جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۲۸ - ۱۱ آبان ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۸۰۸۷۳
سیاست داخلی

«در هیچ شهری راهپیمایی ۱۳ آبان نداریم»

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی اشجری,برگزاری روز ملی ۱۳ آبان
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: شعار محوری بزرگداشت یوم الله ۱۳ آبان " ایستادگی و مقاومت مردم ایران رمز افول سلطه استکباری آمریکاست" است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی اشجری صبح روز سه شنبه در نشست خبری برگزاری روز ملی ۱۳ آبان گفت: شعار کوبنده و ضداستکباری مرگ بر آمریکا اصلی ترین و محوری ترین شعار همه ساله و امسال طنین انداز خواهد شد. خشم مقدس مردم ایران با سر دادن این شعار دوباره تجلی پیدا می کند. ۱۳ آبان یکی از مهمترین روزهای انقلاب اسلامی در تاریخ معاصرمان است. روزی که رهبر انقلاب از آن به عنوان روز تجلی دوباره آزادگی و شجاعت و غیرت در ملت مسلمان نام بردند.

وی ادامه داد: ۱۳ آبان روز تجلی اقتدار جوانان ایران در برابر توطئه دشمنان و استکبار است و انشاءالله با رعایت پروتکل های بهداشتی به خوبی برگزار می شود.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به اهداف ستاد برگزاری روز ملی مبارزه با استکبار جهانی اظهار کرد: تاکید بر همیشگی بودن مبارزه با استکبار، ارتقاء آگاهی مردم و نسل جوان نسبت به سیاست های خصمانه آمریکا و تببین شعار استراتژیک "مرگ بر آمریکا"، تبیین اندیشه های امام راحل و مقام معطم رهبری درباره ماهیت آمریکا و جنایت آن در منطقه و جهان، تجلیل از دانش آموزان و دانشجویان به عنوان پیشوایان حرکت های انقلابی است.

اشجری گفت: گرامیداشت روز ۱۳ آبان به صورت اجتماع مردمی انجام می شود و انشاءالله با واکسیناسیون عمومی که دولت سیزدهم انجام داده است شاهد فروکش کردن این بیماری باشیم.

قائم مقام شورای هماهنگی انقلاب اسلامی تصریح کرد: شعار محوری بزرگداشت این روز "ایستادگی و مقاومت مردم ایران رمز افول سلطه استکباری آمریکاست" است. ستاد برگزاری در همه شهرها شکل گرفته است و برنامه های امسال ستاد بزرگداشت روز ۱۳ آبان حول دو محور تبیینی و محوری انجام می شود. بیش از چهار هزار نشست روشنگری و بصیرتی در فصلی مجازی و حضوری انجام می شود. اتحادیه انجمن های اسلامی و بسیج دانش آموزی برنامه های عمده ای را تدارک دیدند.

وی ادامه داد: مراسم نشست ضد استکباری در قم روز پنجشنبه ساعت ۴ عصر با سخنرانی آیت الله مقتدایی برگزار می شود. ۱۵۰ برنامه شب شعر و محفل انس در تمام کشور برگزار می شود. ۱۴۰  یادواره شهدای دانش آموز و استمرار طرح "لاله های روشن" نیز برگزار می شود. پویش روز ملی مبارزه با استکبار جهانی به شکل "اجتماع" برگزار می شود و پیش از این روز در فصای مجازی نیز برگزار می شود و مردم می توانند در سایت مربوطه حصور خود را اعلام کنند و قطعنامه سراسری روز ملی را در پایان تایید کنند. ۱۱۷ برنامه فرهنگی هنری در قالب های مجازی و حقیقی در سازمان فرهنگی شهرداری در این راستا نیز برگزار می شود.

وی ادامه داد: ما معتقدیم باید برای برگزاری روز ملی مبارزه با استکبار جهانی از دهه اول محرم الگو گرفته شود، به شکلی که ما از یک هفته قبل برنامه ها رو شروع کنیم و در روز ۱۳ آبان شاهد اجتماع مردمی باشیم.

قائم مقام شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: با رعایت توصیه های بهداشتی و دستور العمل های ستاد ملی در بیش از ۸۰۰ شهر ساعت ۱۰ صبح روز پنجشنبه برگزار می شود. در هیچ شهری راهپیمایی نداریم و این مراسم فقط به شکل اجتماع با شکوه در محل های غیرمسقف که عمدتا در میادین و خیابان های شهرها خواهد بود، برگزار می شود. همچنین نواخته شدن زنگ استکبار ستیزی را خواهیم داشت و این ویژه برنامه ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه ۱۲ آبان در ۱۱۰ مدرسه در سراسر کشور با استفاده از شبکه شاد برگزار می شود. علاوه بر این در ۱۲ آبان در دبیرستان شهید کدخدایی واقع در میدان پاستور توسط آقای کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پروش نواخته می شود. همچنین خطبه های نماز جمعه ۱۴ آبان به موضع استکبارستیزی اختصاص دارد.

وی گفت ایجاد ایستگاه سیار واکسیناسیون کرونا در محل اجتماع مراسم هم در تهران و هم در مراکز استان ها در نظر گرفته شده است.

اشجری گفت: در مراسم تهران دکتر حسین سلامی فرمانده کل سپاه سخنران اصلی مراسم هستند، البته در کنار سخنرانی اجرای مداحی حماسی، گروه های سرود و بیانیه دانشجویی و دانش آموزی نیز قرائت می شود. مراسم تهران مقابل لانه جاسوسی با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می شود.

  • 15
  • 7
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش