جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۹:۰۴ - ۰۴ تير ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۴۰۲۹۱
سیاست داخلی

حمایت علم الهدی از رئیسی همزمان با حملات به دولت حسن روحانی/ امام جمعه اصفهان:ادامه مذاکرات چیزی جز تحقیر، زیاده‌خواهی نتیجه‌ای دیگر نخواهد داشت

امام جمعه های مشهد و اصفهان,خطبه های نماز جمعه
امام جمعه مشهد گفت:جوان در مقابل نصیحت موضع‌گیری می‌کند چون حس می‌کند او را تحقیر کرده‌اید بنابراین نصیحت تاثیر منفی دارد؛ راه برخورد درست با جوان برخورد عاطفی و عاشقانه پدر و مادر متناسب با سن جوان است.
امام جمعه مشهد گفت:جوان در مقابل نصیحت موضع‌گیری می‌کند چون حس می‌کند او را تحقیر کرده‌اید بنابراین نصیحت تاثیر منفی دارد؛ راه برخورد درست با جوان برخورد عاطفی و عاشقانه پدر و مادر متناسب با سن جوان است.

به گزارش خبرآنلاین، آیت الله سید احمد علم الهدی در خطبه‌های امروز نماز جمعه مشهد، در جوار مضجع نورانی امام رضا(ع)، اظهار کرد: از این حماسه ارزشمند و شرکت تکلیف‌مندانه شما در انتخابات متشکرم و پیروزی شما را در دهه کرامت و این تکلیف بزرگ تبریک عرض می‌کنم، اگر چه گفتند مشارکت ۴۹ درصد بوده اما در این انتخابات در کشور، مشارکت بالای ۵۳ و در استان ما بالای ۶۰ درصد بوده است.

امام جمعه مشهد با بیان اینکه این حضور مشارکت حداکثری مطلوب نبوده است و علت داشت، ادامه داد: با احساسی که شما عزیزان پای صندوق رفتید، همین احساس اقتضا می‌کرد حضور در عرصه انتخابات بیش از این‌ها باشد اما همین حضور با همین مقدار هم یک حماسه‌آفرینی بود.

وی افزود: مسائل و موانعی برای مشارکت وجود داشت و طبیعی بود که باعث حضور کمتر از این می‌شد، مسأله اول، مسأله کرونا بود، ۱۱ درصد افراد واجد شرایط پیش از این مشخص شده بود که یا مبتلا هستند یا وحشت از این بیماری دارند و حضور پیدا نمی‌کنند، دومین مشکل، سیاست غلط هشت ساله دولت و بی‌توجهی به ظرفیت‌های داخلی و چشم به دروازه غرب دوختن بود که این وضع را ایجاد کرد و در این هشت سال رسانه‌های دشمن با همه قدرت فعالیت کردند و آنقدر تبلیغات کردند تا این ضعف مدیریت را به گردن نظام اندازند.

آیت الله علم الهدی با بیان اینکه از طرفی مردم دچار مشکلات معیشتی بودند و از طرفی دشمن این مشکلات را به حساب نظام برای مردم معرفی می‌کرد، تکمیل کرد: دشمن می‌گفت فرقی نمی‌کند که دولت چه کسی باشد این نظام نمی‌تواند شما را اداره کند، بدتر از همه این‌ها ضعف مدیریتی بود که در روز بیست و هشتم خرداد صورت گرفت که مردم در صفوف رأی معطل و خسته شوند و بدون رأی دادن برگردند؛ طبیعی بود که سطح آرا را پایین می‌آورد، امیدوارم که این کار عمدی نبوده باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تصریح کرد: با تمام این مشکلات مردم بالای ۵۰ درصد مشارکت کردند و رأی دادند؛ نکته بعدی که از شما مردم باید متشکر باشیم، رأی بیش از ۷۰ درصد شما مردم به رییس جمهور منتخب بود، کسی که از یک کارنامه قابل قبول در قوه قضائیه دارا بود و کارخانه‌هایی را بدون سمت اجرایی راه‌اندازی کرد.

وی با تاکید بر اینکه بصیرت شما مردم اما چیز دیگری بود، یادآور شد: امام خمینی پس از یک سال در مراسم سالگرد شهید بهشتی، فرمودند که ارزش شهیدان رجایی، باهنر و بهشتی به این نبود که دارای شخصیت سیاسی بودند، بلکه به این بود که با مردم خودی بودند و برای مردم خدمت می‌کردند، مردم به دسیسه‌های دشمن توجهی نکردند.

آیت الله علم الهدی تشریح کرد: به این رییس جمهور منتخب جسارت‌های زیادی حتی در مناظرات تلویزیونی شد اما مردم با بصیرتی که داشتند، فهمیدند این فرد از خودشان است و برخی تا ۸۰ درصد به این رییس جمهور منتخب رأی دادند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اولین چیزی که باعث امید مردم به رییس جمهور منتخب است، خودی و از مردم بودن اوست، ادامه داد: دوم اینکه خدا را مدنظر دارد و با انگیزه نوکری بالا آمده و انگیزه خدایی او به همه انگیزه‌های او غلبه دارد، این انگیزه چند ثمره دارد، اول اینکه امیدش به خداست و اگر کسی دست خدا پشتش آمد همه قدم‌ها را می‌تواند بردارد.

وی اضافه کرد: خاصیت دوم انگیزه خدایی، جهاد است؛ آدمی که برای خدا کار می‌کند خسته نمی‌شود، هیچوقت فعالیتش را محدود نمی‌کند، آدم خداباور کار جهادی دارد، محدودیت زمان و مکان و موقعیت ندارد و برای خدا همه کار می‌کند؛ از طرفی قدرت خدا پشتیبان اوست و از طرفی جهادی کار می‌کند و این دو خصوصیت باعث امیدواری است که مشکلات ما حل و پریشانیمان زدوده شود؛ مردم به سعادت رسند و دشمنان ما به ذلت کشیده شوند.

آیت‌الله علم‌الهدی در خطبه اول نماز جمعه مشهد بعد از حمد و ثنای پروردگار و دعوت به تقوای الهی، اظهار کرد:کلام ما در تقوای عملی در تعامل با جوانان بود و هفته گذشته مطالبی در خصوص ازدواج جوانان بیان کردم.

امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: بسیاری از مشکلاتی که جوانان در این موقعیت از سن و زندگی دارند با تعامل درست و صحیح پدر و مادر با جوان حل می‌شود، تقوا اقتضا می‌کند که پدرها و مادرها وظیفه خودشان را در تعامل با جوانان بدانند و بشناسند و عمل کنند.

آیت الله علم الهدی افزود: دو بینش در کانون خانواده وجود دارد که مشکل‌آفرین است و هر دو بینش انحرافی است، یک دید و بینش پدر و مادر نسبت به جوان این است که از او متوقع می‌شوند چون او به ثمر رسیده و به مرحله کمال می‌بینند، دوم بینش خود جوان نسبت به خودش است که فکر می‌کند با این توسعه کمال جسمانی و با اینکه از نظر نمو و اعضای بدن به یک مرحله بالایی هم از زیبایی هم از نظر قدرت رسیده پس فکر می‌کند یک موجود کامل است و همین موضوع برای او ایجاد غرور و خودبرتربینی می‌کند.

امام جمعه مشهد متذکر شد: پدر و مادر وقتی خلاف توقع خود را از جوان می‌بینند با پرخاش با او برخورد می‌کنند و از این طریق می‌خواهند مشکل را حل کنند.

وی با بیان اینکه غروری که جوان احساس می‌کند باعث مشکل برای جوان‌ها می‌شود که باید به آن توجه داشت؛ گفت: توسعه کمال جسمانی به معنای کمال نیست یعنی یک جوان وقتی به سن ۲۰ سالگی رسید تازه سلول‌های مغزی‌اش کامل شده است و از سن ۲۰ سالگی تا ۲۲ سالگی یا ۲۵ سالگی پرده‌های میلین سلول‌های مغز را می پوشانند.

آیت الله علم الهدی افزود: روایت داریم از وجود مقدس پیغمبر اکرم که فرمودند فرشته‌ای است هر شب از آسمان نازل می‌شود و ندا می‌کند ای بچه‌های ۲۰ ساله جدیت کنید و کوشش کنید یعنی اینکه ساختمان مغز کامل شده است.

امام جمعه مشهد با بیان اینکه پرده‌های میلین در سن ۲۰ سالگی هنوز سلول‌های مغز را نپوشانده است، بیان کرد: در نتیجه این که سلول‌های مغز کامل می‌شود جوان در این سن از قدرت ابتکار بالایی برخوردار است اما تجربه ندارد و هنوز کاملاً ابتکارات و نظریاتی که از مغز او ترشح می‌شود ‌نمی‌تواند یک جریان پخته در زندگانی او ایجاد کند و تجربه او در زندگی ناقص است برحسب احساسی که جوان در این لحظه پیدا می‌کند.

وی این غرور جوانی و بی تجربگی را منتهی به سرکشی و عصیان‌گری دانست و گفت: از این حالت سرکشی در لسان روایات ما به مستی جوانی تعبیه شده است یعنی آن غرور و خود برتربینی کم کم برای او حالت مستی به وجود می‌آورد؛ حضرت علی(ع) می‌فرمایند در زندگی انسان یک مستی‌هایی هست که اگر در این مستی‌ها هوشیاری به انسان دست ندهد و در همان حالت مستی بماند خیلی ضرر خواهد کرد؛ مستی مال، مستی قدرت، مستی علم و مستی جوانی مواردی است که امیرالمومنین(ع) از آن نام می‌برند.

آیت الله علم الهدی در تشریح این سخن گفت: منظور از این مستی چیست؟ حالت مستی این است که وقتی انسان مست می‌شود جلوی دیدش گرفته می‌شود و آن گرایش‌های درونی جلوی چشم‌های او را می‌بندد، انسان مست در حالت مستی عقلش کار نمی‌کند یعنی گرایش‌های باطنی انسان اجازه نمی‌دهد انسان از عقلش درست استفاده کند.

امام جمعه مشهد گفت:جوان در مقابل نصیحت موضع‌گیری می‌کند چون حس می‌کند او را تحقیر کرده‌اید بنابراین نصیحت تاثیر منفی دارد؛ راه برخورد درست با جوان برخورد عاطفی و عاشقانه پدر و مادر متناسب با سن جوان است.

وی با بیان اینکه نوازش جوان با نوازش نوزاد متفاوت است، تکمیل کرد: جوان بودن به معنی این نیست که نوازش نیاز ندارد و باید فقط نصیحتش کرد، این جوان در ازدواج، اشتغال، مسکن و اقتصاد مشکل دارد و این برخورد شما و نصیحت کردن جوان اشتباه است، باید نوازش جوانانه نسبت به این دختر و پسر جوان داشته باشید.

عضو مجلس خبرگان رهبری تشریح کرد: مشکلات جوانان ما با تعامل درست در خانواده حل شده و به مرحله فساد و عقده اجتماعی نرسد.

امام جمعه اصفهان: رئیس‌جمهور منتخب در بحث مذاکرات هسته‌ای کوتاه نیاید

ادامه مذاکرات چیزی جز تحقیر، زیاده‌خواهی و تحمیل خوی استکباری نتیجه‌ای دیگر نخواهد داشت.

امام جمعه های مشهد و اصفهان,خطبه های نماز جمعه

امام‌جمعه موقت اصفهان گفت: ادامه مذاکرات چیزی جز تحقیر، زیاده‌خواهی نتیجه‌ای دیگر نخواهد داشت و به جای رفع تحریم‌ها به شکل مطلق می‌خواهند ۴ تا ۶ ماه تحریم‌ها را بردارند و لذا به جد از رئیس‌جمهور منتخب و مجلس انقلابی می‌خواهیم در مذاکرات کوتاه نیایند و دستورات رهبر معظم انقلاب را مو به مو اجرا کنند.

به گزارش فارس، آیت‌الله سید ابوالحسن مهدوی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر اصفهان که در مصلای امام خمینی (ره) این شهر برگزار شد، با اشاره به رشد ایران در تولید واکسن کرونا، گفت: در حال حاضر تولید پنج واکسن پاستور، رازی، فخری‌زاده، برکت و سینا در داخل در دست اقدام است و لازم است کیفیت لازم و مناسب داشته باشد و لذا اگر تاثیرگذاری و خلوص بیشتری داشته افتخار و ارتقایی برای جایگاه معنوی ایران اسلامی است.

امام‌جمعه موقت اصفهان با اشاره به پیشینه تولید واکسن در کشورهای اروپایی، ادامه داد: برخی کشورهای مدعی واکسن کشورهای دیگر را به اسم خود تولید کردند؛ با تبعیص مدیران را مقدم کردند و سیاه‌پوستان را واکسن نزدند یا دیر زدند و حتی در زمانی که ایدان اسلامی واکسن نداشت اجازه ندادند واکسن مناسب و مکفی در اختیار کشور قرار گیرد.

وی افزود: برغم دشمنی‌ها و تحریم‌ها و کسانی که نمی‌خواهند ما موفق شدیم و برغم مانع‌تراشی‌ها، ایران در آینده نزدیک صادرات واکسن نیز خواهد داشت.

عضو خبرگان رهبری با اشاره به سابقه استکبار در مذاکرات تصریح کرد: ادامه مذاکرات چیزی جز تحقیر، زیاده‌خواهی و تحمیل خوی استکباری نتیجه‌ای دیگر نخواهد داشت و به جای رفع تحریم‌ها به شکل مطلق می‌خواهند ۴ تا ۶ ماه تحریم‌ها را بردارند و لذا به جد از رئیس‌جمهور منتخب و مجلس انقلابی می‌خواهیم در مذاکرات کوتاه نیایند و دستورات رهبر معظم انقلاب را مو به مو اجرا کنند.

وی همچنین در خطبه اول نماز با اشاره به برخی روش‌های کسب فضایل و رفع رذائل، گفت: یکی از روش‌ها برای کسب یک اخلاق نیکو و از بین بردن رفتار زشت آن است که خود را شبیه افرادی کنیم که خلق نیکو را دارند یا خود را شبیه کسانی کنیم که خلق زشت را ندارند و از همین‌رو نباید در ظاهر، گفتار و رفتار تشبه به کفار داشت.

مهدوی همچنین از حضور حماسی مردم در انتخابات تشکر کرد و افزود: برغم تلاش دشمن برای دور کردم مردم از انتخابات و نظام و تخمین حضور ۲۰ درصدی مردم در انتخابات توسط دشمنان، مردم با حضور عاقلانه، با بصیرت و با علم به اینکه کمبود‌ها و مشکلات ربطی به اصل نظام ندارند حدود ۴۹ درصد در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند و ۶۹ درصد شرکت کنندگان به رییس جمهور منتخب رای دادند که موجب شادی ددستان و یاس و ناامیدی دشمن شد.

امام‌جمعه موقت اصفهان ادامه داد: عدم حضور به معنی اعراض نیست بلکه در نظرسنجی‌ها بسیاری دلیل عدم شرکت را وجود کرونا، برخی مشکلات معیشتی و لذا ممکن است مردم به رفتار مسوولی اعتراض داشته باشند ولی اکثریت همراه نظام هستند و لذا وجود مانع و اعتراض عامل کاهش حضور بود.

وی با اشاره به برخی اختلالات در ساعات آغاز شروع رای‌گیری، اظهار کرد: در برخی شعب برغم یک یا چند ساعت معطلی مردم ایستادند و اگرچه اختلالات در حین و بعد از رای‌گیری وجود داشت ولی در مجموع انتخابات با آرامش و امنیت انجام شد و خواست دشمنان برآورده نشد و ملت ایران سرافرازانه در این آزمون الهی خوش درخشیدند.

مهدوی با انتقاد از تعدد صدور حکم‌ برای تشکیل برخی ستادهای انتخاباتی، ادامه داد: انتظار بود این صدور حکم با نظم و تشکیلات بهتری انجام می‌شد و در ثانی گاهی صدور احکام ‌بدون هماهنگی با ائمه جمعه استان‌ها بود و این نگرانی ایجاد می‌کند که در نصب مسوولان بدون هماهنگی با مسوولان استان‌ها افرادی را منصوب کنند.

عضو خبرگان رهبری با گرامیداشت هفته قوه قضائیه، اظهار کرد: آیت الله بهشتی در تشکیل حزب جمهوری اسلامی و قوه قضائیه و ارتباط با مردم بسیار دقیق و منظم بود و البته در سالهای اخیر به دلیل افزایش متخصصین و کمتر شدن انعطاف‌ها کار تشکیلاتی با سختی بیشتری امکان‌پذیر است.

وی اطهار کرد: در بحث شوراها نیز مردم وظیفه خود را به خوبی عمل کردند و من از ۳۶ تشکل انقلابی در بحث اتحاد تشکر می‌کنم و مردم با اعتماد به فهرست رای خوبی را دادند و چه بسا برای افرادی که در فهرست‌های دیگر بودند نیز افراد صالح و حتی صالح‌تر وجود داشت ولی اصل اتحاد مورد تایید همگان است و حمایت ما از نیز از اتحاد بود نه اشخاص.

آیت الله مهدوی در بیان انتظارات مردم از منتخبین، تصریح کرد: عمل خالص، عمل جهادگونه، خادم بودن برای همه حتی نسبت به کسانی

رای نداده‌اند، داشتن اتاق فکر، اولویت بندی نیازها، استفاده از همه نخبگان، استفاده از فرصت‌ها، ظرفیت‌ها و حتی رقبا و جوانان، حضور در بین مردم و به‌ویژه نماز جمعه‌ها، معرفی رابط برای جمع‌آوری انتقادات و پیشنهادات، مقایسه نکردن شورای فعلی با شورای گذشته و نشان دادن خدمت در عمل به جای مقایسه با شورای گذشته از مهمتریت‌انتظارت مردم از منتخبان است.

وی تاکید کرد: منتخبین به فکر مردم و مردم هم به فکر منتخبین باشند و همه در فکر این باشیم که چه خدمتی می‌توانیم انجام دهیم و با پایان یافتن انتخابات کینه‌ها را بزداییم چون انتخابات‌ها یک ایستگاه و گذر است و باید برای سلیقه‌ها احترام قائل بود. منتخبین با خدمت دائمی و ایجاد عدالت سعی کنید رصایت‌مندی مردم را جلب کنید و آرامش مطلوب جامعه را ایجاد کنید.

  • 11
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش