد باشد.

  • 10
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
اقای جعفری نیروهای جوان زمان دفاع مقدس که درجنگ بودند واکنون به میانسالی رسیده اند رااگر فراموش کنید وفراموش شوند خیانتی بزرگ است
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش