شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۲:۴۱ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۵۱۲۹۷
سیاست داخلی

از مردم می خواهیم کم توقع باشند!

سید هاشم حسینی بوشهری: مردم توقع بی‌جا از انقلاب نداشته باشند و با همین وضعیت هماهنگ باشند!

,رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم,توقعات مردم از انقلاب
حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: باید ملاحظه شود که بین سلامت مردم و عزاداری دوگانه سازی ایجاد نشود، بلکه در عین حفظ سلامت و بهداشت، عزاداری ها هم برپا شود.

به گزارش شفقنا، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: باید ملاحظه شود که بین سلامت مردم و عزاداری دوگانه سازی ایجاد نشود، بلکه در عین حفظ سلامت و بهداشت، عزاداری ها هم برپا شود.

آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در گردهمایی مجازی مبلغان و گروه های تبلیغی ویژه محرم ۱۴۴۳ عنوان کرد: نقش و جایگاه روحانیت و عالمان دین، وظیفه روحانیت در عرصه تبلیغ، جایگاه روحانیت در عزای امام حسین(ع)، پیام های نهضت امام حسین(ع) و وظایف امروز ما از مسائلی است که نیاز است طرح شود.

او افزود: روحانیت از گذشته تاکنون مولد فرهنگ در کشور بودند و به خوبی توانسته اند از نقش خود پاسداری کنند؛ همانطور که روحانیون هنجارها را تبلیغ می کنند، مبارزه با ناهنجاری ها را نیز دنبال می کنند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مسئله امر به معروف و نهی از منکر را نقش مهم روحانیت دانست و گفت: از گذشته وقتی یک روحانی رفتاری را در جامعه انجام می داد، این رفتار برای مردم سندیت داشت؛ حتی مبلغان دیگر ادیان هم روحانیت را با این نقش و نفوذ می شناسند.

او تاکید کرد: انقلاب ما نیز با حرف امام (ره) به پیروزی رسید و این نشان می دهد که مردم حرف ایشان را سخن امام زمان(عج) در نظر گرفتند.

آیت الله حسینی بوشهری تصریح کرد: در روایات برای جایگاه علما عباراتی مانند دژهای نفوذناپذیر اسلام و مرزبانان دین بیان شده است.

او اضافه کرد: عالم دین بودن شغل نیست، بلکه مسئولیت است؛ همان رسالتی که انبیای دین بر دوش داشتند، عالمان دین نیز بر عهده دارند، عالمان دین خطرپذیر، همراه مردم و بدعت ستیز هستند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یادآور شد: عالمان دین حوزه های مرزبانی و اعتقادات، اخلاق و احکام را خوب می شناسند و وقتی با مخاطب مواجه می شوند، دستی پر دارند.

او ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب روحانیون ما دوستان انقلاب را هم خود می شناسند و هم به جامعه می شناسانند.

آیت الله حسینی بوشهری خاطرنشان کرد: شیوه نامه های بهداشتی در کارهای تبلیغی هم از طرف مبلغان و هم از جانب مردم باید رعایت شود.

او مطرح کرد: مبلغان ما باید کیفیت گرا باشند، نه کمیت گرا. مسئله دیگر این است که یک شخص مبلغ نباید از دشنام دشمنان و انتقاد منتقدان بهراسد، پیامبر گرامی اسلام هم دشنام شنیدند و حتی از اهل بیت(ع) انتقام گرفته شد و هر کدام از آن بزرگواران به شیوه های مختلف شهید شدند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ابراز کرد: مبلغان باید از شیوه های درست تبلیغ استفاده کنند؛ رفتار مبلغان در تبلیغ باید بهترین تاثیرگذاری را داشته باشد و تطابق در رفتار و گفتار باید وجود داشته باشد.

او اظهار داشت: مبلغان نباید از فضای مجازی غافل باشند؛ چرا که دشمنان در این عرصه کار می کنند و مخاطبان ما از این فضا استفاده می کنند؛ لذا اگر مبلغ از فضای مجازی غافل باشد ناموفق خواهد بود.

آیت الله حسینی بوشهری تصریح کرد: راه موفقیت رقبای خودمان در تبلیغ را نیز باید مورد توجه قرار دهیم، اگر راهی رفته اند که موفق شده اند، باید در چارچوب شریعت استفاده کنند.

او اضافه کرد: همانطور که ما از مردم می خواهیم کم توقع باشند، از مبلغان نیز می خواهیم از مردم توقعات زیاد نداشته باشند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یادآور شد: ما از مردم انتظار داریم که درخواست ها و توقعات بی جا از انقلاب نداشته باشند و خود را با وضعیت فعلی و تلاش مسئولان سازگار و هماهنگ کنند.

او ادامه داد: کسی که دلداده به اهلبیت(ع) است، دلداده خداوند نیز هست؛ کسی که در عزای حسین بن علی(ع) شرکت می کند، گناهانش بخشیده می شود.

آیت الله حسینی بوشهری خاطرنشان کرد: روحیات انسان ها اینگونه نیست که همیشه دنبال منطق باشد، منطق صرف پاسخگوی نیازهای انسان ها نیست و عشق و احساس و بعد عاطفی هم برای انسان ها ضرورت دارد لذا در جریان عزای امام حسین(ع) بعد عاطفه و شور هم باید وجود داشته باشد.

او مطرح کرد: اگر این دستجات و عزاداری ها نبود، انقلاب ما ناقص می ماند و اگر هم پیروز می شد، دیر این اتفاق رخ می داد، این شور احساسات مردم را تحریک کرد و در نهایت پیروزی حاصل شد.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ابراز کرد: عده ای می خواهند نور الهی را خاموش کنند اما عزای امام حسین(ع) این اجازه را نمی دهد، چون حسین از مصادیق نورالله است.

او اظهار داشت: مبلغان باید در کنار شخصیت امام حسین(ع)، درباره راز محبوبیت امام حسین(ع) و پیام های نهضت عاشورا نیز صحبت کنند. ما نباید از کم بودن جمعیت و زیاد بودن رقبا بهراسیم.

آیت الله حسینی بوشهری به پیام های عاشورا هم پرداخت و بیان کرد: نکته دوم پیام نهضت عاشورا تکلیف گرایی و عمل به وظیفه است و پیروزی و شکست اهمیت چندانی ندارد؛ پیام دیگر عاشورا جدا شدن صف بدان از خوبان است؛ همچنین برای پیروزی نهضت باید از همه نیروها استفاده کرد و امام حسین در همین راستا طفل شیرخوار خود و حبیب بن مظاهر را که مسن ترین یار است را با خود به کربلا می برد.

او در ادامه به مساله عزاداری در ایام کرونا اشاره کرد و گفت: ما باید هم مراقب جان مردم باشیم و هم حق عزاداری و عاشورا را رعایت کنیم، بنابراین لازم است که دستورالعمل های بهداشتی رعایت شود.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: باید ملاحظه شود که بین سلامت مردم و عزاداری دوگانه سازی ایجاد نشود، بلکه در عین حفظ سلامت و بهداشت، عزاداری ها هم باید برپا شود.

او افزود: مبلغان باید با مشکلات مردم همدلی کنند، در شرایط فعلی که حالت یاس به مردم دست داده، لازم است مبلغان ما در قلوب مردم ایجاد امید کنند.

  • 15
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش