به گزارش تسنیم، آیتالله علمالهدی دیشب در شورای اداری خراسان رضوی که بهریاست آیتالله سید ابراهیم رئیسی و حضور جمعی از وزرای دولت سیزدهم در مشهد برگزار شد اظهار داشت: بازدیدهای متراکم و فشردهای امروز در موقعیتها، حوزههای نوآوری و جریانهای دانشبنیان توسط تیم دولت صورت پذیرفت که این حضور و بازدید در آینده استان نقش فوقالعاده دارد و رشد اقتصادی میسر میشود.
وی افزود: اگرچه خراسان رضوی از نظر آب دچار مشکل است ولی وضعیت خاک اهمیت بالایی دارد؛ کشاورزی استان به وضعیت و موقعیت خوبی هدایت نشده است ازاینرو دستگاههای مسئول جریان کشاورزی باید بررسی کنند تا جریان باغداری و کشاورزی را بهسمتی هدایت کنند تا از ظرفیت خوبی بهرهمند شویم.
علمالهدی پیرامون موقعیت و ظرفیت فرهنگی استان بیان کرد: ۲۷ هزار طلبه در استان حضور دارند که بعد از قم، بزرگترین حوزه علمیه شیعه در جهان است؛ استان خراسان رضوی کار فرهنگی بالایی در ابعاد مختلف برنامهریزی کرده است که میتوان از آن بهره گرفت؛ همچنین قریب به ۱۰۰ دانشگاه غیرانتفاعی در استان وجود دارد که ظرفیت نیروسازی و پرورش نخبه بالایی بوده که ظرفیت قابل توجهی در حوزه فرهنگی است.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی ادامه داد: شهر مشهد سالانه ۳۰ میلیون زائر داخلی و ۵ میلیون زائر خارجی دارد و گردشگران بنیه عظیمی است که اهمیت بالایی دارد؛ در سالتحویل یکمیلیون نفر زائر در حرم حضور داشتند و ۸ میلیون نفر به مشهد سفر کردند.
علمالهدی با اشاره به اینکه مشهد شهری ملی است، بیان کرد: امیدواریم در دولت سیزدهم اقدام قطعی نسبت به شهر مشهد صورت گیرد و امکانات در استخدام جریان زیارت در بیاید.
وی با ابراز اینکه مسئله حاشیه شهر مشهد با حرکت فقرزدایی شروع شده است تأکید کرد: مسئولان حاشیه شهر مشهد را بهعنوان پایلوت فقرزدایی در نظر بگیرند چرا که زیرساختها در این منطقه آماده است؛ امنیت، عمران و آبادانی در این مناطق برقرار شده است و خوشبختانه بزرگترین پارک مشهد در حاشیه شهر واقع شده است.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی توضیح داد: حل مشکل حاشیه شهر به حرکتی ملی نیاز دارد؛ ۶ تا ۷ هزار واحد مسکونی در حاشیه شهر باید ساخته شود و راهها توسعه داده شود.
علمالهدی پیرامون حضور اتباع بیگانه در مشهد تصریح کرد: شاهد حضور یکمیلیون مهاجر جدید در مشهد هستیم که عمدتاً در حاشیه شهر مستقر شدند؛ این افراد که در کشورشان احساس امنیت نداشتند و به ما پناه آوردند، مسلمان و در زمان حاضر آوارهاند، با توجه به اینکه امکانات اولیه زندگی برای آنها مهیا نیست باید بدین مسئله توجه جدی صورت گیرد.
- 12
- 4
کاربر مهمان
۱۴۰۱/۱/۱۲ - ۱۷:۵۸
Permalink