چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۹:۳۲ - ۱۴ آذر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۹۱۲۵۳
سیاست داخلی

جنتی: بنا بود از صدا و سیما تا نهاد‌ها و رسانه‌ها، همه یک حرف بزنند

احمد جنتی,رئیس مجلس خبرگان رهبری
رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: مردمی بودن افتخاری برای ما و نظام است که باید همینطور باقی بماند. باید مراقب باشیم که همیشه وحدت کلمه بر مملکت حاکم باشد و باید زیر لوای مقام معظم رهبری مسیر خود را ادامه بدهیم.

به گزارش صدا و سیما، احمد جنتی صبح امروز یک شنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس جدید شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با بیان اینکه این شورا از قدیمی‌ترین شوراهاست که از ابتدای انقلاب شکل گرفته است، گفت: بنا بود فقط یک صدا از این نهاد بیرون بیاید، «هماهنگی تبلیغات اسلامی» یعنی از صدا و سیما تا سایر نهاد‌ها و رسانه‌ها همه یک حرف بزنند و شاهد اختلاف نباشیم.

آیت‌الله جنتی با اشاره به اینکه تا حدود زیادی تلاش‌ها در این زمینه موفقیت آمیز بوده است، ادامه داد: سعی ما بر این بوده که این شورا مردمی باشد. انقلاب اسلامی انقلابی مردمی است و باید تا آخر مردمی بماند.

وی با بیان اینکه تا مردم هستند، قدرت هست گفت: تا پشتوانه مردم وجود دارد قوت بسیار است؛ بنابراین سعی بر این بوده که مسیری مردمی پیش گرفته شود.

 جنتی با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی مردمی است و باید تا آخر مردمی بماند، گفت: تا مردم هستند، قدرت هست و سعی ما بر این بوده است که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مردمی باشد.

رئیس مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: بنابراین گفتیم مردم را به صحنه بکشید؛ این مردم هستند که برگزارکننده مراسم‌های مختلف هستند، این مردم هستند که در مساجد حضور دارند.

وی با تاکید بر اینکه دنیا هم روی مردمی بودن انقلاب اسلامی حساب می‌کند، ادامه داد: تلاش بر این بوده است که قضاوت جهانی بر مبنای مردمی بودن نظام باشد.

آیت الله جنتی تاکید کرد: مردمی بودن افتخاری برای ما و نظام است که باید همینطور باقی بماند. باید مراقب باشیم که همیشه وحدت کلمه بر مملکت حاکم باشد. باید زیر لوای مقام معظم رهبری مسیر خود را ادامه بدهیم.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه هماهنگی و وحدت کلمه پیش از این بوده است و بعد از این هم ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: شورای هماهنگی تبلیغات بود که مراسم‌ها را به شکل مردمی مدیریت و برگزار می‌کرد و باید تا آخر هم همینطور باشد.

وی افزود: ما نمی‌توانیم هیچ کجا از مردم کنار بکشیم، نمی‌شود که مردم کنار بکشند، اگر این‌ها اتفاق بیفتد آثار و مفهوم بدی خواهد داشت.

رئیس مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: به دنیا ثابت شده اینکه می‌گویند نظام مردمی است، شعار نیست و درست است. از مردم خاضعانه تشکر می‌کنم و از خدا می‌خواهم لطف خود را شامل حال مردم کند که از ابتدای پیروزی انقلاب امتحان خود را در شرایط مختلف به خوبی پس داده‌اند.

وی با اشاره به اینکه مردم از اول انقلاب اسلامی همه جا حضور داشته اند و امام و رهبر را انتخاب کردند، اضافه کرد: این روحیه مردمی از دیرباز بوده است و بعد از این هم باقی خواهد بود.

آیت الله جنتی گفت: امیدوارم شورای هماهنگی بتواند هماهنگ و هم صدا با مردم برنامه‌های خود را اجرا کند و مردم احساس کنند که در مسائل حضور دارند؛ شخصیت خود را بازیابی کنند و بدانند کجا هستند و به کجا می‌خواهند برسند.

وی با بیان اینکه تاکنون در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اقدامات خوبی انجام شده است، خاطرنشان کرد: سعی ما بر این بوده کاری کنیم که یک صدای واحد از نظام به گوش برسد و در این زمینه موفقیت‌هایی هم داشته‌ایم. تا این لحظه اختلاف آن‌چنانی نبوده و بعد از این هم نخواهد بود.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با آرزوی موفقیت برای موسی پور رئیس جدید شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و قدردانی از رهبر معظم انقلاب برای انتصاب وی گفت: امیدوارم آقای موسی پور بتواند با هماهنگی نهاد‌های دیگر از صدا و سیما گرفته تا سایر موارد، به مردم ایران خدمت کند.

آیت الله جنتی تاکید کرد: هرچه از مردم نجیب، مجاهد و همیشه در صحنه تشکر کنیم کم است؛ عملکرد مردم طوری بوده که دشمن از ورود و نفوذ به نظام از طریق مردم قطع امید کرده است.

وی اظهار داشت: وظیفه همه تقوا است؛ باید همچون امیرالمومنین بر تقوا تاکید کنیم. تقوا باید محور باشد، یعنی سیاست و اقتصاد و هر حرکت ما باید بر این اساس باشد. اگر این چنین باشد موفق خواهیم شد و اگر این‌طور نباشد ناموفق می‌مانیم.

رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: مسئولیت آقای موسی‌پور مسئولیت سنگینی است و دیگران باید به او کمک کنند، او به تنهایی نمی‌تواند نقش خود را ایفا کند، لذا همه کسانی که کاری از آن‌ها برمی‌آید باید در کنار رئیس جدید شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی حضور داشته باشند.

  • 17
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش